10-12-06

Foulées Hivernales d'AXA: bereleuk, berekoud en een PR!

PICT0221

Mijn 'braafheid' wat betreft Mario's schema was weer van korte duur. 'k Was namelijk al enkele weken ingeschreven voor de Foulées Hivernales d'Axa in het Zoniënwoud (11,2 km), een wedstrijd die vandaag plaatsvond en dus heb ik nog maar eens gezondigd en heb ik in plaats van een trage duurloop een wedstrijd gelopen (hetzelfde geldt voor Gaston Roelants volgende week). Een prachtige locatie voor de race: het Zoniënwoud. Door de stralende zon en de koude was het gewoonweg adembenemend om er te lopen. 't was in ieder ook geval een pittig parcours. Amai, ik die dacht dat mijn normale route in het Zoniënwoud al heuvelachtig was, vandaag heb ik mijn ogen opengetrokken: puffen en blazen, niet normaal! Maar we zijn er geraakt enRace - Brussel Zoniënwoud 10-12-2006 't was een onzettend leuke en mooie race, een aanrader voor iedereen. Bij de start was het wel ongelofelijk koud, 'k had met nochtans voorzien van een fleece trui en handschoenen, maar koud! Nu ja, na de eerste paar heuvels is dat snel vergeten natuurlijk!  De hartslagmeter van Garmin liet het vandaag om één of andere reden afweten, dus hartslaggegevens heb ik niet, maar ik liep wél 11,2 km in 54'10", goed voor een gemiddelde snelheid van 12,4 km/u. Niet slecht, zeker niet als je weet dat we gisterenavond vrienden op bezoek gehad hebben en dus zwaar getafeld hebben en niet veel geslapen (maar 't was o-zo-gezellig). En aangezien het de eerste wedstrijd over die afstand is, is het meteen ook een PR. Uiteindelijk werd ik 310e op 612 deelnemers. Leuk toch! De snelste deelnemer liep het parcours blijkbaar in een 37-tal minuten, of17km/u, goe zot noem ik dat!  Morgen (en de rest van de week)  hou ik me weer braaf aan Mario's schema. Mario heeft er immers een rustdag (allez, we gaan wel zwemmen, maar dat is zo goed als rusten he) op gezet en dat komt goed uit want Maarten en ik hebben morgen iets te vieren, maar daarover morgen meer.....

13:03 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

Commentaren

Verslaafd ? Je lijkt me verslaafd aanhet Zoniënwoud. Het is al zo erg dat je er nog een record gaat lopen, en dit op een heuvelend parcours (en ik die dacht dat je dat niet graag had)
Een parcours voor onze volgende gezamenlijke training ?
Dan wel iets trager dan 12.4 km/u. Wil dit zeggen dat ik volgende zaterdag in Deerlijk ook op dat tempo moet lopen. Amaai, ken zal mijn kuiten dan maar al insmeren zekers
Knappe PR

Gepost door: Byrntie | 10-12-06

PR! Lap ... ik kijk al uit naar wat jij volgend jaar allemaal aan diggelen gaat lopen!!

Gepost door: geert | 10-12-06

Snelle meid Je gaat records breken bij de vleet, 12Km binnen het uur dat is me nog nooit gelukt. Ik hoop volgende week, bij de Gaston een goed tijd te lopen (55' zou ik al zeer tevreden zijn)
Tot zondag??

Gepost door: Geert | 10-12-06

jawadde!! wow Julie, wat een knaller van een PR!!! En dat op zo'n parcours, wat had dat niet geweest op een lekker vlak parcours!! Knap hoor!!

Gepost door: Ruthje | 10-12-06

Wijs! Knap gedaan van je, Julie.
Op de site van AXA zijn ze inderdaad niet gehaast om de uitslagen mee te delen... 'k oefen het nodige geduld.

Gepost door: paps | 10-12-06

voor een pr vergeef ik je alles Moest ge dit in het vervolg nog graag doen zo tussen door een wedstrijdje doen op zondag, kan dit maar doe het dan zaterdag wat rustiger door wat los te lopen met 10 x een 100 m lichtjes versnellen.
na einde feb zou ik niet meer sneller lopen dan je marathontempo.

Gepost door: mario | 10-12-06

Knappe prestatie Weeral sterk gelopen op een zwaar parcours !
Wat gaat dat niet geven in Parijs ?
Proficiat bij voorbaat met "jullie surprise" dat morgen te vieren valt : je hebt ons weeral nieuwsgierig gemaakt !

Gepost door: frank spencer | 10-12-06

VOOR IK HET VERGEET TE ZEGGEN TOCH NEN DIKKE PROFFICIAT!!!!!

Gepost door: MARIO | 10-12-06

Proficiat Toch wel een zeer mooi resultaat over de toch wel heuvelachtige omloop. Als je zo verder doet zit er misschien wel een supertijd in tijdens de marathon van Parijs.

Gepost door: Running joe | 10-12-06

nen dikke proficiat !!!! zéér sterk gelopen 12.4km/h op een niet vlak parcours van 11.2km , dan moet ge al goed zitten en goed recupereren tijdens de wedstrijd zelf , ik denk ook dat hier dikwijls een pr zal sneuvelen en dat nog met die extra kilo's !!!!

Gepost door: roadrunnerke | 10-12-06

Proficiat! Dat is echt ne pracht tijd! Een dikke proficiat! Jij bent niet te schatten. Daar kan ik enkel nog maar van dromen!

Gepost door: Carmen | 10-12-06

Straffe madam Prachtige prestatie Julie. Na een avondje tafelen zo'n tijd neerzetten - daarvoor moet je een straffe madam zijn. Wat gaat dat geven in Parijs, goed uitgerust en afgetraind door het schema van Mario.

Gepost door: philippe | 11-12-06

Zoeffff Hoppa Julie, alweer een PR verpletterd. Supergoed van je. Een prachtige snelheid 12,4....! Wat gaat dat dan wel niet worden in Parijs?

Gepost door: Petra | 11-12-06

Mooie wedstrijd GEFELICITEERD. Geweldige uitslag. 12.4 km/uur is niet niks. Dat zal wat worden aan de voet van de Eifeltoren. Veel succes.

Gepost door: Christophe | 11-12-06

PR proficiat met uw PR !!! Dat er nog vele mogen volgen !

Gepost door: kj | 11-12-06

De commentaren zijn gesloten.