14-09-06

Driewerf Hoera!

* * * 1:05:00  - 10,36 km - 745 kcal - AHR 157 * * *

Driewerf hoera! Vanavond opnieuw na 't werk de loopschoentjes aangetrokken en het resultaat was een driedubbele vreugdekreet. Ten eerste omdat ik opnieuw pijnloos heb kunnen trainen. Allez, alles deed zowat pijn omwille van die nieuwe steunzolen, maar mijn voet niet. Ten tweede omdat ik de gehoopte 10km heb gehaald en ten derde omdat ik er nog altijd met gemak in slaag een uur aan een stuk te lopen. 'k Had een beetje schrik na al die rust dat mijn conditie sterk achteruit zou zijn gegaan, maar dat is dus niet zo. Oef! 't Was natuurlijk niet de beste tijd ooit gelopen, maar dat was vandaag ook het doel niet. Eindhoven is nog altijd mogelijk dus.Ikke blij.

 
Vandaag is ook eindelijk de kiesbrief in de bus gevallen. Dat wordt iets anders, we maken er namelijk een weekendje Eindhoven van, dus we zijn helemaal niet in 't land op 8 oktober. De brief vermeldt wel dat we een volmacht mogen geven. Nu moeten jullie weten dat al onze familie en vrienden in het Gentse wonen, aan wie moeten wij nu volmacht gaan geven? Da's één van de nadelen van de grote stad natuurlijk, het voordeel van de grote anonimiteit heeft ook zijn keerzijde. Morgen eens bellen en zien of we met het attest van Eindhoven voldoende hebben om gewoon niet te moeten stemmen. Duimen!
UPDATE: enig opzoekwerk leert het volgende: als je niet in de mogelijkheid verkeert om op 8 oktober te gaan stemmen heb je volgende oplossingen. 1. volmacht geven aan iemand en een attest voorleggen waarom je zelf niet kan. 2. gewoon niet gaan stemmen (!!) en binnen de week na de verkiezingen een brief sturen naar de vrederechter van je eigen kanton/arrondissement met de uitleg (attest, hotelfactuur...) waarom je niet kon gaan. Probleem opgelost dus, de Brusselse vrederechter kan alvast een briefje verwachten de week van 9/10!

19:39 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Steuntje, de zool 't Is altijd wel een beetje aanpassen natuurlijk op nieuwe zooltjes, maar kan me het euforische gevoel inbeelden als je er net een lekker uurtje op hebt zitten, wacht maar, 't wordt nog leuker...

Groetjes

Gepost door: Achieltje | 14-09-06

kiezen of lopen ? Wat was nu het leukste : de kiesbrief ontvangen of het lopen.
Eigenlijk is die rust niet zo slecht geweest, een goede sessie vandaag met een goed resultaat, proficiat

Gepost door: Bruno | 14-09-06

Leuk Leuk weblog! Nog 3 weekjes tot Eindhoven, ik hoop daar ook een halve te lopen. Succes met je training en de zooltjes.

Gepost door: John | 15-09-06

De commentaren zijn gesloten.