03-01-07

Dubbele training

* * * 0:51:19  -  7,2 km - 8,4 km /u - AHR 147 - 446 kcal * * *   

Door de strandtraining van gisteren is de normale dinsdag-intervaltraining een beetje in het water gevallen. Daarom had Mario de intervallekes naar morgen verschoven en had hij voor vandaag gezegd de training te doen die gewoon op het schema stond (tempotraining 8km aan 5min/km) of liever te gaan zwemmen. Zwemmen, dat is nogal problematisch want het zwembad is dicht tot volgende week. Een tempotraining zag ik na de relatief zware training van gisteren niet echt zitten, zeker niet met de intervallekes van morgen in het vooruitzicht. Dan maar een eigen  interpretatie van het programma: deze morgen voor het werk een beetje gaan herstellopen in het Jubelpark (7km) en dan na het werk even naar de fitness om wat crosstraining te doen. Je kan niet geloven aan welke ongelofelijk snelheid ik door het Jubelpark ben gescheurd vanmorgen (ahum), maar 't deed wel deugd aan de spiertjes. Mario, morgen hou ik me perfect aan je schema en worden het intervallen hoor! Vanaf morgen ben ik weer braaf  Hieronder nog eventjes de details van beide trainingen: drie rondjes Jubelpark en dan nog naar huis lopen (4 laps dus, zoals je ziet).

Clipboard01
 
step 20'10" AHR 134 186kcal
crosstrainer 20'00" AHR 140 180kcal
fiets 15'00" AHR 111 118kcal

19:04 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

verstandig goed dat je naar je lichaam hebt geluisterd en het even "rustiger" aan hebt gedaan! Veel succes morgen met je intervallen!!!

Gepost door: Ruthje | 03-01-07

Mooi lage hartslag heb je daar kunnen aanhouden. Ondanks de vermoeide benen 's avonds toch nog naar de fitness. Karakter.

Gepost door: Hardloopstarterke | 03-01-07

Garmin Je Garmin heeft vandaag blijkbaar niet gestaakt zoals gisteren
doe hem de groeten

Gepost door: Byrntie | 03-01-07

Jubel! Hallo, veel loopplezier en kilometergenot morgen in het Jubelpark, keep up the good work! Groet P

Gepost door: Petersen | 03-01-07

mooi Toch leuk zo'n Garmin, voorlopig doe ik het met een oude chrono en een piste :D Ik bewonder je trainingen ze zijn altijd zeer knap met een lage hartslag, je bent professioneel bezig, doe zo voort! ben benieuwd naar je tijd tijdens de Antwerp 10 miles, want dan loop ik ook mee! kan ik mij wat vergelijken e ;-)

Gepost door: Kimson | 04-01-07

@Kim Ge ga uw best moette doen Kim... als ik het juist heb zal Julie er niet bij zijn omdat ze de week ervoor de Marathon in Parijs zal lopen in een schitterende tijd van 3:42:58

Gepost door: Hardloopstarterke | 04-01-07

@hardloopstarterke en Kim Merci jullie beide voor de complimentjes en de nogal ambitieuze voorspelling :-) Inderdaad, als ik al in Antwerpen zou zijn op 22/4, dan is het eerder als supporter (samen met Ruthje), of als deelnemer aan de 5km (als die er is) want één week na Parijs zie ik een 10mijl-er niet echt zitten!

Gepost door: Julie | 04-01-07

Een echte verslaving is het wel hé. Knap dat je voor je werk nog tijd kunt maken om te gaan lopen. Laat de intervallekes maar komen.

Gepost door: Christine | 04-01-07

Straffe madam Amaai zeg, een iets rustigere sessie inlassen tussen een tempoloop en intervallekes en dan nog 2x trainen. Respect !

Gepost door: Philippe | 04-01-07

De commentaren zijn gesloten.