07-01-07

* 98 * Wekker op zondag

* * * 12,8 km  - 1:29:33 - 8,6 km /u - AHR 140 - 636 kcal * * * 

9898 ...Windows 98 van onze vriend Gates... 98, het aantal episodes van Gilligan's Island ...98, het jaar waarin Trajanus keizer werd van Rome... 98, de gemiddelde menselijke lichaamstemperatuur uitgedrukt in Fahrenheit ... de popgroep 98 degrees....98, het atoomnummer van Californium... '98: het jaar waarin Maarten en ik een koppel werden... 98 dagen voor Parijs: vetloop! Coach Mario had voor vandaag een vetloop van 12km aan 7min/km (8,6 km/u) op het programma gezet. Aangezien we reeds om 10u richting Gent moeten vertrekken werd dat dus wekker zetten op deze zondagochtend, wat een mens toch allemaal niet over heeft voor de loopsport, niet normaal! Vanmorgen dus om 6u50 met enkel een grote slok water in mijn maag richting Jubelpark vertrokken voor een vetloopje. 't Tempo goed kunnen aanhouden, de hartslag mooi onder controle. Alleen werden het wel 12,8km. Tja, 'k kon moeilijk in 't midden van 't Jubelpark blijven staan tijdens 't laatste rondje als ik aan 12km zat he... :-) Dat brengt het weektotaal voor de eerste week van 2007 op 52,7 km. Morgen een welverdiende rustdag, dat gaat deugd doen. En nu eerst een lekker appelsientje eten, dat gaat smaken!

08:48 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

Vroege vogel Voor mij hetzelfde vandaag (vetloop) maar 'k moet er nog aan beginnen. Ik ben juist uit mijn bed gerold (ik ben absoluut geen ochtendmens) en Frank is met de club gaan lopen tot 10u. Eigenlijk ging ik op de loopband lopen maar het ziet er buiten een heerlijk weertje uit (in vergelijking met gisteren) dus zorg ik dat ik klaarsta tegen dat Frank terug is.

Gepost door: betty spencer | 07-01-07

in gedachten verzonken waren we samen op hetzelfde uur aan het lopen .Da karakter van u , is onbegrenst. Daar kan je nog vele bloggers mee voeden en zelf nog meer dan genoeg over houden om prachtige prestatie's neer te zetten . Ikzelf heb er gisteren al een stukje van genomen , ander had ik in mijne zetel gelegen .-)

Gepost door: mario | 07-01-07

Met de "slaperkes" nog in mijn ogen lees ik hier dat je er al 12 km hebt opzitten. Veel respect voor je discipline. Het is meteen de beste stimulans om er meteen tegenaan te gaan. Een rustig duurloopje van 10 km staat er op mijn programma.

Gepost door: Harmsie | 07-01-07

Slaap lekker Vanmorgen ben ik ook heel vroeg opgestaan. Om 10u. Toen zat je al bijna in Gent zeker ?

Gepost door: Byrntie | 07-01-07

Goeiemiddag!! He daar Julie, op zondag de wekker...je bent een echte topper!
Je wektotalen schieten straks omhoog.
Volgende week Egmond! dat wordt een geweldige ervaring, ik zal mijn schoonzus vragen of ze de krant opstuurt, die met de uitslagen , en dan stuur ik die weer naar jou! Als je tijd hebt, mail je dan even je adres?

Gepost door: Petra | 07-01-07

knap ferm dat je er speciaal voor uit je bed bent gekomen, bij mij was het ook wel vroeg maar niet door mijn wekker, eerder doordat ik gewoon niet meer terug in slaap raakte, hihi. Knap gelopen!

Gepost door: Ruthje | 07-01-07

Omgekeerd Omgekeerde wereld. Jij begon te lopen en ik ging slapen, 1 ding is dan zeker mijn HR zal iets lager geweest zijn... Ondertussen mijn vetloopje ook al achter de rug. Goed rusten nu dat je volgende week een nieuw PR kunt lopen: 1:42:30...

Gepost door: Hardloopstarterke | 07-01-07

Ochtendstond Toch zalig om te gaan lopen terwijl nog meer als de helft van de mensen in hun nest ligt te ronken. Het geeft een enorme energiebom niet?

Gepost door: Christine | 07-01-07

Early Bird Prima loopweek achter de rug, proficiat. 98 is ook de gemiddelde leeftijd van hardlopers, naar verluidt!
Bedankt voor de looptip, ik maak er werk van.

Gepost door: Sven | 07-01-07

Loop verslaving! Als je was blijven slapen dan was de gehele dag naar de knoppen, lopers staan erom bekend dat ze niet afwijken van het voorgenomen plan.

Fred

Gepost door: Fred | 07-01-07

Doorzettingsvermogen Ik bewonder je (jullie) doorzettingsvermogen, ik zou de training hebben overgeslagen .. vroeger opstaan .. ??? Niks voor mij. Knap gedaan.

Gepost door: Edith | 07-01-07

Knap getraind Je hebt knap getraind dit weekend en op een zondag zo vroeg uit de veren. Ik denk niet dat ik volgend weekend om 6u50 de wekker ga zetten voor mijn vetloopje. Geniet van je rustdag.

Gepost door: philippe | 08-01-07

2007 Een prachtig 2007 gewenst met wat snelle kilometertjes en een prachtige Parijs gewenst!

Gepost door: Koen | 08-01-07

De commentaren zijn gesloten.