20-05-07

Wie is de gelukkige winnaar?

imagesVandaag is het zover. Vandaag maak ik bekend wie de gelukkige winnaar wordt van mijn borstnummer voor de 20km door Brussel van volgende week zondag. Zoals jullie wel weten vroeg ik aan geïnteresseerden om een leuk en origineel idee op te sturen om me op te vrolijken. Het idee moest deftig zijn en het moest ook echt uitgevoerd worden. 't Leukste en origineelste voorstel kwam ongetwijfeld van coach Mario. Hij stelde voor om me in een rolstoel te zetten en al lopend verder te duwen zodat ik ook kon meegenieten van de 20km en dus toch iets aan die dag zou hebben. Geniaal vond ik dat. Helaas had Mario al aan Els en Katrien beloofd om met hen mee te lopen en kan hij zijn idee niet uitvoeren. En dus - volgens de spelregels - niet winnen. Jammer, want dat had ik ongetwijfeld schitterend gevonden. Dan was er Steven, die voor mij op internet geboden had op die puzzel van de marathon van NY die ik zo lang zoek. Ook wel heel erg goed gevonden en leuk en iets waar ik achteraf nog vaak plezier van zou kunnen hebben telkens ik die opnieuw maak. Tot slot kreeg ik een mailtje van Bjorn. Geen gekende blogger, maar blijkbaar lang genoeg op m'n weblog om me (om het in zijn woorden te zeggen "als laatste strohalm" op zoek naar een borstnummer) ook een aantrekkelijk voorstel te doen: namelijk een doos merci-chocolaatjes in een speciale blauwe verpakking.
Pffff.... 'k had moeten nadenken he vooraleer ik zo'n wedstrijdje ineenstak. Wat is dit moeilijk kiezen. En hoe je het ook draait of keert, er is er altijd ééntje blij en ééntje teleurgesteld (Mario weet het al dat hij niet kan winnen en hij speelde  niet voor zichzelf maar voor iemand van zijn club). Er kan er maar ééntje de winnaar zijn. Toegegeven, de puzzel van Steven is natuurlijk héél erg leuk en is blijvend, de doos merci-chocolaatjes zal ontzettend smaken maar is weg als ie op is. Maar anderzijds, we doen dit natuurlijk niet uit hebberigheid, we doen dit om opgevrolijkt te worden en een stevige dosis cacao staat altijd garant voor vrolijke momenten (en een dikke lijn...).  Dus we staan nog altijd even ver. Uiteindelijk hebben twee dingen de doorslag gegeven: ten eerste speelde Bjorn voor zichzelf, Steven had zelf al een nummer en speelde voor een collega. Ten tweede werd het bod van Steven overboden en moet hij dus eerst nog op zoek naar een ander exemplaar en opnieuw bieden en hopen dat hij wint. Ik twijfel er niet aan dat dat wel zal gebeuren, maar waarschijnlijk niet op tijd. En dus, is BJORN de gelukkige winnaar van mijn borstnummer! Bedankt Mario en Steven voor de leuke ideetjes, lief dat jullie me wilden opvrolijken! Steven, 'k hoop dat je m'n redenering een beetje volgt en niet te teleurgesteld bent.
Vanmorgen opnieuw naar de fitness getrokken voor ons dagelijks uurtje beweging. Beetje eentonig, dat wel, maar zwemmen mag ik niet voor m'n knie (die overigens géén pijn meer doet, er is ook nog goed nieuws van tijd tot tijd) dus is het nogal beperkt tot fitness. Maarten stelde al voor dat ik me in een roeiclub zou gaan inschrijven of zo, maar 'k heb feestelijk bedankt. Van zodra ik de loopschoentjes weer mag aantrekken wordt het weer lopen, want dat mis ik ontzettend. 5 uur in de fitness is nog niet half zo vermoeiend en opbeurend als een uurtje lopen. En zo muf, opgesloten in een zaal. Anyway, 't stoombadje achteraf maakt wel altijd veel goed. Voor de liefhebbers:
Roeien 0:10:002,1 km130 kcal
Fietsen 0:30:0016,2 km (32,4 km/u!!)149 bpm284 kcal
Crosstrainer 0:20:001,2 km154 bpm211 kcal
Step 0:15:00102 verd154 bpm170 kcal
TOTAAL 1:15:00795 kcal
De aandachtige lezer zal gezien hebben dat ik in dezelfde tijd als gisteren 2 verdiepingen meer heb opgeklommen en 1,8 km meer heb gefietst. Jippie! Een mens is tegenwoordig met weinig content.

12:23 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (18) |  Facebook |

Commentaren

Terechte winnaar! Bjorn is een terechte winnaar! Ik heb maar niet meegedaan want ik had op 28 mei al een loopje op de planning staan. Maar anders had ik zeker gewonnen ...... mijn nichtje heeft namelijk een chocoladewinkel ...........

Gepost door: M@urice | 20-05-07

Brussel Ik had jullie anders graag voorbij zien spurten, jij lekker in een rolstoel met een drankje en chocolade en Mario maar duwen... Nog even op de step en je bent in het Penthouse aangekomen, en eenmaal daar ben je verlost van je kniepijn... was het maar zo makkelijk hé. Ik hoop in ieder geval dat je vlug weer kan gaan lopen!!

Gepost door: Muriel | 20-05-07

de juiste keuze Julie, geniet maar lekker van die chocolade! En weer goed gefitnesst, dat gaat je nakende terugkomst in lopersland alleen maar ten goede komen, you'll see!!

Gepost door: Ruthje | 20-05-07

Met chocolade openen alle deuren...

Gepost door: Homer | 20-05-07

Bloggersclub Proficiat aan Bjorn en wie weet wordt onze bloggersclub nog groter .. Bjorn, veel succes zondag !!

Gepost door: Edith | 20-05-07

nieuwe aanwinst? voor en nieuwe aanwinst bij de webloggers is dit een mooi intrede geschenk.Ik heb toch eenbeetje spijt dat ik het niet kan waarmaken dat met die rolstoel , we zouden nogal gelachen hebben denk ik . En danb aan de aankomst ( als ik die dan haal ) gij uit uwe stoel springen , ze zouden nogal kijken he . Een nieuw wonder !!!-)-)-)-) Maar de nummer gaat naar de juiste persoon!

Gepost door: mario | 20-05-07

Bravo voor Bjorn en als ie rap is, heb jij volgend jaar een prima startpositie ! BTW : jouw naam stond vorig jaar ook in de uitslag : naamgenote of nummer toen ook (gedwongen) doorgegeven ?

Gepost door: jogginggirl | 20-05-07

@Veerle Hihi, vorig jaar mijn nummer ook doorgegeven aan iemand die Nordic Walking deed en er dus ONMENSELIJK lang heeft over gedaan. Ik heb hem toen dus niet gekropen he, die wedstrijd, maar wegens achillespeesproblemen (zucht) moeten overlaten aan iemand anders

Gepost door: Julie | 20-05-07

Terechte Winnaar Hey Julie,

Zoals jezelf al aangaf is Bjorn zeker een terechte winnar.
En ik blijf mijn best doen voor je puzzel , ik hou je op de hoogte.

Greetz,
Marathonman

Gepost door: Marathonman | 20-05-07

Hoe groot is die doos chocolaatjes ? :-) :-) :-)
Die Mercikes zijn zo lekker hé !!!
gr

Gepost door: jetty | 20-05-07

20fitnes van Brussel Zou je de 20K van Brussel niet op een fitness toestel kunnen meedoen. Je plaatst al die toestellen op een kar en laat die trekken door alle webloglopers

Gepost door: Byrntie | 20-05-07

Geniet van die lekkere chocolade van Bjorn ... en hopelijk kan je snel de loopsloefje sterug aantrekken,Julie ! Ik kan me best inbeelden dat het binnen moeten fitnessen niet altijd even leuk is ...
Sterkte en hou er de moed in !

Gepost door: Steven | 21-05-07

Proficiat voor Bjorn. De chocolade blijft het hem doen. Nu geneest die voet hopelijk snel.

Gepost door: Yves | 21-05-07

Garmin bedankt voor je tip betreffende mijn Garmin, je hebt er nog maar eens een stukje choclade mee verdient. Zie mijn blog van vandaag.

Gepost door: Geert | 21-05-07

ja zeg al dat gefitness... tegen dat jij terug mag lopen steek je iedereen voorbij zenne! dat roeien, verbrandt precies wel veel kcal! maar 10min, da lijkt me echt wel zwaaaar :-)

Gepost door: Jess | 21-05-07

Merci chocolade Oooh, die blauwe doos van merci is erg lekker! Ook mijn favoriet.
Je gaat stug door met de fitness Julie, super van je!

Gepost door: Petra | 21-05-07

Choco haha, slimme zet van Bjorn.. en ze hebben hier heeeeleee grote Merci verpakkingen, dus Bjorn, maak Julie blij!

Gepost door: Fan van het Vlaamse Chocomonstertje | 21-05-07

Fitnessen. Ja jong ! Je gaat elke dag naar de fitness zeker ? Ik zal maar een voorbeeld nemen aan u volgende week. Dan ga ik ook proberen er een voorzichtige lap op te geven in de fitness. Nog veel amusement !

Gepost door: Epo | 22-05-07

De commentaren zijn gesloten.