12-02-07

*62* Een van de betere...

62

62.... 62, het aantal counties in New York State...Wallace and Gromit wonen in 62 West Wallaby Street ... 62 pence, zoveel kost het Britse Koningshuis per jaar aan elke Brit (tiens, hoeveel zou prins Laurent ons kosten??)....62, het Franse departement Pas-de-Calais.... 62 dagen voor Parijs: alweer een beetje actie. Na 4 complete rustdagen (o schande) eindelijk weer eens een beetje bewogen. Neen, nog niet de loopschoentjes aangetrokken maar wél baantjes gaan trekken in het zwembad. 64 lengtes lang gedroomd over hoe leuk het zal zijn om overmorgen weer te lopen. 't Blijft een hele opdracht, dat zwemmen, zoveel moeite en je komt amper vooruit. Maar goed, we hebben het toch maar gedaan! En de knie? Wel, 'k heb al veel stoten uitgehaald in mijn leven, maar dit is toch weer één van de betere! 'k Zou misschien, net zoals Geert, een hoofdstuk "lachen met Julie" kunnen schrijven want 't is niet te doen. De voorbije week mijn knie ongelofelijk vertroeteld en elke avond trouw een icepack op mijn knie gelegd. Om het allemaal een beetje rapper te doen gaan (geduld staat niet in mijn woordenboek) de icepack rechtstreeks op mijn knie gelegd zodat ie goed koud werd en als het te koud werd icepack weggenomen. De laatste 2 dagen kreeg ik plotseling een heel ander soort gevoel aan mijn knie en ik me maar afvragen hoe dat kwam. Awel.... 'k zal het u zeggen: een grote rode brandwonde-achtige vlek, de grootte van...jawel, een icepack siert nu de onderkant van mijn knieschijf ! Zo gaat het natuurlijk ook niet gaan  'k weet het, 'k weet het, niet één van mijn briljantste ideeën. Maar geef toe, de pijn die ik had in mijn knie is wel weg.... Nog TWEE keer slapen!

19:32 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

ice! brandwonden van ijs, 't is eens iets anders natuurlijk ;-) knappe zwemtraining hoor!!

Gepost door: Ruthje | 12-02-07

pijn De ene pijn doet de andere misschien vergeten?

Gepost door: Homer | 12-02-07

stomiteiten Ik heb zelf al heel wat grappige situatie's voorgehad , die ik nog even voor mezelf hou -) , maar voor zo' intelegente dame als gij , is dit wel een toppunt van d.......heid . -) Maar een brandwonde weerhoud je niet van lopen en dat is toch op dit moment het belangrijkste . Het volhouden van niet te lopen bewijst weeral over de hoeveelheid karakter je beschikt . Ik loop michien wel enklein tikje sneller , maar op gebied van karakter , sta ik mijlen achter je . profficiat!!!!!

Gepost door: mario | 12-02-07

Geen doekje tussen het coldpack en je knie gelegd zeker :) Maar ik meen te lezen dat je klachten wel voorbij zijn en dat is heel mooi. Je klachten waren nagenoeg gelijk aan de mijne maar ik ben er nog niet klaar mee. Precies wat je zei, lopen gaat best maar zitten en opstaan is een drama.

Gepost door: John | 12-02-07

EHBO een cursus EHBO zouden ze toch in elke studierichting moeten geven hé. Het zwemmen zal ook al wel voor de nodige verkoeling gezorgd hebben zeker :-)

Gepost door: Smurfineke | 12-02-07

Tja het is niet aan iedereen gegeven natuurlijk om van die ene muur naar de andere te zwemmen. Na 15 april heb ik wel wat tijd om bijles te geven hoor (voor een stukje cake :-)

Gepost door: Dirk - alias swimcoach | 12-02-07

Eigenlijk kunnen we hier kort op antwoorden he: dom... meer moet dat niet zijn. 64 baantjes, en zijn dat er van 50 of 25 meter; zowiezo veel te ver voor mij.

Gepost door: Mike | 12-02-07

knie 2 wat ben je toch allemaal aan het doen?? voorzichtig aan Julie.. ik weet dat het niet meevalt om niet te lopen maar houd vol!! het komt echt echt echt echt echt echt echt goed

Gepost door: Ronald | 12-02-07

Sinterklaas Het is net of je op de sint aanhet wachten bent : nog zoveel keer slapen
Wij doen dit momenteel ook, al is het om te gaan skiën ...

Gepost door: Byrntie | 13-02-07

Inhouden Zie nu maar dat je niet te hard van stapel loopt als je terug gaat lopen, anders moet je misschien terug in dat aquarium.

Gepost door: Marc | 13-02-07

Geduld Mijn moeder zei altijd
"geduld komt met de jaren mijn kind "
Hoeveel nachtjes slapen? ;-)
Gr jetty

Gepost door: jetty | 13-02-07

De commentaren zijn gesloten.