28-01-07

*77* Lang leve Flexium gel!

77

77....77, de lengte in cm van de Mona Lisa, schilderij dat in het Parijse Louvre te bewonderen is...77, het aantal bedrijventeams dat in 1977 aan de halve marathon van Egmond deelnam... 77, de lengtegraad van Washington DC en New Dehli... 1977, het geboortejaar van Ronan Keating en het jaar dat het Centre Pompidou in Parijs zijn deuren voor het eerst opendeed...American Airlines flight 77 was één van de gekaapte vliegtuigen op 9/11....  77 dagen voor Parijs: rustdag, lang leve Flexium gel en nog zoveel meer....Lang leve Flexium gel! Vanmorgen voor de eerste keer sinds lang weer naar de tube Flexium gel gegrepen. Geen paniek, geen tegenstrubbelende achillespees of zo. Neen, ondergetekende is vanmorgen opgestaan met een joekel van een stijve nek. Alles wat zich aan mijn linkerkant bevindt ligt momenteel buiten mijn gezichtsveld en ik houd mijn hoofd in een ietwat onnatuurlijke scheve positie, vandaar dus de Flexium gel. Gelukkig had ik vandaag net rustdag, dat komt goed uit.

Rustdag? Jazeker, rustdag. Vandaag mocht ik rustdag houden of loslopen en morgen is ook rustdag. Wie me ondertussen kent weet dat ik één rustdag al veel vind, laat staan twee. Dus mijn eerste gedacht was om vanmorgen toch nog even te gaan loslopen. Maar één blik op het schema deed me snel terugkomen op dat idee. De voorbije trainingsweken waren immers peanuts in vergelijking wat nog komen gaat. Vanaf deze week wordt het menens, de kilometers worden opgebouwd (nu van 50km naar 60km en later nog naar 90km en meer) en soms zijn het 6 trainingen in plaats van 5. Als ik zie dat ik nog welgeteld 765,4km moet trainen voor 15 april is de rekensom snel gemaakt: RUSTDAG!

Dan nog wat nieuws uit het weblog-front: in verband met de eerste webloglopers-marathon die in oktober in Eindhoven zal worden gelopen weten jullie al dat we T-shirts gaan laten drukken zodat iedereen herkenbaar is. Ik heb contact gehad met een winkel die van die dry-fit T-shirts kan laten drukken met ons logo erop, een prijsofferte volgt deze week. Van zodra ik de prijs ken, maak ik deze uiteraard bekend. Graag een oproep aan alle geïnteresseerden (mail me) om te laten weten hoeveel shirts je wil en welke maat; Merci! Vanaf vandaag bestaat er, dankzij de ongelofelijke nachtelijke inspanningen van Ruthje, een eigen webloggers-website, waarop alle nieuwtjes (weblogtrainingen, T-shirts, Eindhoven,...) te vinden zullen zijn. De site wordt beheerd door Rutje, Mario en mezelf. Mail ons je nieuwtjes en we zetten alles erop. De link staat hier rechts op mijn blog en hier kan je er ook naartoe, ga maar eens kijken. Dit is een site voor jullie! Tot slot is er ook nieuws over de weblogtraining van komende zaterdag

* zaterdag 03/02/2007 om 13u (let op, een uur vervroegd)

* afspraak station van Bosvoorde

* heuvelachtig parcours van 15km (sorry Hardloopstarterke, je was de enige die 5km zou doen... we maken het wel goed een andere keer!)

* nadien douchen bij mij thuis + drankje met appeltaart

* deelnemers: Ruthje, mezelf, Bruno, Bart, Philippe, Geert, Johan  en.... Dijleloper (he's back!!)

08:21 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

nek soigneer die nek maar goed, en vorder Maarten op om je een goeie nekmassage te geven!! En geniet van je rustdagske!!

Gepost door: Ruthje | 28-01-07

Snif Snif sniffer sniffest... ze zien mij niet graag. Al bij al gezien mijn gezondheidstoestand is het misschien niet erg aangezien ik zelf niet kan inschatten wanneer ik terug kan lopen.

Gepost door: Hardloopstarterke | 28-01-07

Weblogloopblog Briljant idee die weblogloopblogwebsite

Gepost door: Byrntie | 28-01-07

Wat een leuke ideëen! Eindhoven erg leuk (is dat alleen bedoeld voor lopers van de hele marathon..?). En een webloggers-website, die moet ik rap gaan bezoeken. Knap dat je met al dat lopen ook daar nog tijd voor hebt. En die rustdag...volgens is het verstandig dat je die genomen hebt.

Gepost door: John | 28-01-07

Leuk idee Zo'n webloglopers - blog vind ik goed gevonden. Ik doe mijn uiterste best om zaterdag naar de training te komen, ik laat je vrijdag zeker nog iets weten.........

Gepost door: Geert | 28-01-07

Webloggers. Wat leuk die hardloopwebloggers die elkaar gaan ontmoeten.In Nederland gaat dat op 11 Februari in Schoorl plaats vinden en een aantal lopers uit Belgie komen dan ook.Wie weet dat alle webloggers allemaal tegelijk bij elkaar komen.Helaas ben ik dan op vakantie anders was het een optie geweest.Ik zal jullie zeker gaan volgen.
Oja, je mail ontvangen en de loten zijn onderweg..laat éven weten of de loten goed zijn aangekomen..en erg fijn dat je ons wilt ondersteunen.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 28-01-07

gevonden... :-) en nog 's bedankt voor je bezoekje aan mijn blog.
Leuk idee trouwens die site - ben er al ff gaan piepen ook.
Geniet van je rustdag en loop ze verder nog !
Groetjes,
Steven

Gepost door: Steven | 29-01-07

T-shirt Schrijf mij maar op voor de T-shirt (M). De webloglopersblog is een prachtig initiatief!

Gepost door: Dirk | 29-01-07

bravo ! die webloggers website is een mooi initiatief hoor ! bravo !

Gepost door: kj | 29-01-07

nieuwe weblog! Beste Julie, ik heb via je link even gekeken naar de nieuwe weblog en zal deze binnenkort bij mijn favoriete sites zetten, misschien dat jullie dat een melding kunnen maken van een wedstrijd die wordt gehouden in Juni, deze staat in het teken van de Roparun van 2008, we zijn er inderdaad vroeg bij.
Wat betreft het programma wat jij moet gaan lopen, daar heb ik bewondering voor, indien in weken van 80 of 90 kilometer zou moeten lopen, dan verschijn ik niet meer aan de start van de marathon, ik zou zeggen veel succes en houd alles heel.

Fred

Gepost door: Fred | 29-01-07

run for jesus hopelijk wordt er ook eens in de media aandacht gegeven aan de run for jesusgroep die elk jaar ook meelopen en heelspeciaal zijn en bemoedigend..knoop eens een gesprekje aan waarom ze dat eigenlijk doen.

Gepost door: petra | 20-06-07

De commentaren zijn gesloten.