27-12-06

TWEE HONDERD !!!

* * * 1:01:43 - 12,1 km - 11,8 km/u - AHR 163 - 745 kcal * * *

Tweehonderd en acht kilometerkes! Zoveel kilometerkes heb ik in december gelopen, ik kan het amper zelf geloven. Maar goed, laten we beginnen bij 't begin. Coach Mario had voor vandaag 12km aan 5.30min/km (11 km/u) op het programma staan. Aangezien ik vandaag terug moest gaan werken  moest ik tot vanavond wachten om aan de training te beginnen en eerlijk gezegd had ik écht geen goesting. Toen ik thuiskwam waren de zetel, de televisie, de kaarsjes op de salontafel, mijn pantoffelkes,... allemaal zo vertederend naar mij aan het lonken. Er zat maar één ding op: onmiddellijk de loopschoenen aan en vertrekken want als ik zou gaan zitten zou het er niet meer van komen. Nu, eens vertrokken liep het als een trein, echt waar, het liep zo ontzettend vlot. En ja, ik heb te snel gelopen, maar dit tempo, waar ik 2 maand geleden nog de longen uit mijn lijf bij liep, liep zo comfortabel, niet normaal. Ik heb van puur amusement luidkeels lopen meezingen met mijn ipod, tot groot jolijt van een bende Japanse toeristen die er meteen een attractie bijhadden! En nog leuker: ik train nu al enkele weken gewoon volledig pijnvrij, ik kan mijn lol niet op! Dat dit minstens nog mag duren tot 15 april! En liefst nog langer. Hieronder nog effe de gegevens van mijn trainingske. Het eerste en laatste 'lapke' is het van en naar huis lopen en dan heb ik 5 rondjes in het Jubelpark gedaan. Tegen 't einde werd ik precies wel een beetje moe want de lapkes duurden langer. De hoge hartslag ligt zonder twijfel aan mijn snotvalling die mij nog altijd teistert (maar niet van het lopen houdt):

Clipboard01

Tot slot nog dit: vandaag kreeg ik een mailtje van Roel, die in 2004 debuteerde op de marathon van Parijs en die me enkele supertips heeft toevertrouwd. Dankjewel Roel! De leukste tip vind ik persoonlijk het bezoekje aan een café onderweg om de files aan de toiletten te vermijden :-) Een bezoekje aan zijn blog is zeker de moeite waard, Roel loopt immers marathons voor het goede doel en heeft er al enkele op zijn palmares staan!

19:33 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

200! proficiat met je mijlpaal!! bij mij sneuvelt ie normaal gezien dit weekend! Enne...ook goeie training hoor!! Bij mij gaat dit tempo ook steeds beter en beter, had ik twee maanden geleden niet moeten proberen :-)

Gepost door: Ruthje | 27-12-06

kwijl, kwijl het kwijl loopt hier uit mijn mond wat een pijniging is het toch om al die blogs te lezen , goed bezig Julie.

Gepost door: roadrunnerke | 27-12-06

Japanners? Heb je mij dan niet herkend?? Ik maar roepen maar met die IPOD hoorde je me misschien niet...

Gepost door: Homer | 27-12-06

Proficiat He gefeliciteerd met je 200 Km. Dat ziet er goed uit voor Parijs. Heb toch de indruk dat je echt hunkerde naar de zetel, de televisie, de kaarsjes op de salontafel, uw pantoffelkes want je was sneller terug dan toen je naar het Jubelpark liep :p

Gepost door: Hardloopstarterke | 27-12-06

200 plus?? top Julie!!! is het niet beter om de titel van je weblog Julie de kilometerverslinder te noemen?

Gepost door: Ronald | 27-12-06

DAS NOG MAAR EN BEGIN het zal je nog veel beter worden gaan .Iemand die zich met zoveel inzet en karakter met een schema bezighoud , wordt daar ongetwijfeld voor beloond.

Gepost door: MARIO | 28-12-06

Wauw, dit zijn nog eens tempo's, daar kan ik voorlopig alleen nog maar van dromen.

Gepost door: Erica | 28-12-06

Top Echt goed bezig Julie, dat moet wel een topcoach zijn die jouw begeleid.

Gepost door: Marc | 28-12-06

Goede doel Zouden wij ook niet ergens een goed doel opzoeken als km sponser tijdens het trainen ?
Jij zou alleszins veel geld binnen rijven. proficiat met je 200K. Een nieuw PR ?

Gepost door: Byrntie | 29-12-06

De commentaren zijn gesloten.