16-09-06

Duurloop in de ochtendzon

* * *1:23:56  -  13,95 km  - AHR 160 - 1.232 kcal * * *

Bij het krieken van de dag met het goede been uit bed gestapt en goedgezind de dag ingezet. Groot dilemma: "wat wordt het vanmorgen, toertje gaan lopen of toch maar de fitness uit veiligheidsoverwegingen?". Meer zin om te lopen (hoe kan dat ook anders?). Ik kijk dus vriendelijk naar mijn voeten en die lachen terug. Lopen dus. Schoentjes aangetrokken, hartslagmeter, muziekje en we kunnen vertrekken voor een toertje van 't Jubelpark naar 't Woluwepark (zie fotoke hieronder). 'k Had op voorhand via Google Earth een route uitgestippeld in het Woluwepark, maar 'k moest mijn reputatie natuurlijk alle eer aan doen en er verloren lopen zodat ik ettelijke kms meer heb gedaan, gewoon op zoek naar de uitgang (vandaar ook dat onnozel rondje ergens rechtonderaan de foto)! Attente lezers en deelnemers aan de (halve) M van Brussel zullen trouwens vastgesteld hebben dat ik volledig vrijwillig de Tervurenlaan af (en dus ook weer op - zucht) ben gegaan. Als je dacht dat die tijdens een wedstrijd al eindeloos was, dan moet je het eens op je eentje proberen... Maar ik ben dus heel tevreden over deze training die alweer maar eens pijnloos verliep. Het weekend kon niet beter worden ingezet. Vanavond logeren we bij schoonmama in Eeklo en morgen is het familielunch bij mijn familie in Gent, dus 't wordt een off-line weekend. Prettig weekend iedereen!

10:16 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

eindeloos.. Over eindeloze wegen, kan er van meespreken hoor, Julie. De IFF-marathon was er ook zo eentje, bijna een 96% langs het water, kleine jaagpaden, wel mooi maar weinig verstrooiing. Is misschien eens goed om zo in je eentje te moeten trainen, mentaal kom je er waarschijnlijk beter uit. Ik was tijdens m’n duurtochten nooit alleen en had het dan ook niet "makkelijk" op de marathon. Ook een mooi weekend..

Gepost door: Frank Terry | 16-09-06

de mooie natuur Liever verloren lopen in de bossen dan in een ondergrondse parking ... probeer dat maar eens vast te leggen in Google Earth

Gepost door: Bruno | 17-09-06

Verloren lopen Verloren lopen levert meestal extra km's op .. een zwerfloop. De Tervurenlaan vrijwillig lopen, dat is pas karakter, en die duurt dan inderdaad eens zo lang. Een knappe training heb je gedaan en de voeten lijken ook terug in orde.

Gepost door: Edith | 17-09-06

Het log van menig loper Eenzaam onderweg. Dat is het lot van menig loper Julie. Hier schuilt echter ook onze sterkte in. Parijs kan al beginnen beven...
Loop ze,
Bart

Gepost door: Bart | 20-09-06

De commentaren zijn gesloten.