21-10-06

Weblogloop: een leuke ontmoeting + een PR!

* * * 5 km  - 0:23:04 - 12,9 km/u - 335 kcal * * *

Met wat kriebeltjes in de buik vanmorgen vertrokken richting Lier. Een wedstrijd is altijd een beetje spannend natuurlijk, maar veel spannender vond ik het nog om al die webloggers eens in levende lijve te ontmoeten. En 't is een echte meevaller geworden, 't was echt fijn om iedereen te leren kennen: Edith, Mario, Geert, Achieltje, Dirk, Frank T., Frank Spencer, Bart, Jan, Roadrunnerke,  Marc,.... 't was super! En vooral super dat ook Petra helemaal vanuit Nederland was gekomen om mee te lopen vandaag. Echt tof. De sfeer zat er dan ook meteen goed in en even voor de start werd via de speakers uitgeroepen of alle webloglopers even op het middenveld wilden gaan staan voor een groepsfoto. groepsfoto

Die boodschap werd wel drie keer herhaald, en "webloglopers" is blijkbaar een moeilijk woord want de derde keer werd het bijna een "wegloper". Gelukkig is niemand weggelopen en konden we de foto nemen, we hadden wel veel bekijks.Enfin, hiernaast de foto als resultaat. Nadien effe opgewarmd en wat losgelopen op de piste samen met Petra en Ruth en een stukje met Roadrunnerke, kwestie van de spiertjes een beetje klaar te stomen voor de komende inspanningen. Een foto ter illustratie:

 

opwarmen

Hier zie je dus Petra, Ruth en mezelf in actie. Vervolgens werden we opgesplitst in drie groepen: 5km - 10 km en 10EM. Gezien de virusperikelen van de voorbije 1,5 week besloot ik toch maar, net als Ruth, Petra, Edith, Mario en Dirk om voor de 5km te gaan. Frank Terry en Marc liepen 10km, de andere bloggers (moedig!) de 10mijl. Elke groep startte op een andere plaats, maar wel op hetzelfde moment. Ruth, Edith en ik ambieerden een tijd onder de 25min en aangezien Petra al zo'n PR'tje op haar naam had staan zou zij ons hazen. Maar na het startsein gebeurde zo'n beetje hetzelfde als in Eindhoven: de beentjes zaten goed, 't koppeke zat goed, 't virus was nergens te bespeuren en zoef.... weg was ik. 't Ging lekker. Mooi parcours, een stukje langs het water en daar was de tegenwind wel zwaar, maar goed te doen. 't Is wel eens iets anders dan zo'n massaloop natuurlijk, 'k heb ver de hele tijd alleen gelopen, er deden maar 110 mensen mee aan de 5km, in Eindhoven waren dat er meer dan 5000! Enfin, na 21 min terug op de piste van AC Lyra en daar moesten we nog een rondje lopen. Net toen ik op de piste was hoorde ik zeggen "en de eerste vrouw is ook al de piste opgekomen" en toen was ik woest aan het kijken voor mij wie die vrouw wel kon zijn, maar ik zag er geen. En wat bleek? Ik was de eerste vrouw! Hallo kroket! Ze hebben mijn naam en alles omgeroepen, ik was geen klein beetje content! Heel erg leuk hoor! Een tijd van 23min04, supertevreden: 36e geeindigd op 110 deelnemers en dus eerste vrouw. Effe fotootje bij aankomst:

aankomst

'k Had de tijd nog niet gehad om mijn borstnummer af te doen en af te geven, of daar kwamen Ruthje en Edith al aan die beiden ook een fantastisch PR hebben gelopen en iets daarna ook Petra. Bleek dat Dirk al op 21 min was binnengekomen en Mario maar liefst op 19m30. Knappe prestaties allemaal.  Aangezien we nog moesten wachten op de medebloggers die de langere afstanden liepen gingen wij alvast douchen. Hallo! IJSKOUD! Echt ijskoude douches! Daar werden we wel goed wakker van! En dan net op tijd terug om enkele andere webloggers te zien finishen en luid te supporteren. Iedereen heeft echt prachtige prestaties geleverd vandaag, echt leuk! Nadien hebben we in de tent nog gezellig bijgekletst bij een hapje en een drankje. Excuseer: bij chocolade en een drankje. Foto's bekeken van Frank Spencer's marathon en vooral veel gebabbeld. Leuke bende! Zeker voor herhaling vatbaar. 'k Zal seffes nog wat fotookes posten van vandaag, maar wie de originele foto's wil hebben geeft maar een seintje, ik heb ze voor deze blog zodanig moeten verkleinen dat ze niet echt duidelijk meer zijn.

18:51 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

eerste Amaai Julie, ik geloof dat jij de eerste bent met de fijne verslaggeving van onze derde weblogloop. Mijn relaas volgt morgen.
Kan je mij wat foto's doormailen van het gebeuren ?
Loop ze,
Bart

Gepost door: Bart | 21-10-06

Super .. Nog eens proficiat. Een gezellige boel, en bedankt voor de chocolade .. Ik heb er ook van genoten.

Gepost door: Edith | 21-10-06

You're a star Goud halen op de 5 km in Lier : dikke proficiat !

Gepost door: Steven Trimmer | 21-10-06

Super Ha Julie! Zo leuk om je te ontmoeten vandaag. Je ging als een speer. Hartstikke goed, gefeliciteerd met deze PR!! Wat gaat dat nog worden in de toekomst....
Morgen neem ik even de tijd om wat foto's te sturen.

Gepost door: Petra | 21-10-06

super!! wat?? eerste vrouw?? geweldig! goed gedaan Julie!
en zo te lezen hebben jullie een leuke dag gehad.. De volgende keer ben ik er weer bij :)

Gepost door: Ronald | 22-10-06

proficiat met je overwinning Alvast proficiat met je overwinning. Heb je geen beker of zo meegekregen?Zag er in ieder geval leuke bedoening uit. Misschien de volgende keer?

Gepost door: rudi | 22-10-06

Gefeliciteerd! Wat goed zeg: de eerste vrouw!!!!! Van harte gefeliciteerd! En een leuk verslag.

Gepost door: Gea | 22-10-06

Weblog-winnaar De eerste weblog-winnaar is een feit en zeg niet te gauw tis weer een vrouw. Een welgemeende proficiat!!!!!!

Gepost door: michael | 22-10-06

Knap Dikke proficiat met je knappe tijd en je overwinning. 't Moet daar in Lier wel een toffe bedoening geweest zijn.

Gepost door: philippe | 23-10-06

prachtig gelopen jij gaat in Parijs de stenen uit de straat lopen .Eerste vrouw in parijs....Jullie!!!!!
daar drinken we op !!

Gepost door: mario | 23-10-06

Proficiat Amai, eerste vrouw! Proficiat ! Ik ben jaloers op u!
;-) Heb je schitterend gedaan!

Gepost door: Carmen | 23-10-06

Geweldig Mooi gedaan Julie, als laatste van de drie die samen een PR gelopen hebben feliciteer ik hierbij jou dus ook. Tot Rotterdam dan maar!!!

Gepost door: Rich@rd | 24-10-06

De commentaren zijn gesloten.