18-01-07

*87* Internationale ontmoeting, dubbele training en véél wind

87

87...1987, het jaar dat mijn "kleine" broer geboren werd...87, het nummer van het Franse departement Haute-Vienne.... 87, de ISBN code van boeken gepubliceerd in Denemarken... in de fotografie is 87 een filter die zichtbaar licht blokkeert zodat alleen infrarood licht passeert...87, het aantal openstaande dossiers dat momenteel in mijn kast op 't werk op een oplossing licht te wachten...  87 dagen voor Parijs: een internationale ontmoeting, ochtendlijke loopjes en dubbele trainingen, en dat allemaal door regen en wind!

Speed - Brussel Jubelpark 18-01-2007Vanmorgen op een onmogelijk vroeg uur (5u10) de wekker gezet, maar 't was voor een goed doel: een ochtendlijke training met Ronald en Geert. Zonder al te veel problemen het hotel van Ronald gevonden, Ronald ontmoet (hij ziet er écht uit zoals op de foto op zijn blog, ongelofelijk) en dan.... wachten op Geert. Waar is Geert? Geert was nochthans diegene die gisteren nog schreef dat het 6u07 was ipv 6u15. En nu was het 6u20, en.... geen Geert. Uiteindelijk bleek door een Dom Dom Tom Tom-verhaal (zie Geert zijn leuke blog) Geert ergens anders te staan koekeloeren, waardoor Ronald en ik alleen moesten gaan lopen en Geert zonder loopje richting werk moest vertrekken. Goh, wat jammer voor Geert. Dus gingen wij alleen op pad, in wind en regen. Ronald had via Google Earth een route uitgestippeld langs het kanaal, leek ontzettend leuk. Alleen.... elke mogelijke toegang tot dat kanaal werd ons versperd door hekkens rond parkings van bedrijven. Zucht. Dus 't is een rondje industriepark in Drogenbos geworden (zie foto), langs bedrijven en parkings en grote containers met vuilnis. Misschien niet de meest exotische plaats om te gaan lopen, maar 't gezelschap en de leuke conversatie maakten veel goed. 'k Ben blij dat ik Ronald in levende lijve heb ontmoet, was gezellig! Uiteindelijk hebben we 6,4km gelopen in 38'56", dus net geen 10km/u. Ronald gaf me na de training een doosje superlekkere Nederlandse dropjes met zoethout. Jummie! Thanks Ronald! Enig bijkomend minpunt (ja, er zijn er nog naast Geert's afwezigheid, het weer en het verboden kanaal) is de ietwat hoge hartslag vanmorgen, daar had Ruthje blijkbaar ook last van vandaag. Maar dat zal wel met weinig slaap en het weer te maken hebben (en de aanwezigheid van een atletische noorderbuur misschien... grapje!)

Nu had coach Mario voor vandaag eigenlijk 15km voorzien en dus ben ik na het werk maar de rest van de kilometerkes gaan afleggen. Dat moest niet hoor van Mario, maar na een bijzonder drukke dag op het werk had ik er écht wel zin in. Dus de loopsloefkes (een ander paar, nog droog) nog eens aangetrokken en richting Jubelpark. Dat was natuurlijk wegens de storm afgesloten, dus zijn we errond gelopen ipv erin. Toch nog goed voor een 8,4 km, waardoor we uiteindelijk toch bijna de vooropgestelde 15km (heelhuids) hebben gehaald. Ik denk dat die rustdag morgen wel deugd gaat doen! Hieronder nog de cijfertjes van de training vanavond na het werk:

Clipboard01

Julie uitslagNog een leuk toemaatje (dit wordt weer een véél te lange post): vandaag kreeg ik van Petra een mailtje met een foto van de uitslagenkrant van de halve marathon van Egmond. Ze gaat die krant speciaal naar me opsturen maar stuurde alvast een fotootje door. Thanks Petra!

19:28 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Amai jij ben al minstens zo straf als de Mario :-)
had je ook een pet op ?
Gr jetty

Gepost door: jetty | 18-01-07

Je mag misschien blij zijn dat je niet aan het kanaal betn geraakt anders had je misschien een stuk moeten zwemmen als je er in werd geblazen. En wat lees ik: morgen rustdag? Dat wil ik nog wel eens zien...

Gepost door: hardloopstarterke | 18-01-07

straf knap dat je vanavond nog eens door dat barre weer bent gaan lopen! En leuk dat je eens met Ronald hebt gelopen, die ziet er inderdaad nét zo uit als op de foto op zijn blog :-)

Gepost door: Ruthje | 18-01-07

dedzju en nog eens dedzju!
Volgende keer boek ik er gewoon een kamer!

Gepost door: geert | 18-01-07

SCHITTEREND Ik was aan het twijfelen of je ging lopen door dit barre storm weer, maar toch trok je opnieuw je loopsloefjes aan... en dat dan ngo eens na een drukke werkdag, respect! Proficiat ook met je krantenartikel ;) binnenkort na je marathon nog met een foto in 1 of andere franse krant :D

Gepost door: Kimson | 18-01-07

In het echt... Leuk dat je samen met Ronald gelopen hebt! Hij is sprekend de echte RunningRonald nietwaar?
Je bent een echte kanjer dat je je hele training nog gaat afwerken na je werk! Super hoor.
Oh, en dat foto'tje is maar een pieieieieiepklein stukje van de krant. Ik hoop dat je 'm snel ontvangt.

Gepost door: Petra | 18-01-07

bloos... Hi Julie, ik moet er wel een beetje van blozen.. jou stukje over ons loopje vandaag.. (inmiddels gisteren). Ik heb ook genoten van ons loopje. Jammer dat Geert en niet bij kon zijn. Mijn hartslag heb ik nog niet gecheckt maar ik verwacht dat deze ook een stuk hoger zal liggen...

Je bent net zo leuk als op de foto ;)))

graag tot de volgende keer

Gepost door: Ronald | 19-01-07

Thank you Petra Heb gisteren ook de foto van de krant met de results van Egmond ontvangen. Keitof van Petra

Gepost door: Byrntie | 19-01-07

miniweblogloop Leuk verslag Julie. Bij alle drie eenzelfde verhaal. Bij eentje diepe ontgoocheling...
Loop ze,
Bart

Gepost door: Bart | 19-01-07

leuk leuk dat jullie hadden afgesprokne!!!

Gepost door: martine | 20-01-07

De commentaren zijn gesloten.