01-09-06

Paris, here I come!

Sommigen zullen dit misschien - gegeven de voetperikelen - niet zo'n slimme beslissing vinden, maar voor mij is het op dit moment iets om me aan op te trekken en naar uit te kijken: ik ben dus ingeschreven voor de Marathon van Parijs op zondag 15 april 2007. Het nummertje 32017 zal ik met trots de Champs Elysées ronddragen, en aangezien ik op een 17e geboren ben, ga ik er gewoon van uit dat die 17 op het einde een teken is van geluk. Voila, dat zijn de vooruitzichten voor de toekomst. PS - wél zo slim geweest om deze keer een annulatieverzekering te nemen, dus als mijn voetekes tegen april 2007 weer eens niet mee willen, dan is dat niet zo'n probleem.

Nu even terug naar het heden. Geen beterschap met de voet. Na vier dagen fietsen komt het mijn oren uit, om gek van te worden. Gisteren wilde ik een afspraak maken met mijn orthopedist, dat kon blijkbaar ten vroegste op 26 september! Moet ik er dan nog 4 weken zo mee rondlopen misschien? Toch maar naar de huisarts dus vanavond en hopen dat zij een wondermiddel heeft. Twee vliegen in één klap want zo kan ik haar meteen vragen het "certificat médicale" te schrijven dat ik nodig heb voor Parijs. Hoewel... misschien een beetje belachelijk om zo'n certificaat te gaan vragen als je met een geblesseerde voet zit.  In ieder geval: allemaal fingers crossed dat ik vanavond toch ietwat positief nieuws te horen krijg en ik binnenkort weer kan lopen. Bedankt overigens voor alle goede raad!  

Enneuh: als de voet het toelaat, zal ik op jullie derde weblogloop aanwezig zijn in Lier eind oktober. Naar 't schijnt is het altijd gezellig heb ik uit goede bron.

11:09 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Paris c'est chique proficiat met je inschrijving! dat zal je de komende maanden zeker motiveren! Wat je voet betreft: die tip van Bob moet je zeker eens proberen. Heb vorig jaar ook eens last gehad aan mijn voet, had net een nieuw paar schoenen met dikkere binnenzolen en ik strikte die dus veel te vast aan blijkbaar, waardoor ik een ontsteking had opgelopen. M'n veters anders beginnen strikken en daardoor is het overgegaan. Het proberen waard!

Gepost door: Ruthje | 01-09-06

Au Champs Elysées Je laat er wel geen gras over groeien precies. 't Is goed om een doel te hebben, dan gaat het lopen ook wat vlotter en ben je toch wat gemotiveerder dan anders. Hopelijk ben je snel verlost van die pijn aan je voeten. Het anders strikken van je veters kan idd een oplossing zijn.

Gepost door: philippe | 01-09-06

Groot gelijk Gelijkheb jeom nu al in te schrijven, dathoudt een mens gemotiveerd! En wat die blogloop betreft: zeker afkomen, het is steeds (ik ging nog maar 1 keer) héél gezellig.

Gepost door: Sven | 01-09-06

Parijs wordt onveilig Al die belgen die Parijs onveilig gaan maken ... laat ons die fransen eens tonen dat de belgen er ook iets van kennen. Voetpijn of niet, we zullen ons niet laten kennen

Gepost door: Byrntie | 04-09-06

De commentaren zijn gesloten.