02-12-06

Coach Mario zegt...

* * * 1:00:11 - 10,4 km - 10,4 km/u - AHR 161 - 636 kcal. * * *heuvels

Coach Mario schreef op mijn schema voor vandaag: "3 km inlopen, dan 10 x een heuvel op in 28 sec met telkens 100m rust tussen, dan 1 km aan 5 min/km (12 km/u) en dan nog 3 km uitlopen". Wie ben ik om aan coach Mario's woorden te twijfelen? Dus trok ik vanmorgen gelaarsd en gespoord naar de oude treinbedding aan de Tervurenlaan voor die training. Da's dat wandelpad dat Maarten en ik eerder deze week ontdekten, en dat is niet alleen prachtig gelegen, maar ook nog ideaal om te gaan lopen. En de Tervurenlaan kan tellen als heuvel, dus ik moest niet langer zoeken naar een plekkie om te trainen vanmorgen. 'k Moet eerlijk zeggen dat ik er een beetje tegenopzag, heuveltjes zijn niet echt mijn ding, maar de training is reuzegoed meegevallen en smaakt naar meer! Uiteindelijk heb ik er dit van gemaakt:

3,4 km inlopen 20'31" 9,9 km/u AHR 155
10 x berg op / af + rust 17'30" - -
1 km aan 5 min/km 4'37" 13,1 km/u AHR 186
3 km uitlopen 17'27" 10,4 km/u AHR 165

En voila, de tweede dag van Mario's schema nauwkeurig opgevolgd. Hopelijk kunnen we dit volhouden! Vergeet ook niet te stemmen voor een datum voor een weblogtraining in het Zoniënwoud mocht het je iets zeggen (zie post van gisteren).

12:51 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Brussels hills Je hebt die Tervurenlaanheuvel blijkbaar goed overleefd!
Hoe was het om te lopen in die oude spoorbedding ?
Even leuk zoals het wandelen ?

Gepost door: Byrntie | 02-12-06

Goed zeg Je training zit er al op, ik ga er binnen enkele minuutjes aan beginnen.Het weer gaat hopelijk geen spelbreker zijn,in de regen loop ik niet graag.
Die webblogtraining is een goed idee, ik zal er zeker zijn. Alle dagen zijn goed.
We kunnen misschien op 17/12/2006 de Gaston ook samen lopen en nadien iets gaan drinken of eten. Op 31/12/2006 ben ik er in Leuven ook bij.

Gepost door: Geert Van Moer | 02-12-06

"Bergtraining" Klinkt als een leuke training. Ik vind heuvels wel leuk, vooral in een cross.

Gepost door: Gea | 02-12-06

:-) ik heb die training vorige week zaterdag of de week ervoor al al eens gedaan en het was me ook reuzegoed bevallen. Een km aan 5 min is wel 5 min en niet 4min37 sec hé ;-))

Gepost door: Ruthje | 02-12-06

Goed bezig Blijkbaar bevalt Mario's schema je wel. Blijkbaar zit er veel variatie in, en dat houd het natuurlijk boeiend hé.
Voor die blogtraining mag je op mij rekenen, mijn voorkeurstem heb ik bij deze ook uitgebracht.

Gepost door: Marc | 02-12-06

Web-log-training Knappe training, Julie, al komt deze training me ergens bekend voor.
Ik heb eveneens mijn stem uitgebracht voor de web-log-training. Prima initiatief !
Amai, als al dat volk bij jou komt douchen ... :-),
nu ja, uw chocotoff-voorraad kan er maar wel bij varen.

Gepost door: frank spencer | 03-12-06

@Frank We hebben twee badkamers dus dat scheelt al, en met een beetje geluk regent het en dan kunnen jullie collectief douchen buiten ;-) Lap zeg, moest je nu echt aan iedereen zeggen dat mijn voorraad chocotofs op is? Leuk dat je erbij zal zijn! Betty ook?

Gepost door: Julie | 03-12-06

Zonienwoud... Keurig je schema gevolgd Julie! En ja....wel 23 seconde's te snel, die km! Ik heb niet gestemd op de poll, want de data komen ons niet goed uit. Helaas, maar er komt vast een volgende. Heel veel plezier vandaag met Edith en Ruth, lekker lopen samen! Groetjes!
P.S. jammer dat onze blog zo raar doet bij jouw computer...ik zelf heb dat ook wel eens bij sommige blogs, maar als kk dan nog een keer klik, dan blijft hij meestal wel staan. Oh, en er is alvast ge netwerkt voor de krant van 15 januari met de uitslagen van Egmond....
Doei!!

Gepost door: Petra | 03-12-06

Training in het zonieënwoud Om even terug te komen op vorig berichtje. Ik zie het zeker zitten om zo een training mee te doen, maar ik weet alleen niet of ik het tempo dat zal gelopen worden kan volgen. Maar ik zal de ontwikkelingen volgen :-)

Gepost door: Carmen | 03-12-06

heuvelkes ik vind dat eigenlijk de leukste training van de week!

Gepost door: geert | 03-12-06

De commentaren zijn gesloten.