06-04-07

*9* VAKANTIE!!!!

9

9 .... 9, het kwadraat van 3.... "nine crimes" is een liedje dat momenteel in de hitlijsten staat....de pont neuf is de bekendste brug over de Seine in Parijs ... 9 het aantal provincies in Zuid Afrika... met "nine eleven" wordt verwezen naar de dag van de aanslagen door Al Qaida in NY...tot 2006 waren er 9 planeten in ons zonnestelsel (toen werd beslist dat Pluto geen echte planeet was).... 9 dagen voor Parijs: VAKANTIE! Jawel, jawel, we hebben er lang naar uitgekeken, ons laatste weekje vakantie dateert immers van midden november 2006, maar nu is het eindelijk zover: géén werk meer tot dinsdag 17 april! Geen vergaderingen, geen dossiers, geen criminelen en hun louche praktijken, geen 8 u staren op een computerscherm, jammer genoeg ook geen sociale contacten met leuke collega's (maar 't weerzien zal des te leuker zijn nadien).... Wat deed het deugd om vandaag de deur achter me dicht te trekken op het werk, echt een zalig gevoel. Voor het werk vanmorgen wel even gaan sporten: 30 min. op de crosstrainer en 30 min. op de fiets. images Ondertussen de voet uitgebreid aan het vertroetelen: de truuk met de diepgevroren fles water (danku Mario, Ruthje en Erica voor de tip) werkt écht en de ontstekingsremmers doen ook hun werk. Bovendien was mijn kinesiste (een schat! zij verdient een standbeeld) zo vriendelijk om ook mijn voetzolen eens onder handen te nemen, dus we zien het alweer wat beter zitten. Morgen nog wat rusten en dan zondag toch met Ruthje de laatste trage duurloop doen en zien wat dat geeft. En dan misschien woensdag nog eens loslopen, maar verder niets forceren tot Parijs. Pijnloos lopen zal iets teveel gevraagd zijn, maar lopen, dat doen we! Maar nu ... genieten van welverdiende rust! Ik voeg me even bij mijn echtgenoot en ga uitgebreid aan zetelatletiek gaan doen! Prettig Pasen iedereen.

20:51 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Oppassen! Wel oppassen met die zetelatletiek dat je geen nieuwe onbekende blessure oploopt he!

Gepost door: Mike | 06-04-07

jippie!! gelukzakske, gewoon een week vakantie! ben jaloers:-) en jippie!! zondag gaat dus door, kijk er al volop naar uit!! tot dan!

Gepost door: Ruthje | 06-04-07

single digit counter geniet van uw conge!

Gepost door: jurgen | 06-04-07

rustig aan veel plezier met de zetelatletiek! Fijne paasdagen

Gepost door: Fan van 't Vlaamse, nu met vakantie, Chocomonstertje | 06-04-07

Niet jaloers :-) Ik ben niet jaloers hoor !! Omdat ik morgen de laatste dag werk, en dan heb ik ook een weekje ;-)
geniet er evenveel van als ik ! Want het gaat mooi weer blijven zeggen ze :-)
gr

Gepost door: jetty | 06-04-07

Pasen oeioei, dat wordt een zwaar week-end. Al die chocolade laten liggen.
Pas wel op dat je je na Parijs geen levercrisis eet !

Gepost door: Byrntie | 06-04-07

Vakantie Geniet van je welverdiende vakantie en veel succes zondag !! Wij duimen voor jou !!

Gepost door: Edith & Frank | 07-04-07

wel oppassen... want zetelatletiek is nog verslavender dan lopen :-)
Geniet van je week verlof, Julie, en ik duim ook dat morgen alles goed "loopt". Prettig paaswknd !

Gepost door: Steven | 07-04-07

pasen eet uzelven geen indigestie hé, met zo'n chocolade hoogdagen...
Geniet van uw zetelrustdagen...
volgende week is het dan eindelijk zover, veel plezier bij 't aftellen (en jaag Maarten aub niet de gordijnen in omdat je eens een weekje niet gaat lopen hé, denk aan het hogere doel !)

Gepost door: jogginggirl | 07-04-07

Veel plezier De leute met de laatste duurloop voor Parijs en doe maar eens wat zetelatletiek. Geniet van je vakantie en Parijs is nu wel erg dichtbij. En idd niet teveel van die paaseieren eten. :)

Gepost door: Yves | 07-04-07

De commentaren zijn gesloten.