16-05-07

Voor de origineelste: 1 borstnummer 20K van Brussel te bekomen

Clipboard01

Aangezien ik nu na 1,5 week niet gelopen te hebben niet alleen last heb van die plantaire fascitis maar ik sinds vandaag ook nog het genoegen heb opnieuw last te hebben van mijn achillespees  is het nu wel duidelijk dat ik de 20km van Brussel niet zal lopen volgende week zondag. 'k Denk dat Brussel vervloekt is wat lopen betreft, vorig jaar moest ik die wedstrijd ook al afzeggen door mijn achillespees en de halve marathon in Brussel in augustus liep ik op een héél pijnlijke manier met een peesontsteking aan mijn linkervoet. Ik denk dat ik me vanaf nu maar nooit meer inschrijf voor wedstrijden in Brussel, lijkt me veiliger. Maar goed, dat betekent dus dat ik hier een borstnummer heb voor de 20km van Brussel dat niet gebruikt zal worden, tenzij.... ik er iemand gelukkig mee maak. Nu vind ik het al erg genoeg dat ik de 20 weeral ga moeten missen en langs de kant ga moeten toekijken (waar ik eigenlijk eerlijk gezegd geen bal zin in heb - da's een beetje zout in de wonde strooien vind ik -  maar goed, belofte maakt schuld....) dat ik mijn borstnummer natuurlijk niet zomaar ga verpatsen. Wie interesse heeft in het borstnummer kan me een mailtje sturen met een voorstel om me op te vrolijken. Het voor mij origineelste en aantrekkelijkste idee wint het borstnummer. Het voorstel moet natuurlijk ook wel uitgevoerd worden dan en het spreekt voor zich dat enkel deftige voorstellen in aanmerking komen. Ik ben benieuwd!
Vandaag tijdens de middagpauze eventjes de fitness binnengesprongen waar ik wat krachtoefeningen heb gedaan en 35' op de crosstrainer heb gestaan (2,1 km  - 137 bpm - 367 kcal). Morgen verplichte rustdag want de fitness is toe.

17:41 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (20) |  Facebook |

Commentaren

oei shit zeg, nu ook weer last van je achillespees. Verdikke toch. Idd...op Bxl rust een vloek, je moet dringend naar Gent verhuizen ;-) En voortaan lopen we alleen nog in Bachte-de-Kuppe en zo hé ;-) Veel succes vrijdag en ik duim me zoals altijd te pletter dat al die kwetsuren eens verdwijnen hoor...En ik heb zelf geen startnummer nodig, maar ga ook eens denken over iets om je op te vrolijken hé.

Gepost door: Ruthje | 16-05-07

Potverdikkie Nou zeg! Nu ook de achilles erbij....extra duim uren zijn ingezet om heel veel positieve krachten naar je te sturen!

Gepost door: Petra | 16-05-07

JE NR IN CHOCOLADE ...RUILEN dat zou ik proberen ,maar mijn nr ligt al op mijn "nachtkast" ;-) spijtig voor jou peezekes maar heel slim dat ge geen dingen doet waar je spijt van krijgt ...

Gepost door: katrien zelf | 16-05-07

meid meid... ma meid toch wa 'n pech :( 't is da'k nog bijlange ni klaar ben voor die 20 anders zou ik mss een poging doen. maar als er iets in mij opkomt om u op te vrolijken zal ik het niet voor mezelf houden uiteraard. alvast veel succes met die fotomarathon trouwens; klinkt heel leuk! take care

Gepost door: Jess | 16-05-07

Geen nummertje voor mij... Ik wil wel trachten je op te vrolijken, maar het nummertje hoeft niet. Veel beterschap!

Gepost door: Homer | 16-05-07

Kop op even de pijn en de teleurstelling verbijten, er komen nog mooie loopmomenten, probeer toch van je verplichte rust te genieten.
veel sterkte

Gepost door: jurgen | 16-05-07

balen balen dat je niet mee kunt lopen in BXL. Ik voel met je mee!! sterkte Chocomonstertje!

Gepost door: Ronald | 16-05-07

Beter Beter 2 blessures ineens, dan ben je er dubbel zo rap vanaf ;) Anders probeer je misschien toch te vroeg te lopen en nu moet je wel een rustpauze inlassen. 'k Vind het ongelofelijk spijtig voor je.
Een nummer voor Brussel heb ik ook al, maar ik denk niet dat het een probleem zal zijn om dit kwijt te raken.

Gepost door: Fré | 17-05-07

Tss Wat een ellende de laatste tijd. Positief blijven en we duimen allen mee voor een spoedig herstel. Vooral niets forceren zodat je later terug voluit kan gaan voor Dublin.

Gepost door: Yves | 17-05-07

nummertje bij ons in de club zijn we nog op zoak naar een paar nummertjes, maar hoe moet ik je nu opvrolijken .Nu is dit echt nodig je op te vrolijken ? Kijk in het rond , op elke hoek van de straat zit of staat wel ieand die niet instaat is wat jij in gekwetste toestand in de fitnes bereikt ( cross trainen roeien , fietsen en binnekort weer lopen ) . Dat jij dit wel kan edoet heb je te danken aan je doorzetting en karakter ,gebruik deze 2 eigenschappen om je gemoedstoestand op peil te houden , dan heb je daar geen extra's voor nodig . Op mijn steun kan je trouwens altijd rekenen .

Gepost door: mario | 17-05-07

t'is simpel T'is heel simpel om een lach op je gezicht te toveren: het gaat die dag oude w#*$ven regenen. Dus zit jij lekker droog thuis. Het nummerke moogde van mij aan iemand anders geven want ik wil in dat rotweer niet lopen ;) :) :p

Gepost door: Mike | 17-05-07

Opvrolijken Een goei alternatief is puzzelen .. ook goed om je zinnen wat te verzetten .. Of je daar echt vrolijk van wordt weet ik niet, maar het werkt wel ontspannend.

Gepost door: Edith | 17-05-07

Een chagrijn als ik heeft niet het vermogen je op te vrolijken ;) Erg vervelend dat je niet naar Brussel kunt om mee te doen! Pas maar goed op jezelf en laat het maar helemaal genezen voor je weer gaat lopen. 14 oktober moet je wel in vorm zijn toch...?

Gepost door: John | 17-05-07

Borstnummer 20K ruil voor Jan van Haasteren Puzzel The New York Marathon Nr 1639 Hey Julie,
Heb een goede opmontering voor jouw.
Heb in Nederland iemand gevonden die de Puzzle verkoopt die jij al zolang zoekt.
Wel ik heb een bod gedaan voor deze puzzle en misschien met wat geluk heb ik hem dan.
Misschien kan ik je nummer dan hebken , btw zelfs als ik je nummer niet krijd en ik heb die puzzle krijg je hem cadeau ;-).

Greetz,
Marathonman.
P.s: ik ga wel niet zeggen waar ik momenteel het bod gedaan heb zodat niemand anders kan bovenbieden he.
Goed weekend.

Gepost door: Marathonman | 18-05-07

by proxy Hoi Julie,

Zou je er vrolijker van worden als ik eens een gouden tip geef, waardoor je nooit meer tegeltjes hoeft te tellen? Of wordt je vrolijk van wat solidariteit onder webloglopers. Ja? Wel dan donneer ik graag de prijs voor deze inzending aan marathonmanneke. Ah ja, en die tegels, je hoeft die echt niet meer te tellen hoor... Ik heb wat onderzoek ten gronde gedaan enneh ... het zou steeds om hetzelfde aantal gaan... lucht dat niet op ?

Gepost door: DijleLoper | 18-05-07

20km Heb hele goede herinneringen aan de 20km van Bruxelles en had er graag weer willen lopen maar heb dat weekend een wedstrijdje in Apeldoorn. Volgend jaar dan maar ??

Gepost door: Bjorn Paree | 18-05-07

Pech Julie Julie Julie toch, wat zit jij weer al eens in de shit... Hoe is het mogelijk. Laat nu die kwetsuren maar eerst genezen. WIst je dat er volgend jaar terug een 20 K door Brussel op de agenda staat ? En dan is er binnenkort natuurlijk nog Dublin natuurlijk. Proef alvast een Guiness en je wordt vanzelf vrolijk !
Loop ze,
Bart

Gepost door: Bart | 18-05-07

Dedjudedju toch Als het een troost mag zijn, het feit dat je de achilles voelt wil zeggen dat je die nog hebt. Met een beetje geluk vergeet je de andere pijntjes eventjes ;)
Ik kan je idd volgen dat het best is efkes te wachten, volgend jaar kun je die trouwens nog steeds lopen

Gepost door: Byrntie | 18-05-07

Je hebt je portie "loopkwaaltjes"... nu toch echt wel gehad hé ;-(
Nu ja, laat je goed soigneren - geef ff alles de tijd om volledig te herstellen én dan kan je er daarna weer tegenaan, en staan je er nog veel mooie loopmomenten te wachten ! Always look at the bright side of.... ook al denk je der nu mss ff anders over. Kop op hoor, Julie !

Gepost door: Steven | 19-05-07

Kop op... Komaan Julie, dit kan je toch niet klein krijgen zeker. Je bent en blijft een vaste waarde in het onzer aller prille weblopersleven. Je komt terug zeker weten! CU als supporter in BXL. Veel beterschap!

Gepost door: Jan | 19-05-07

De commentaren zijn gesloten.