01-10-06

Heuveltraining in het Zoniënwoud

* * * 1:46:04  - 16,5 km - AHR 152 - 1.572 kcal * * *

15_5km

Vanmiddag stond een duurloopje van 16,5km in het Zoniënwoud op het programma. Een échte heuveltraining zoals het moet (bepaalde helling naar omhoog, zelfde helling naar omlaag) was het niet, maar 't Zoniënwoud is verdorie verre van plat (zucht) dus 'k heb mijn klimmekes in ieder geval wel gehad. 'k Had deze route van 15,5km  van een collega-loper gekregen en 't was dus de eerste keer dat ik hem liep ('k heb hem zelf ook een km langer gemaakt nog voor vertrek). Daardoor ben ik natuurlijk wel een paar keer verloren gelopen en heb ik waarschijnlijk méér kms gedaan dan die 16,5km die de route eigenlijk lang is. Bovendien bevat de gelopen tijd ook ettelijke minuten van dom naar naambordjes en de kaart staan kijken (zo van "where the f*** am I"?), maar goed... Dus: de totale gelopen tijd is niet echt representatief. In ieder geval: een hele leuke looproute, zeker voor herhaling vatbaar. 'k Was daar ook niet alleen, menig loper heeft dit parcours blijkbaar al ontdekt. Nog belangrijker: géén pijn aan de voet. Super! 'k Had veel zin om de nieuwe schoenen al aan te doen vandaag, maar 't leek me geen goed idee om direct een lange duurloop te doen met nieuw schoeisel, dus dat zal voor het recuploopje van morgen zijn. Maarten was meegekomen naar het woud en heeft ondertussen foto's getrokken van alle mogelijke rupsen, paddestoelen, blaadjes, beestjes... en ook van één of ander zot mens dat daar aan het hardlopen was (hihi):

 

stretching
klaar voor vertrek

 
stretchen
moegelukkig

16:31 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

:-) na 16 km toch nog energie over om fotomodel te spelen:-) Zoniënwoud is wel groot blijkbaar, ben er zelf nog nooit geweest eerlijk gezegd. ZIet er wel mooi uit!

Gepost door: Ruthje | 01-10-06

Goede training Alvast een goede training ter voorbereiding van halve marathon. Nu nog een paar rustige trainingkes en je bent er zeker klaar voor!

Gepost door: Rudi | 01-10-06

Leuk Het is goed te lezen dat je terug pijnvrij kan lopen, nu vooral niets forceren.

Gepost door: marc | 01-10-06

Goed gelopen knappe training, en gelukkig pijnvrij!! Slim om niet een lange duurloop met nieuwe sloefkes te lopen! En ik heb gelezen dat je dezelfde schoenenboer als ik hebt gekozen ... 't zijn daar idd nogal kracks hé!!

Gepost door: geert | 03-10-06

hooooii Leuke foto's!!

Gepost door: Ronald | 06-10-06

De commentaren zijn gesloten.