27-01-07

*78* Helemaal alleen, maar toch gelukt!

78

78.... lang, lang geleden bestond er naar het schijnt zoiets als de 78-toeren plaat ... in 1978 overleed de Belgische zanger Jacques Brel en werd ik verwekt  ... 78 is het Franse departement Yvelines ... Het 78e album van Suske en Wiske is de Dulle Griet... in de Verenigde Staten gaat de Interstate 78 van Pennsylvania naar New York...78 is het atoomnummer van Platinum...  78 dagen voor Parijs: eenzame maar geslaagde tempotraining. 
training2
Vandaag stond er 15km op het programma waarbij volgens Mario de eerste 5km aan 5min/km (12km/u) moesten gelopen worden en dan telkens de volgende 5km iets sneller. Nu kan ik zo'n tempo wel halen tijdens wedstrijden (adrenaline weet je wel), maar zo helemaal alleen? Vandaar ook dat Ruthje en ik dit eerst samen zouden doen maar dat is dus helaas niet door gegaan. Maarten had nog voorgesteld van mee te gaan met de fiets, maar op het moment dat ik zou gaan vertrekken (en ik had al een uur langer gewacht na het opstaan) zat die nog altijd in dromenland, dus zijn we maar gewoon alleen vertrokken. De eerste 5km een beetje ingehouden, kwestie van niettraining1 al het poer te verschieten in 't begin, maar dan telkens elke 5km versneld en de hartslag ging mooi mee. Zalig lopen met muziekje, koud maar zonnig en héél veel mensen ook in 't park, dus was ik uiteindelijk toch niet helemaal alleen. En uiteindelijk heb ik toch wel een mooi tempo kunnen aanhouden.'k Kijk tevreden terug op deze training, die meteen ook mijn maandtotaal weer eens boven de 200km brengt. Hierbij nog eventjes de cijfertjes voor de liefhebbers. Morgen mogen we loslopen of rustdag houden en maandag is ook rustdag.

12:00 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

prachtig prachtige training, al had ik dit wel verwacht hoor. Op papier is dit zchema soms zeer zwaar , maar als ge de trainingen allemaal goed volgt zoals gij dat doet , moet ge zo'n dingen als dit kunnen . Geef morgen je benen maar rust , dat hebben ze wel verdiend.

Gepost door: mario | 27-01-07

Waauw Ik zie dat je PR op de 5 km 23'04" bedraagt. Bij je derde ronde!! van 5 km haal je nu al 23'48". Klasse, hoor.

Gepost door: Harmsie | 27-01-07

Beloven Die mannen toch ... een mooie belofte maken en ...
Het zou wel geholpen hebben, met je ventje naast je schiet je adrenaline zo de lucht in

Gepost door: Byrntie | 27-01-07

respect Alweer rolt het woordje respect uit mijn mond, knap ongeloofelijke tijden duidelijk het resultaat van je doorzetting en je liefde voor de sport. Doe zo voort kan ik enkel maar zeggen. Voor succes bestaat er geen lift, daarvoor moet je de trap nemen, en jij bent dan toch al lang trappen aan het opgaan! om het even mooi te kunnen zeggen? :) succes nog en geniet van je rustdagen dat doe ik ook! :) Mijn PR is net 1minuut trager :) ik denk dat ik een nieuw doel heb gevonden :)

Gepost door: Kimson | 27-01-07

wow! potverdikke Julie, ge hebt het hem toch maar weer gelapt hoor! Héééél knap echt waar! Met mij erbij was het ongetwijfeld een pak trager geweest hoor! ;-) ik heb dan maar 20 baantjes gezwommen en ben als een ijsblokje uit het zwembad gekropen, hihi. Morgen gaan we wandelen, kwestie van toch iets te doen hé (maar mijn been doet géén pijn meer, dus da's goed nieuws hé).

Gepost door: Ruthje | 27-01-07

Waanzinning, jij loopt op trainingen nog harder dan ik op mijn wedstrijden. Groot respect hoor!!!

Gepost door: Erica | 27-01-07

Tja Hoe doe je dat toch ? Je hebt weer een supertraining gedaan, gewoon schitterend, ik begrijp niet waar je al die energie vandaan haalt ..

Gepost door: Edith | 27-01-07

?!?!?! Julie!!! Geweldig, wat een prachtige training! Het is , en ik zeg het voor de zoveelste keer volgens mij, fantastisch om te zien hoe snel jij vooruit gaat!
Een hele gezellige zondag!!

Gepost door: Petra | 27-01-07

Bedankt! Hoi Julie, bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik kan amper geloven dat jullie ooit aan mijn tempo gelopen hebben. Het zal dan toch waar zijn hé, de aanhouder wint. De zin om te lopen wordt sterker en sterker... ik vermoed dat dat al 'n goed begin is. Nu hopen op de afwezigheid van blessures hé! Ik heb je toegevoegd aan mijn favorietjes... zo kan ik makkelijke bezoekjes brengen aan je blog. Vele groetjes, katrien

Gepost door: Katrien | 27-01-07

nummer? mooi getraind weer Julie.. maar eh.. waar is nr. 79 :)

Gepost door: Ronald | 27-01-07

@Ronald Dagje niet bloggen is dagje geen nummertje he :-)

Gepost door: Julie | 28-01-07

De commentaren zijn gesloten.