11-03-07

*35* Opnieuw naar Mechelen...

35

35....dit jaar was het de 35e editie van de Halve Marathon van Egmond...rijksweg 35 voert van Almelo naar Enschede... 35, de minimumleeftijd voor een presidentskandidaat in Polen... 35 dagen voor Parijs: lange duurloop in Mechelen. Opnieuw met Ruthje afgesproken vandaag om de lange duurloop af te werken: 22 km had coach Mario voor ons voorzien en Ruthje had opnieuw een mooi parcours uitgezocht om deze afstand af te leggen. Om stipt half negen stond ik bij haar voor de deur en vertrokken we richting Vrijbroekpark. Pas daar begon de Garmin weer te werken, de eerste 4 km weigerde ie weer dienst. In het vrijbroekpark kregen we om 9u het gezelschap van bloggers Dirk en  Clipboard01zijn mateke Viv. Altijd spannend om mensen "in 't echt" te ontmoeten vind ik, je kent elkaar van de blog, maar zo in real life... maar 't was een leuke ontmoeting en heel aangenaam gezelschap om mee te lopen. De sfeer zat er meteen goed in en we hebben heel wat afgelachen onderweg, echt leuk. Zo weten we nu dat loslopende hondjes wel een stukje Dirk lusten, dat winkelruiten bijzonder praktisch zijn om je in te spiegelen en dat Viv wel moest op afstand lopen van ons ofdat haar polar anders een hartslag van 240 aangaf. En dan was er die wandelaar in de buurt van het Zennegat tegen wie Dirk riep "ik heb toch chance he meneer, zo met drie vrouwen op stap". Die meneer replikeerde meteen gevat De tijd passeert echt wel veel vlotter en die 23 km die we aflegden in 2:35:26 leken er echt een pak minder te zijn. Zeker met zo'n prettig weertje en zo'n mooi parcours. Leuk! De achillespees niet gevoeld, de knie slechts een beetje. Goed zo! En ondanks het hoge babbel- en lachgehalte was de hartslag gemiddeld 139 bpm, héél aanvaardbaar. Daarna werd ik bij Ruthje thuis nog getrakteerd op een heerlijke douche, lekkere broodjes en een goed gesprek. Meer moet dat niet zijn! En aangezien we 1.232 kcal verbrand hebben, hebben we daar heerlijk van gesmuld, van die broodjes! 't Begint nu toch wel te kriebelen hoor, vandaag over 5 weken staan we aan de start in Parijs. Slechts 35 dagen, dat lijkt zo bijzonder weinig....spannend hoor!

14:31 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (16) |  Facebook |

Commentaren

leuk hé jep 't was weer reuzegezellig, de komende weken zullen dat zeker ook nog worden en voor we 't weten lopen we die marathon! Merci voor 't gezelschap!! en tot volgende week alweer! hihi

Gepost door: Ruthje | 11-03-07

Geweldig Julie, het was leuk je te ontmoeten en we gaan dat zeker nog eens overdoen. Zoals mijn Mateke reeds voorstelde, een duurloopje in de buurt van Londerzeel en achteraf lekker eten.

Gepost door: Dirk | 11-03-07

fantastisch als ik jullie zo bezig zie (lees), dan kriebelt het meteen om ook en marathon te trainen, 't klinkt weeral zo leuk ! Geniet er van !

Gepost door: jogginggirl | 11-03-07

jullie zijn echte profs ... Dat begint echt op een prof training te gelijken , prachtig hoor ik droom daar in mijn stoute dromen van doe zo verder meiskes ... ps het sommeke is vr de t shirts is gestort , bedankt voor al je moeite

Gepost door: katrien r | 11-03-07

Voorbeeld Jij en Ruth zijn echt een voorbeeld van dicipline en enthousiasme. Doe zo voort.

Gepost door: Marc | 11-03-07

jaloers zoals jullie er plezier aan beleven , dat is om jaloers op te worden . prima hartslag, doe zo verder .

Gepost door: mario | 11-03-07

Super Weer een supertraining. Toch leuk als je die niet alleen moet doen. Zo lijken de lange duurlopen niet zo lang. Vooral de apres-duurloop is al iets om naar uit te kijken.

Gepost door: edith | 11-03-07

open huis? ik had open huis vandaag maar Ruthje kan er ook wat van.. super gelopen hoor dames!

Gepost door: Ronald | 11-03-07

Ik ........ Ik ben wel een beetje jaloers hoor !!
Vandaar da ik steeds tegen Mario zaag , "Mijn hartslag moet naar beneden !!!!"
Marr ik ben wel blij voor jullie hoor !!!!!!!!!!!!!!!!
T'is een gezonde jaloersheid hahahaha
groetjes

Gepost door: jetty | 11-03-07

plezant en vlot Plezante training blijkbaar EN het ging heel vlot, dat ziet er super uit voor Parijs!

Gepost door: Dirk | 12-03-07

Polar Jullie hadden precies ook wel wat last van een flippende Polar. Knappe training - dat zit goed voor Parijs !!

Gepost door: philippe | 12-03-07

gezellig hè? Leuk toch om nieuwe bloggers te leren kennen! Super dat jullie je lange duurlopen samen kunnen doen en dit keer met wat meer gezelschap.

Zeg Julie......volgens mij is er een misverstand met het t.shirt!! Ik geloof dat ik een hartig woordje met je moet spreken....tot zondag!!!! We nemen spandoek mee! Doet het goed op de foto! lol

Gepost door: Petra | 12-03-07

Petra Nee hoor Petra, jouw shirt is betaald, volledig, ik heb het hier zwart op wit. Dus niet protesteren tegen mij, don't shoot the messenger. Ik heb de centjes ik ben content :-)

Gepost door: Julie | 12-03-07

mooi zo prachtige training én prachtig weer én prachtig gezelschap én nergens grote last van

WOW dus !!

Gepost door: Els | 12-03-07

superleuk en ik maar altijd mijn lange duurlopen alleen afwerken ... ik zie er echt naar uit om dit es met verschillende mensen uit te proberen. Ik stel je dezelfde vraag als Ruthje : welk tempo voorzien jullie voor zondag?

Gepost door: Koen | 12-03-07

zalig zo samen... lopen én kwebbelen :-)
Is eigenlijk wel leuk om te lezen hoe er her en der vriendschappen ontstaan in het lopers(blog)wereldje.
Zoals altijd ook weer prima getraind, ik ben benieuwd hoe dat daar in Parijs voor je gaat aflopen. Geniet nog van het goede weer én loop ze nog,Julie !
Greets en tot schrijfs !

Gepost door: Steven | 13-03-07

De commentaren zijn gesloten.