11-10-06

Toeristen gesignaleerd in Brussel!

ziek

Toeristen gesignaleerd in Brussel! 't Zijn Russen! En ze zijn met vier! Misschien wel diezelfde vier russen die enkele weken al elders in het land bij andere bloggers werden gesignaleerd, het zou gerust kunnen. 't Gevolg van hun wel redelijk onverwacht en vooral ongelegen bezoek is dat ondergetekende met de kenmerken van een natte dweil in de zetel hangt en nog net de energie vindt om om de twee uur eens van een tasje thee te lurken. Ik bevind me qua temperatuur nu eens op de noordpool, dan weer in de woestijn. Toegegeven, afwisselend is het wel. Leuk is anders. 'k Was vanmorgen nog gaan werken want er stond een belangrijke vergadering op het programma. Hoewel ik daar fysiek aanwezig was, is het hele gedoe inhoudelijk wel aan mij voorbij gegaan dus ben ik op de middag wijselijk naar huis gegaan om te maffen. Dikke maatjes geworden met de zetel en mijn donsdeken. Volgens de dokter is het een redelijk agressief en besmettelijk virus waar er maar één remedie tegen is: uitzieken met Dafalgannekes.... Zucht. Thuis dus voor de rest van de week . Maar erger nog: niet lopen. 'k Ging normaal vanavond opnieuw bij de BAV gaan trainen, maar dat lolleke gaat dus vrolijk niet door. 't Gedacht aan lopen alleen al maakt me ontzettend moe. 't Zal voor volgende week zijn.... Er zijn toch twee voordelen verbonden aan dit lamlendig gevoel: 1) wat extra rustdagen voor mijn voet zonder dat ik me er zelfs ambetant over voel want 'k heb zelfs geen zin om te lopen en 2) meer tijd om jullie blogs te lezen. Dus: schrijven maar die blogs, dan heb ik morgen tenminste iets te doen :-)

17:53 Gepost door Runner Jules in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

terug naar Mskou ermee Hopelijk zijn die vier russen niet overdraagbaar per pc want dan zullen er veel mee zitten denk ik.
Alvast veel beterschap!

Gepost door: ru | 11-10-06

Die russen moeten hier maar eens kijken :

Gepost door: Maarten | 11-10-06

opzouten! laat ze uitzetten, die Russen! Ik zit er ook een beetje mee geplaagd, maar geen koorts gelukkig, gewoon misselijk. Ga het héél rustig aan doen en eens een eerste bezoekske aan de fitness brengen ipv buiten in de kou mijn kilometerkes af te werken peis ik. Véél beterschap!!

Gepost door: Ruthje | 12-10-06

Gedwongen rust Geniet maar ten volle van je gedwongen rust en laat je als zetelatleet maar goed in de watten leggen door Maarten.

Gepost door: philippe | 12-10-06

virus ? Hebt gij geen loopvirus ?

Gepost door: roadrunnerke | 12-10-06

Nu kan je tenminste kijken naar de heruitzending van de heruitzending van de heruitzending van Mooi en medogenloos! Was ik maar in jou plaats ;-)

Rust ze

Gepost door: Jan | 12-10-06

Virussen Beter nu een weekje uitzieken dan vorige week in Eindhoven.
Tegen volgende week (web-log-loop) ben je er dan weer vanaf ... en kan je ons besmetten :-)
Spoedig herstel !

Gepost door: frank spencer | 12-10-06

Komen van Zwijnaarde... ..die Russen zijn bij ons ook langs geweest .
Verzorg je goed rusten en thee met chocolade kunnen wonderen doen!

Gepost door: ginette | 12-10-06

Daffalganekes ... ... is dat die bekende Grielse wijsgeer en filosoof die in de 2de eeuw na Christus bekend werd met zijn onderzoek naar Koppijnus en hier later zelfs postuum de Nobelprijs voor Onbewezen Medisch Onderzoek met Totaal Geen Maatschappelijke Waarde, later vervangen door het Songfestival, voor kreeg?
Anderzijds ... proficiat met je prestatie in Eindhoven. 'k Heb de afspraak gemist, maar in Lier ben ik er zeker bij!

Gepost door: geert | 12-10-06

Toch wel goed getimet, het ziek worden. Beterschap en hou die Russen maar aan die kant van de grens ;-)

Gepost door: John | 12-10-06

Gewoon uitzieken... Laat dat virus, maar snel naar het zuiden vertrekken of naar Rusland. Wij kunnen dat hier ook niet gebruiken. Beterschap! Uitzieken en dan weer lekker lopen...

Gepost door: Gea | 13-10-06

De commentaren zijn gesloten.