13-10-06

Wet van de sterkste

* * * 1:36:58 - 15,3 km - 9,5 km/u - AHR 156 - 732 kcal * * *

Wat is sterker dan vier Russen? Eén enkel loop vier-rus, en wel dat van mij. Ja mensen, jullie mogen het ongezond, onverantwoord, gevaarlijk of goed gek vinden, maar laat het me uitleggen. Het ding met koorts is dat wanneer je koorts Trail - Brussel Zoniënwoud 13-10-2006

hebt, je je zo slap voelt als een vod, maar als de koorts zakt, je je eigenlijk behoorlijk goed voelt en je je afvraagt waarom je eigenlijk thuis zit in the first place. Dus toen na de middag de koorts effe zakte en ik buiten het zonnetje zag schijnen én ik het bovendien enorm voelde kriebelen kon ik niet anders dan de loopschoentjes aantrekken. Bovendien vermeldt mijn doktersbriefje niet dat ik het huis niet mag verlaten, dus geen probleem toch? Zo gezegd, zo gedaan en dus trok ik naar het Zoniën-woud voor een toertje van 15,3 km op 't gemak. Tot de aangename vaststelling gekomen dat de Garmin ondanks de behoorlijke bebossing de hele tijd GPS-signalen bleef ontvangen, dus dat was leuk. 'k Voelde onderweg wel al dat ik eigenlijk beter in mijn zetelke was blijven liggen, het zweet droop me af en ik had het wel heel onaangenaam warm, maar 'k was zodanig aan het genieten van 't lopen, de rustige omgeving en 't zonneke dat ik me er op dat moment geen zorgen om heb gemaakt. 't Loopje heeft ontzettend deugd gedaan. Nu ik terug helemaal flappiejol met koorts in de zetel lig en roze olifanten zie passeren mogen jullie tekeer gaan hoe ongezond, onverantwoord, gevaarlijk of goed gek ik wel geweest ben. Maar weet je wat? Ik heb me tenminste 1u36 goed gevoeld vandaag! En daar kunnen geen vier Russen iets aan veranderen! En omdat het met de Garmin zo leuk is om achteraf grafiekskes te maken: hieronder eentje om aan te tonen dat 't Zoniënwoud dus allesbehalve plat is:

Trail - Brussel Zoniënwoud 13-10-2006, Elevation - Distance

 

16:20 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Goed gek Ik zal u meer zeggen ... goed gek (in de twee richtingen wel te verstaan) ;^)

Gepost door: Jan | 13-10-06

Arggghhhh Volgende keer bind ik je vast aan de zetel :p

Gepost door: Maarten | 13-10-06

@Maarten Helaba, laten we echtelijke geschillen thuis uitvechten ja : -) Trouwens, moet jij niet werken op dit uur ??!!

Gepost door: Julie | 13-10-06

zot bekke zot, maar ik kan da wel verstaan. Wie stond er gisteren vollen bak te racen op ne loopband, terwijl ik daarvoor zo misselijk als iets was hé :-)

Gepost door: Ruthje | 13-10-06

krankjorum? maar nee ... als je eens goed gezweet hebt en je bloeddruk wordt een beetje opgevijzeld door de inspanning, dan voel je je automatisch beter (achteraf :-) ). Je moet wél het nodige karakter hebben om eraan te beginnen.
Alhoewel zot zijn in de tweede graad ook al genoeg is, natuurlijk ...

Gepost door: geert | 13-10-06

ongezond? wat is er nu beter dan een goed toerke te lopen . daar kan geen dokter tegen op.
tot op de webblogloop dan kan ik kennis maken met iedereen .

Gepost door: mario | 13-10-06

vier russen Gelieve die vier russen niet mee te brengen naar de weblogloop !!!!

Gepost door: roadrunnerke | 13-10-06

Die harder Een echte die harder die Julie. Niet plooien, zelf niet voor onze verre 4 oosterburen.

Gepost door: Bruno | 13-10-06

Wat moet ik daarvan denken? eigenlijk moet ik je Maarten een beetje bijtreden. Hopelijk breek je je weerstand niet af door zo gek te doen. Bij veel sporten breek je sowieso al een beetje weerstand af en kan je bijkomende vitaminen en mineralen best gebruiken.Hopelijk toch niet te zot gedaan. Beter een paar dagen echt uitzieken en dan er terug tegenaan dan ...enkele weken in sukkelstraatje belanden. Toch nog veel beterschap hoor!
Tip voor Maarten : ipv vast te binden kan je misschien al haar loopschoenen mee naar het werk nemen :-)

Gepost door: Rudi | 13-10-06

Amaai ge moet doen wat je zelf graag doet en je niet laten leiden door anderen, anders hou je dat niet vol.
Ik vindt dat je in ieder geval een geweldige prestatie hebt neergezet.

Gepost door: Geert | 14-10-06

Tournay-Solvay park ? Hey Julie, ik denk dat je mijn "middagloop parcours" gelopen hebt. Of toch een deel ervan. Is dat de oude hippodroom van watermaal bosvoorde, nu de golfclub die je langs gelopen bent ?

Beterschap trouwens ! 't Is me wat met die virusjes

Gepost door: Jo | 16-10-06

De commentaren zijn gesloten.