30-03-07

*16* Pluimen in mijn gat?

16

16....16, het kwadraat van 4.... 16, het aantal metrolijnen in Parijs en de lengte in km van metrolijn 1.... 16, een van de 'lost nu,mbers' in de televisieserie lost....16, het aantal keren dat ik hier op dit klavier een woord moet typem voor het juist is....16 dagen voor Parijs: D-day! Vandaag is het zover, strakjes mag ik in mijn mooiste Engels een 50-tal Moldaavse en Oekraiense ministers, procureursm, politiemensen enz... eens haarfijn gaan uitleggen hoe dat nu precies zit met dat zwarte geld en het gebruik van Dash-witter dan wit. 'k Ben benieuwd, er wordt met tolken gewerkt (naar Russisch) maar gisteren bleken die niet zo goed voorbereid en dus werd bijvoorbeeld het Europees "acquis' - in het Engels uitgesproken als 'a key2 - natuurlijk in het Russisch naar sleutel vertaald... geen wonder dat ze er weinig van leken te begrijpen. Dat belooft! Anyway, gisteren om 17u30 gedaan met werken en de zon scheen volop dus loopplunje aangetrokken en naar het lokale park getrokken om te lopen.

Clipboard01

In ' t begin bleef mijn collega even in de buurt om te zien hoe een en ander verliep, maar echt onveilig leek het niet dus dan is mijn chaperonne verdwenen haha. De Garmin wekte tot mijn verbazing perfect alleen blijkt google maps nog geen kaartje te hebben van Chisinau waardoor het precies lijkt alsof ik in het luchtledige heb gelopen, maar 'k liep dus wel degelijk 555555 rondjes in een parkje met in het midden een mooie kerk. Dik uurtje gelopen, dikke 10 km. Meer tijd had ik niet. t Was wel precies of ik met pluimen in mijn gat liep of zo, want iederee keek me enorm aan. Er werd zelfs met vingers gewezen. Laat het duidelijk zijn dat een hardlopende medemens geen courant straatbeeld is hier precies. Maar niemand deed vervelend en sommigen moedigden me aan, dus dat was al meer dan goed genoeg. Allez, k ga jullie laten. Sorry tijd om jullie blogjes te lezen of om uitgebreid te mailen heb ik niet maar ik haal dat later wel weer in, beloofd!

06:32 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

wie weet heb je wel een nieuwe trend gezet daar in Moldavië! :-) succes straks met je presentatie!!

Gepost door: Ruthje | 30-03-07

trendy en al die ministers die uiteraard gisterenavond naar het nieuws hebben gekeken willen meegaan in die nieuwe trend en zitten daar tijdens je presentatie ... in spandex broek en wite gympies (met rode veters) ..

Gepost door: geert | 30-03-07

kunst En dat... dat noemen ze kunst Julie...
Loop ze,
Bart

Gepost door: Bart | 30-03-07

dus toch... ...gaan lopen... Ik vroeg me eigenlijk al af hoe dit ging verlopen hoor - 'k Had zo mijn bedenkingen je je loopkleren en garmin in je valies aan het steken was.

En ivm je plannetje : doet me een beetje denken aan een scene uit The Matrix : neem vooral de JUISTE pil hé ;-)

Gepost door: Maarten | 30-03-07

zat ik wordt zat van al dat gedraai met je Garmin

Gepost door: Byrntie | 30-03-07

Astronautentraining Nu zijt ge wel aant overdrijven he... een astronautentraining in het luchtledige. Waar gaat dat eindigen, waar gat dat eindigen.

Gepost door: Mike | 30-03-07

spektakel! haha.. je hebt vast de lokale kranten gehaald.. helaas in mijn Roemeens een beetje roestig dus heb niets kunnen vinden op de diverse internetsites.
Stuur je gpx file'tje even in op TTSM.com
Je bent de eerste met een loopje in Moldavië!!
Vraag gelijk even aan Harmen van TTSM om Moldavie aan te maken.. :))

Gepost door: fan van 't Vlaamse Chocomonstertje in Moldavië | 01-04-07

De commentaren zijn gesloten.