17-02-07

*57* Beetje stout geweest....

57

57..."Incident on 57th Street" en "57 Channels" zijn liedjes van Bruce Springtsteen.... Heinz 57 is een soort  "steak sauce" van H.J. Heinz Company... "Passenger 57" is een film met Wesley Snipes... 57 is het nummer voor internationale telefoongesprekken naar Colombia... 57 dagen voor Parijs: eindelijk weer versnellingen! Vandaag stond er voor het eerst sinds de knieperikelen weer een intervaltrainingske op het programma. Coach Mario heeft me precies nog wat willen sparen want het tempo van de versnellingen was niet bijzonder hoog: op het menu stond vandaag: inlopen, dan 3 x 2 km aan 5.40 min/km (ongeveer 10,6 km/u) en dan uitlopen. Aangezien ik vandaag met mijn mama ga shoppen in Gent moest de training voor dag en dauw gebeuren en wat hebben we ervan genoten! Onder een roodgekleurde hemel en een opkomend zonlicht mijn intervallekes afgewerkt. Alleen ben ik een beetje stout geweest. De eerste 2km liep ik te snel. 't Ging gewoon zo ontzettend vlot. Bij de tweede reeks dacht ik écht dat ik trager liep, maar blijkbaar liep ik nog sneller, en bij de derde reeks... tja.... 'k was van goede wil hoor, maar 't is dus een iets hoger tempo geworden. Maar 't is allemaal probleemloos verlopen en 'k heb er ontzettend veel  lol aan gehad. De hartslag was iets hoger, maar dat wijt ik aan de twee stressvolle voorbije dagen en enkele muizenissen in 't koppeke (niks ergs en ook niks met 't lopen) en wat korte nachten. Niks om ons zorgen over te maken. En de knie? Het enige wat ik heb gevoeld was het schuren van het patellapeesbandje over de brandwonde van de icepack. Aangenaam was het niet, maar geloof me, liever dat, dan dat zeurend gevoel van 2 weken geleden! Voor de coach en de cijferliefhebbers:
Clipboard01

Nu lekker gaan shoppen en lunchen in Gent en morgen met Ruthje een lange duurloop doen! Vergeet niet een mailtje te sturen (zie vorige post) indien je een webloglopersT-shirt wil! Prettig weekend iedereen!

09:30 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Ken dat gevoel Hey Julie, ken dat gevoel van ik wil wel trager maar de beentjes gaan sneller. Zolang de hartslag neit de hoogte in schiet kan dat volgens mij geen kwaad - als de conditie beter aan het worden is gaan we sowiezo sneller lopen nietwaar. Daar doen we het toch voor eh. Wow shoppen, dat is iets wat ik straks ook ga doen - opzoek naar nieuwe loopschoentjes (hiphiphip), beetje kijken naar de kleur want mijn RODE veters moeten erin nietwaar.

Groetjes en loop ze

Gepost door: Dirk | 17-02-07

snel jawadde, je vliegt er weer in hé. Hou er wel rekening mee dat de coach nu persé wil dat je die versnelling "trager" doet hé (nl. aan marathontempo, tenzij je je marathon in 3.30u wil doen natuurlijk, dan houden we je niet tegen hé, hihi), kwestie van de hartslag op dat marathontempo wat naar beneden te krijgen, allé, zo heb ik het toch allemaal begrepen. Veel shoppingsplezier en tot morgen!!

Gepost door: Ruthje | 17-02-07

sparen Ik heb je inderdaat willen sparen , maar vanaf nu moet ge een marathontempo kiezen en ik dacht dat ik voor u 5.20 - 5.30 min/km had voorzien . deze trainingen dienen voor het juiste gevoel op dit tempo te hebben en om je hartslag daarop te controleren. Ik moet je eerlijk zeggen dat je hartslag bizonder goed zit aan het tempo dat je gelopen hebt ( 4.55 min/km) maar ik zou het er niet op wagen om aan dit tempo te starten en je trainingen te doen aan dit tempo. nu kan ik wel een beetje begrijpen dat ge uw kuren eens moest kunnen uitwerken en dan een beetje te snel liep ( heb ik soms ook ) maar let op , dat deze traiingen van een zeer groot belang zijn in de voorbereidingen va je marathon. Vergeet zeker morgen je kniebandje niet . veel loopplezier en geniet ervan morgen samen met ruthje .

Gepost door: mario | 17-02-07

vertragen ? ik heb het ook altijd moeilijk met vertragen , maar met jullie modern speelgoed , kun je dat dan toch wel instellen , of niet ?

Gepost door: roadrunnerke | 17-02-07

Rode veters. En hoe lopen de rode veters?, een stuk sneller waarschijnlijk.
Goede actie hoor en wat is die Petra toch een schat.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 17-02-07

HEt valt ook niet mee om langzaam te lopen als je zo snel bent, hè. Mooi dat je knie weer genezen is, de tijd gaat nu snel en je moet nu maar heel blijven voor de resterende 57 dagen (erna natuurlijk ook).

Gepost door: John | 17-02-07

Geweldig. Hoe jij al die training toch maar blijft opstapelen. Waar haal toch die moed en kracht bij elkaar zeg?

Ik las iets van T-shirts bestellen, kan je me hier war meer over zeggen, waar aankopen, hoe betalen,Waar afhalen............Thanks

Gepost door: Geert | 18-02-07

De commentaren zijn gesloten.