08-12-06

Let's get together....

Vandaag de tweede looprustdag, 'k zal toch blij zijn als ik morgen weer eens de loopsloefkes kan aantrekken. Maar goed, gisterenavond een gezellige avond thuis (kerstkaartjes schrijven, cadeautjes inpakken,...) en vanmorgen voor het werk even gaan fitnessen (20' step, 15' fiets en 15' crosstrainen), deed wel deugd om weer eens te bewegen. Rest me op deze natte, sombere vrijdag alleen nog de taak om met wat leuke oproepjes de boel op te vrolijken:

1) Weblogtraining in het Zoniënwoud: heb je zin om mee te doen aan een weblogtraining in het Zoniënwoud en je hebt je stem nog niet uitgebracht voor een datum, doe dat dan alsnog! Momenteel staat 03/02/07 op kop, maar 27/01/07 is tweede. Let wel, het is een training, geen wedstrijd, dus als we in groep willen blijven zullen de snelle jongens zich een beetje moeten aanpassen (ofwel grandioos verloren lopen hihi). We zijn de mogelijkheden aan het onderzoeken om een route van 5-7 km uit te stippelen voor start-to-runners zodat zij ook kunnen delen in de fun.

2) Gaston Roelants: wie loopt er volgende week zondag 17/12 ook de 5km of 10km hier in het park van Laken in Brussel? En beter: wie heeft er zin om nadien nog samen iets te gaan drinken. Veel mogelijkheden zijn er denk ik niet, ik kan alleen maar denken aan "Le village" dichtbij de Kinepolis, daar heb je een heleboel restaurantjes en cafeetjes op rij. Maar eerst zien of er mensen zijn die er zin in hebben.... Laat dus maar komen die reacties!

0736040358

En tot slot: ik deed vandaag mijn gewoonlijk rondje langs alle leuke blogjes en las bij Petra haar verhaal over een ronduit schitterend boek dat ze onlangs heeft besteld: I Run, therefore I am Nuts van Bob Schwartz. Een kwartiertje lang op internet gesurft om er wat meer over te weten te komen en het ziet er ontzettend leuk uit dus... we hebben ook maar een exemplaartje besteld via proxis.be. 'k Kijk er al naar uit om het in mijn bus te vinden! Dankjewel Petra voor deze schitterende suggestie!

12:00 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Gaston Als ik dan al loop volgende week zal dit eerder in Lier dan in Brussel zijn. Hoewel zondag me wel meer aanspreekt, maar de planning valt me niet mee de zondag ...

Gepost door: geert | 08-12-06

boek ik ga me dat ook bestellen, heb er bij Petra wat in zitten bladeren en het is hilarisch! Bij Play.com kost ie wel een pak goedkoper (en die leveren gratis vanuit Engeland!, al verschillende keren bij besteld). Véél leesgenot alvast!!

Gepost door: Ruthje | 08-12-06

Oke julie, op mij mag je rekenen,twee mooie initiatieven. laat maar iets meer weten en ik ben op de afspraak.
vandaag heb ik mario's programma even links laten liggen, te slecht weer.

Gepost door: Geert | 08-12-06

Indeed, we're nuts Ik kan de titel van het boek alleen maar beamen : we zijn een grote bende malloten.
Maar het is toch zo leuk

Gepost door: Byrntie | 08-12-06

Schoorl Helaas kan ik niet komen door werk en gezin....MAAR, ik nodig jou en alle hardloop webloggers uit belgie uit om op 11 Februari 2007 naar het mooie Schoorl te komen!....Het zal de grootste en bekendste hardloopweblog ontmoeiting ooit wezen...wees snel de inschrijving zit bijna vol...en het zal een spectakel worden.
Groet Rinus, achter de schermen bezig met mooie dingen.

Gepost door: Rinus. | 08-12-06

Zo herkenbaar Julie, dat boek is zo leuk, elk hoofdstukje heeft wel iets herkenbaars! Ik raad het aan aan alle hardlopers!
Ik heb het in Florida gekregen van vriendin Petra en was er direct enthousiast over.

Gepost door: Petra | 10-12-06

De commentaren zijn gesloten.