15-05-07

23 juni: mijn volgende marathon... mét Maarten!

fotomarathon

Tromgeroffel..... taratarataratatataaaaaaaa.... dames en heren, het ONGELOFELIJKE is gebeurd! Jullie zullen het moeilijk geloven, maar 't is echt waar. Zetelatleet Maarten heeft zich ingeschreven voor een marathon! En aangezien je in de liefde alles met twee doet heb ik me meteen ook maar ingeschreven en dus doe ik - ondanks een zere voet - op zaterdag 23 juni mijn volgende marathon. Vooraleer jullie massaal  in de pen kruipen om te zeggen dat ik moet rusten en de training rustig moet opbouwen, moet ik jullie misschien eerst nog vertellen dat het om een fotomarathon gaat en er dus geen intervallekes of duurlopen aan te pas moeten komen. Elk jaar organiseert Fnac dergelijk evenement in een aantal Belgische steden (dit jaar viel de keuze op Brussel, Gent, Antwerpen, Leuven of Luik) en 't principe is eenvoudig. Je schrijft je in per team van 2 personen en je kiest een stad die je een dag lang onveilig gaat maken. De dag zelf krijg je dan verschillende thema's waarrond je foto's moet trekken. Op het einde van de dag geef je per team en per thema je 2 beste foto's af. De beste foto's worden tentoongesteld en er vallen fantastische prijzen te winnen, waaronder digitale camera's waarvan Maarten spontaan begint te watertanden als hij ze ziet. 'k Ben best wel benieuwd hoe dat allemaal gaat verlopen. We zijn er alleen nog niet uit of we in onze eigen stad gaan foto's nemen (want die kennen we natuurlijk het beste en dan wordt het dus Brussel of Gent) of we naar een andere stad gaan (omdat je die zowiezo met andere ogen bekijkt, zoals Luik, een stad die we amper kennen). Wat denken jullie?
Verder blijven we de conditie onderhouden in de fitness. Ze verschieten daar nogal, ze hebben me in maanden zo goed als niet gezien en nu kom ik er dagelijks over de vloer. Vanavond dus na het werk caloriekes verbrand:
Fietsen0:50:0024,0 km456 kcal.134 bpm
Crosstrainen0:12:000,75 km120 kcal.152 bpm
Roeien0:10:002,10 km118 kcal.
TOTAAL1:12:0026,78 km694 kcal
Nadien nog genoten van een lekker stoombadje en voila... de sportieve uitspatting van de dag is alweer een feit.

21:13 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (17) |  Facebook |

Commentaren

da's ons Julie se !!! Dat is de positieve julie weer . Goe bezig blijven in die fitnes, daar kan je al je energie kwijt die je vroeger in het lopen stak . En wat die marathon betreft, als Maarten er zo gedreven mee bezig is als gij , en beschikt over net hetzelfde karakter , dan kunnen ze die kamera nu al bij hem thuis afleveren . in elk geval wens ik maarten er veel succes mee !

Gepost door: mario | 15-05-07

Een hele dag fotos trekken? Neem af en toe maar een energiedrank, en 's avonds een icepack op de vinger leggen! Succes!

Gepost door: Homer | 15-05-07

vergeet niet Maarten ook aan het carboloaden te zetten een paar dagen voordien, pak genoeg bananen mee en zet wat supporters aan de kant hé. Enne...Weeral goe gefitnesst hé!

Gepost door: Ruthje | 15-05-07

PR-inventiviteit Straf van je, om steeds een nieuw mogelijks te breken PR vindt.
Benieuwd wat je volgende zal zijn

Gepost door: Byrntie | 15-05-07

ik schrok al.. maar gelukkig.. dit soort marathons is natuurlijk geen probleem. Succes Maarten met het foto's trekken (blijft iets raars om te zeggen voor een Hollander) en Julie, beterschap, hoop dat je snel hersteld bent

Gepost door: Ronald | 15-05-07

leuk om op die manier een stad te ontdekken en geen idee welke stad leuk moet wezen.
En goed dat je de fitnes zo prima doet, je krijgt een bere conmditie.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 16-05-07

maarten marathonmanneke die brusseleirs toch hé, den ene marathon is nog niet verteerd of de volgene komt er aan. Moeten we in weblogshirt poseren op den achtergrond ?

Gepost door: jogginggirl | 16-05-07

start Maarten dan nu met zijn specifieke.... fotomarathontraining ? en hoe ziet die er dan uit ;-)
Mooi ook dat je zo goed bezig blijft in de fitness, Julie ! Het zal je algemene conditie zeker géén kwaad doen.Geniet van jullie ( lang ? ) wknd !

Gepost door: Steven | 16-05-07

Leuke marathon! Volgens mij is dat een superleuke wedstrijd!
Ik zou kiezen voor een stad die je niet zo goed kent, dan kom je met totaal andere foto's op de proppen dan de anderen...
Succes alvast, maar we horen er nog wel van, zeker?

Gepost door: Tessa | 16-05-07

Schema. Je kan misschien een schema vragen aan coach Maria voor Maarten. Een intervalleke af en toe, 100 m aan 40 foto's, waarna gevolgd door 2 minuten aan marathonfototempo. Veel succes alvast !

Gepost door: Epo | 16-05-07

Jamaar Fotomarathon of niet, pas maar op met je voet!

Gepost door: Fré | 16-05-07

Leuven Daar zou ik in jullie plaats voor kiezen. Makkelijk bereikbaar met de trein vanuit Brussel. Een klein compact centrum, waar de meeste bezienswaardigheden dicht bij elkaar liggen. Alles is toch te doen te voet daar. Tegenover de grotere steden. Enfin je ziet maar veel succes.

Gepost door: Michael | 16-05-07

Figuranten Als jullie figuranten in een onopvallend rood t-shirt nodig hebben voor een geslaagde foto, laat maar iets weten ;-)

Gepost door: philippe | 16-05-07

Ik hou van "bloot" ;-) DUS ! Brussel "Manneke Pis" weet je wel ;-) veel sucses aan "DE" Maarten wij supporteren alvast !!!! en in de fitness gaat het ook goed omzien "good girl" ;-)

Gepost door: katrien r | 16-05-07

Antwerpen Als je Brussel of Gent kiest, dan weet je waarschijnlijk waar je de mooiste foto's kan nemen !
Maar in Antwerpen zijn ook mooi plaatskes hoor ;-)
gr

Gepost door: jetty | 16-05-07

Marathon Wat ontzettend leuk, een foto marathon! Echt iets voor Maarten! Leuk dat jullie samen als team gaan.

Gepost door: Petra | 16-05-07

T' Stad Euh er is maar een 'echte' stad die de naam T'Stad mag dragen, dus is de keuze eerder beperkt he. Tot in Antwerpen!

Gepost door: Mike | 17-05-07

De commentaren zijn gesloten.