06-09-06

De kogel is door de kerk

'k Heb een - denk ik - slim besluit genomen en heb eindelijk een einde gemaakt aan het "welles-nietes" spelletje dat al de hele week gaande was in mijn hoofd. De voorbije dagen schipperde ik de hele tijd tussen mijn hart (ik heb ongelofelijk veel zin om te lopen in Namen) en mijn verstand (het is niet slim om onvoorbereid aan een wedstrijd (bergop!) mee te doen en bovendien deed die voet maandag nog pijn). Het ene moment dacht ik "foert, ik loop en we zien wel" de andere keer bedacht ik dan weer dat nu meelopen mijn deelname aan Eindhoven misschien kan hypothekeren. Vandaar dus eindelijk een wijs besluit (zij het met pijn in het hart): we lopen zondag NIET mee in Namen. Jammer, maar er komen nog wedstrijden genoeg en ik heb maar één paar voeten. Maarten zit me met grote ogen aan te staren: zoveel wijsheid heeft hij nog nooit gezien, zeker niet als het over sport gaat  Als dit dan nog beloond wordt met een pijnloze voet zodat ik vanaf volgende week kan beginnen aan de voorbereiding van Eindhoven, dan ben ik content. 'k Heb dus ook hier rechts de ING run in Namen maar uit het lijstje gehaald, zo is er "no way back". En morgen gaan we terug fietsen in de fitness...  Ah ja.... als er iemand mijn rugnummer wil hebben voor zondag geef je maar een seintje. 't Is al betaald en al, je moet het gewoon nog gaan afhalen. Wie interesse heeft stuurt maar een mailtje, dan stuur ik de bevestigingsmail door.

20:07 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Wijs besluit Inderdaad beter om het wat af te wachten, rustig uw looptrainingen verder te zetten. Tijdens een wedstrijd probeer je toch het maximum eruit te halen en dit kan dan misschien minder goed aflopen.

Gepost door: Edith | 06-09-06

Voorzichtig zijn Hey,

leuk dat je je loopavonturen bijhoudt op internet. Ik kan door de drukte (bouwen, begin school) niet alle dagen kijken, maar ik kom af en toe wel eens kijken. Wel voorzichtig blijven he, je hebt je voetjes nog heel veel nodig. Maar wel veel succes nog!!

groetjes

Diebrecht

Gepost door: dyber | 06-09-06

De commentaren zijn gesloten.