04-09-06

Te vroeg victorie gekraaid

** 65 min - 10,1 km - AHR 155 **

Na 't werk weer vol enthousiasme gaan lopen - een dik uur voor een dikke 10 km. Alleen denk ik dat ik te vroeg victorie heb gekraaid in verband met mijn voet, die begon plotseling weer pijn te doen. Verdorie he! Morgen in ieder geval weer een rustdag inlassen en dan zien we wel weer verder. Nadien nog 20 minuutjes op de step, dat ging pijnloos, ik snap er niets van. Ook gewoon stappen is geen enkel probleem. Raar hoor. Enfin, 't lopen heeft wel deugd gedaan.      Vandaag nog een leuke wedstrijd gevonden, er zat namelijk een 'gat' in mijn kalender want er stond in november nog niets op het programma. Beetje gesurft en op http://www.zevenheuvelenloop.nl  terechtgekomen, een 15km loop in Nijmegen (NL) op zondag 19 november. 't Ziet er leuk uit. Heb wel zin om me in te schrijven, maar 'k ga nog even wachten en zien hoe de voet evolueert. Heeft er iemand al eens de zevenheuvelenloop meegedaan? Ervaringen? 'k Ben curieus!

20:15 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ai ai,... Misschien toch beter een paar dagen rust inlassen voor je voet, zodat dat peesje helemaal kan herstellen.
Wat ook een mooie wedstrijd is op 12/11 is de halve marathon in Kasterlee, dit is volledig in de natuur. De omloop gaat slechts voor 20% over verharde wegen. Ikzelf loop daar dan de volledige. Het is een aanrader maar qua hardheid wel te vergelijken met Brussel.

Gepost door: Marc | 04-09-06

zevenheuvelenloop 23000 deelnemers! Op voorhand inschrijven want het deelnemersaantal is gelimiteerd. Ik heb ook al veel goeds gehoord van Kasterlee. Ik wil daar wel eens de halve lopen.

Gepost door: Dirk | 06-09-06

De commentaren zijn gesloten.