15-03-07

*31* Een moord op mijn geweten

31

31....dit jaar is het de 31e editie van de marathon van Parijs...het aantal verschillende ijsroomsmaken van Baskin Robins.... het aantal dagen in o.a. januari, maart en december... 31, het nummer om naar onze noorderburen te telefoneren.... 31 dagen voor Parijs, de 30.000e bezoeker is op mijn blogje gepasseerd... 31 dagen voor Parijs: moord en brand geschreeuwd in 't Jubelpark. Coach Mario had voor vandaag 12km aan 6min/km (10 km/u) op het programma gezet. Met het mooie weer van de laatste dagen had ik gehoopt deze training in daglicht af te werken, helaas kon ik pas om 18u30 de deur achter me dichttrekken op het werk en toen knorde mijn maag zodanig dat ik besloot eerst te eten en wat te verteren en dan pas te gaan trainen. Resultaat: 't was pikkedonker tegen dat ik richting park vertrok. We hadden er zin in en alles ging ontzettend vlot: goed gevoel in de benen, lekker muziekje op... Nu ken ik het Jubelpark onderhand zodanig goed dat ik niet de hele tijd naar mijn voeten kijk. En dat heb ik dus geweten vandaag! Ergens rond km 3 gleed mijn voet weg bij het neerzetten en hoorde ik een soort splashend geluid en een halve kwaak. Gelukkig mijn voet niet omgeslaan of zo, maar wat bleek? 'k Heb een klein padje doodgetrapt. JAKKES! Ik heb gewoon luidop geschreewd. Ik heb gewoon een moord op mijn geweten. Dat arme beest.... brr... 'k ben er nog altijd niet goed van als ik eraan denk.... De rest van de weg heb ik alleen de grond en mijn rode veters gezien, wees daar maar zeker van! Maar voor de rest een prima training: 't juiste tempo en een superlage hartslag (behalve dus de eerste lap wegens die domme pad van 't verschieten). Hier hebben we van genoten, dit is er eentje om in te kaderen! Voor de coach en de liefhebbers:

Clipboard01

Hebben jullie het trouwens gezien? Vandaag is het nog 1 maand tot de marathon van Parijs! Toen ik dat aftelklokje hier rechts plaatste was het nog meer dan 6 maanden. Nu staat bij die maanden een "nul". Binnen een maand moet het dus gebeuren. Nog 289 trainingskilometers (als alles goed gaat) en dan zijn we klaar voor Parijs... het aftellen kan nu écht beginnen!

21:26 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

pad wel erg dat padden het slachtoffer worden van je marathonambities hoor Julie! ;-) maar toch ferm dat je de training hebt doorgezet aan een subliem tempo en dito (ultralage!) hartslag! Zeer knap!!

Gepost door: Ruthje | 15-03-07

Hoeveel ? Hopelijk zijn der geen getuigen ;-)
gr jetty

Gepost door: jetty | 15-03-07

moord gelukkig liep je niet aan meer dan 90 per uur...
Was het een beschermd exemplaar ?

Gepost door: jogginggirl | 15-03-07

Bruine veters Wat is de betekenis van die bruine veters trouwens ? Vond je die rode kleur zo saai dat je die persé moest kleuren met een levendig bruine kleur ?
Zo zijn je schoenen wel makkelijk herkenbaar tussen al die webloglopers komende zaterdag

Gepost door: Byrntie | 15-03-07

oppassen Pas maar op dat je niet vervolgd wordt voor onvrijwillige doodslag. Als Michel het in zijn koppeke krijgt ziet het er niet te best voor je uit. Dan zou het wel eens kunnen dat een paar GAIA sympathisanten je tijdens de marathon proberen te hinderen...

Gepost door: Mike | 16-03-07

Het is inderdaad paddentrek. Op mijn looproutes hebben ze zelfs speciale tunnels aangelegd om de beestjes veilig van de ene naar de andere kant te laten gaan. Ik hoop voor jou dat je niet in het blijkbaar gevaarlijke hof van assisen terecht komt!

Gepost door: Jan | 16-03-07

Lopen ten koste van alles Dan ga je eens een keer in het donker lopen, kom je zoiets tegen. Ondanks dat toch een flinke training.

Gepost door: Marc | 16-03-07

Inderdaad toevallig dat die pad je pad doorkruiste!
Kan gebeuren en als het maar niet andersom is ;-).
En de tijd gaat snel en inderdaad binnen een maand ga je bij die mensen horen die een top prestatie hebben geleverd, dat zijn er niet veel.
Ga zo door zij een leerkracht altijd tegen mij!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 16-03-07

RIP een minuutje stiltje voor het padje....
tja, die kleine glibber had natuurlijk geen schijn van kans.. probeer maar eens te ontspannen van die snelle Julie..

Ik ben weer helemaal bijgelezen.. het gaat hard he?? nog minder dan een maand en dan staan we voor de opgave om die 42K te lopen.. succes nog de komende weken Julie!

Gepost door: fan van 't Vlaamse Chocomonstertje | 16-03-07

Opsporing Verzocht Dus als ik het goed begrijp kom je binnenkort op de Nerderlandse televisie bij het programma "Opsporing Verzocht" in verband met de nu al spraakmakende padden moord ??

Gepost door: M@urice | 16-03-07

De commentaren zijn gesloten.