05-10-06

De wereld in slow motion

lazy--%20Lorraine%20Tanaka

Mijn wereld draait in slow motion vandaag. Vraag me niet waarom want ik voel me kiplekker en heb geen zorgen in 't koppie, maar vandaag ben ik gewoon liever lui dan moe. 't Was de bedoeling om deze morgen voor het werk te gaan fitnessen (cross- en krachttraining), maar toen ik vanmorgen één oog opentrok en naar de wekker keek werd ik overvallen door een gevoel dat ik nog nooit heb gehad: géén -  maar dan ook absoluut géén - zin om te sporten. Goed, dan maar de sporttas klaargemaakt met de bedoeling tijdens de middagpauze een halfuurtje te fietsen, maar toen was keuvelen met een collega blijkbaar iets gezelliger en ben ook weer met mijn lui g** op mijn stoel blijven zitten. Enfin, 'k kan alleen maar hopen dat ik straks tijdens het gevecht met de bomma's in de Delhaize (met alle respect, maar die kunnen dus echt die karretjes niet besturen he) toch iets van caloriën verbrand want het zal mijn grootste inspanning van de dag worden. Morgenochtend hopelijk toch iets frisser om nog wat los te lopen in 't park.

Gisteren vergeten te vermelden: 't was werelddierendag gisteren en daarom volgend verzoek: als je nog eens langskomt, vergeet je dan niet even Froebels, dat lief blauw konijn rechtsonderaan mijn blog te knuffelen? Als je op hem klikt begint ie te springen. En als je op "more" klikt kan je hem zelfs een wortel geven om op te eten. Froebels zal je eeuwig dankbaar zijn!

17:01 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Goed voorteken Had bijna een week voor de 1/2 kustmarathon geen goesting om te lopen. Veel te moe gevoel. Een beetje rusten kan echt wonderen doen. Veel suc6 in Eindhoven!

Gepost door: rudi | 05-10-06

efkes ontladen en dan vlammen in Eindhoven! Doe het daar ged ... ik zal zeker aan je denken ...

Gepost door: geert | 05-10-06

De commentaren zijn gesloten.