31-12-06

Eindejaarscorrida Leuven: laatste PR van 2006!

* * * 0:56:39 -  12 km -  12,7 km/u - AHR 173 - maxHR 188 - 769 kcal * * * spandoek 

Vandaag stond de allerlaatste wedstrijd van 2006 op het programma, en aangezien het mijn eerste wedstrijd was over een afstand van 12km was dit ook meteen een garantie voor een allerlaatste PR in 2006. Maarten en ik trokken dus met de trein naar Leuven, waar de corrida van start ging aan het station. Je kon kiezen tussen 4km, 8km en 12km en moest dus naar gelang 1 ronde, 2 ronde of 3 rondes door het centrum van Leuven doen. De sfeer was optimaal, opwekkend bandje dat aan het spelen was, veel goedgezinde mensen waaronder enkelen zelfs verkleed (in 't Hawaiaans of als janetten) en vooral: geen regen. Iets over 11u gingen we van start en 'k heb mijn best gedaan niet te snel te starten. Mooi parcours, langs de bondgenotenlaan en de Grote Markt en ook het Ladeuzeplein. Grotendeels vlak, op één venijnig hellingetje na, maar peanuts in vergelijking met Gaston Roelants twee weken geleden. De eerste ronde van 4km kwam ik door in 18'07", over de twee volgende deed ik telkens iets langer. Wel leuk was dat ik tijdens de laatste ronde nog mensen dubbelde van de 8km! Zonder afbreuk te willen doen aan hun inspanningen uiteraard, maar het gaf mij wel een goed gevoel! Uiteindelijk afgeklokt op 56'39", goed voor 12,7km/u, ik ben tevreden! Enig minpunt: het was weer met van die barcode-toestanden en we hebben zeker 5 minuten moeten staan wachten voor het aan ons was, dus volgens mij gaat die officiële tijd langs geen kanten kloppen. Ach ja... Uiteindelijk werd ik 310e op 694 deelnemers en 22e dame op 139 dames. Geen medaille deze keer, wel twee flessen wijn voor elke deelnemer. Ook goed hoor! Dit brengt het weektotaal op 54,5km en het maandtotaal voor december op 240,6 km! Waw! Hieronder nog enkele fotootjes:

doortocht

julie finish

tobback

 

wijn

1e doortocht De finishTobback was er ook!Lekkere wijn

Om 2006 feestelijk af te sluiten gaan Maarten en ik vanavond samen met mijn mama eerst gezellig eten en daan naar de nieuwjaarsconférence van Geert Hoste hier in Brussel. Ik ben benieuwd! Ik wens jullie allemaal een spetterend einde van 2006 en een nog spetterender begin van 2007! Hou het wel veilig zodat we ook in 2007 van jullie blogjes kunnen genieten! Santé!

14:27 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

wow! Wow Julie, wat een tempo! Daar durf ik zelfs nog niet van de dromen van zo'n tijd!! Hééél knap en die gezellige avond bij Geert Hoste heb je zeker dubbel en dik verdiend!!! Een prettige eindejaarsavond!!

Gepost door: Ruthje | 31-12-06

Proficiat! Gefeliciteerd met deze mooie tijd!! En natuurlijk ook met dat mooie maandtotaal, 240 km, wauw!
En Ruthje, over dat dromen... Ik zou waarschijnlijk horen bij die gedubbelden van de 8 km...
Prettig eindejaar!!

Gepost door: Tessa | 31-12-06

Knap gelopen Weeral een knap tempo gelopen en zoals je zelf aanhaalde een PR. Op de foto van de finish lijk je zelfs een beetje boos omdat het er al op zat... Of zag je toen Tobback staan kan ook natuurlijk. Veel plezier bij Geert vanavond en tot volgend jaar.

Gepost door: Hardloopstarterke | 31-12-06

Proficiat ! Proficiat met de knappe prestatie in Leuven !
Ik sta versteld van je week- en maandtotaal, wat gaat dat geven éénmaal het echt zware werk eraan komt.
Laat de champagnekurken vanavond maar goed knallen, want dit heb je dubbel en dik verdiend !

Gepost door: frank spencer | 31-12-06

Knap!!! Wat en tijd weer zeg ! Alhoewel ik deze keer toch niet zover achter je zat hé. In Mol ga ik je proberen te volgen, da ga ik zeker mijn PR verbeteren.
Prettig eindejaar en een goede start voor 2007 toegewenst.

Gepost door: Geert | 31-12-06

Afsluiter Mooie afsluiter voor dit jaar!! Hoewel vele onder ons hun jaaroverzicht al publiceerden, blijf jij maar breien aan je palmares. Vandaag om 24 h is het dus wel gedaan he!!! Dan mag je met een propere lei beginnen! Alle tellers terug op nul (behalve die van de PR natuurlijk) Veel succes, loop- en blogplezier in 2007. Dank voor de stimulerende commentaren! Ook de beste wensen voor de sterke man achter de loopster! Tot in de MediaMarkt misschien!!

Gepost door: Homer | 31-12-06

leuven Hey Julie, verdorie zeg, wij hebben blijkbaar vlak bij elkaar gelopen :-) grappig. Inderdaad fijn dat er geen regen gevallen is. Die officiële resultaten gaan inderdaad verre van juist zijn, vooral wanneer je nog even aan het keuvelen bent en er een hoop voorsteken, spijtig van die barcode, maar ja, de ambiance was er wel hé ?

Julie & Maarten een fijn oudejaar en een fantastisch 2007 gewenst !

Gepost door: Jo | 31-12-06

amai, da's snel je maakt de vorderingen aan de lopende band. Maar da verdient ge met al je goede inzet.

Gepost door: mario | 31-12-06

Goed bezig seg Amai , Julie
Goed bezig zou ik denken .
je hebt het jaar in schoonheid afgesloten , volhouden zou ik zo zeggen en nog vele mooie tijden met het joggen en privé natuurlijk.

Marathonman.

Gepost door: Marathonman | 02-01-07

Wat een activiteit en dat op het einde van het jaar. Maar goed dat je daarna eens flink uit de bol kon gaan. Gelukkig nieuwjaar en heel veel sportieve ups.

Gepost door: Christine | 02-01-07

Leuven Inderdaad Julie, prachtige tijd ! Proficiat hoor ! Ik kon er spijtig genoeg niet meer aan deelnemen want toen ik me wou inschrijven bleek dat het al volzet was... Spijtig, tzag er een leuke wedstrijd uit. Groetjes

Gepost door: kj | 02-01-07

Mooi! Knap gelopen!
Had ik het geweten, ik had ook met die wedstrijd meegedaan. Na de 10km Gaston Roelants ondertussen van alle blessures genezen.

Die barcode toestanden zijn indd vervelend, maar daarvoor heb je nog altijd je eigen polar ofzo :-)

Gepost door: Tjoff | 03-01-07

De commentaren zijn gesloten.