28-02-07

*46* Finding Nemo

46a

46.... 46, het aantal chromosomen bij de mens....John F. Kennedy was 46 jaar oud toen hij in 1963 werd vermoord....46 defense is de naam van een verdedigingsstrategie in American football....de sokkel van het vrijheidsbeeld in New York (overigens ontworpen door Eiffel) is 46 meter hoog....de landencode voor telefoongesprekken naar Zweden.... 46 dagen voor Parijs: Finding Nemo achterna! Om niet in herhaling te vallen en nog maar eens te zeggen hoeveel ik tegen die wekelijkse zwemsessies opzie, effe volgend liedje uit de film Finding Nemo, gezongen door de allerliefste Dory (da's dus echt wel een schitterende film he!):

images

Hey Mister Grump Gills
you know what you gotta do when life gets you down ?
just keep swimming
just keep swimming
just keep swimming swimming swimming
what do we do we swim swim swim
oh oh oh how I love to swim
when you want to swim you want to swim

En raad eens wat ik in mijn hoofd had bij elk ellendig lang baantje dat ik trok? Juist: "just keep swimming, just keep swimming.... "Als die blauwe rotvis die tegen walvissen praat dat kan, dan kan ik dat ook he! En maar liefst 72 lengtes lang. Gelukkig is Parijs over 6,5 week, dat betekent nog 6 x zwemmen en dan zijn we daar ook weer vanaf. Oef!

Niet vergeten: iedereen die wil mee doen aan de 20km door Brussel, morgen starten de inschrijvingen op de website en het aantal is beperkt tot 25.000!!!

19:25 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

swimming in the water or in the pool ? one little fish went out to play, doo daah, doodaah,....2,3,4,5,.... Als je aan 42 kleine viskes bent ben je er !

Gepost door: jogginggirl | 28-02-07

Te vlug De 20 km van Brussel is nog te vroeg voor mij !!
Ik moet eerst de 10 mijl proberen uit te lopen hé .
Straks begin je die viskes nog echt te zien in dat zwembad hahaha !
groetjes

Gepost door: jetty | 28-02-07

Nemo in het blauw Ben jij dan zoals dat blauw visje in Nemo ? Leidt je dan ook aan geheugenverlies ?
Moet vervelend zijn om na 70lentes te ontdekken dat je vergeten bent hoeveel je er al gezwommen hebt en dan van voorafaan herbeginnen

Gepost door: Byrntie | 28-02-07

pfffft.. gaan zwemmen met dit weertje, je moet 't maar doen zenne !
Loop ze nog, en greets

Gepost door: Steven | 01-03-07

20 KM Ik ga zeker naar Brussel eind mei...is altijd een goede test voor mijn marathon in juni in Torhout (de gekende Nacht van Vlaanderen !!) ... ben jij er ook bij in Brussel ??

Gepost door: Vince | 01-03-07

Waterrat Je wordt nog een echt waterratje met al dat zwemmen, nu nog fietsen en je kan beginnen trainen voor je eerste triathlon.

Gepost door: philippe | 01-03-07

De commentaren zijn gesloten.