07-06-07

Ga even zitten... dit geloof je vast niet!

hoogteBeetje nieuwsgierig geworden door de titel van dit berichtje? Haha! Goed zo, dat was net de bedoeling. Maar nog even geduld, het fantastische nieuws wordt pas op het einde van deze post onthuld. 'k Heb de smaak van de dubbele trainingen goed te pakken. Vandaag mocht ik van coach Mario nog eens 5km lopen, op 't gemakske. Nu 5km lopen, da's een half uur sport. Bitter weinig dus, vandaar dat ik vanmorgen de wekker wat vroeger zette en even voor 6u op m'n stalen ros (Homer, dit is mijn supersonische fantastische fiets met 24 versnellingen en verstelbaar stuur) kroop om een toertje te maken. Zalig gewoon: lekker fris weertje, zo goed als geen verkeer en maar trappen! Een super begin van de dag! 't Werd weer een serieuze heuveltraining, Brussel is nu eenmaal niet plat - getuige daarvan het figuurtje hiernaast -  maar na een uurtje had ik er toch een dikke 18km opzitten en kon ik helemaal fris en monter aan de werkdag beginnen. Voor de liefhebbers:
cijfers

Daarna was het tijd voor alweer een superproductieve en boeiende werkdag gevolgd door het wekelijkse gevecht met de bomma's in de Delhaize. Net op dat moment werd ik opgebeld door een lieve dame van Make a wish, een organisatie die geld inzamelt om wensen van (terminaal)zieke kinderen waar te maken. Waarom ze me belde? Nee, ik heb geen ziek kind, maar Mario en ik zouden graag ons loopfeest in Eindhoven in oktober koppelen aan een inzameling van centjes voor dit goede doel. Meer weten? Kijk dan op de webloglopersblog, daar staat een uitgebreid bericht. Anyway, door al dat loopnieuws, kreeg ik de kriebels en ben ik maar naar 't park getrokken om de 5kms te lopen die ik van Mario mocht doen. Zalig, zalig, zalig. Zei ik al dat het zalig was? Wat heb ik er ontzettend van genoten. Alleen de hartslag was nogal hoog, we zullen het maar op de warmte steken zeker? Voor de liefhebbers:

cijfers lopen

Voila, dat hebben we ook weer gehad. En wat was nu dat fantastische nieuws? Wel mensen, je gelooft het niet, maar ik ben tot de vaststelling gekomen dat mijn laatste rustdag exact 2 weken geleden was, dus bij deze mogen jullie allemaal achterover vallen van verbazing als ik zeg dat ik morgen NIET sport. Morgen wordt er gerust! Echt waar! ongelofelijk he

21:11 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (17) |  Facebook |

Commentaren

Allee Dat meen je vast niet!!!! Zou je dat wel doen, nu het lopen je terug goed afgaat.
Als ik jou was zou ik daar eerst nog maar eens een nachtje over slapen

Gepost door: Marc | 07-06-07

een rustdag? Julie, dat meen je niet? Je neemt ons in de maling?

Gepost door: Kurt | 07-06-07

Rustdag ?! Een rustdag is voor watjes !!!!
Nee nee, alle gekheid op een stokje. Ik geloof er niets van, jij een rustdag nemen. Je hebt Maarten toch al verwittigd, hij zal verwonderd zijn dat je zoveel thuis bent ;-))

Gepost door: philippe | 07-06-07

Rust Een rustdag .. zeker van ?? Die Make a Wish is een schitterend idee .. ik wil wel meedoen .. Je bent goed op weg met je 5 km ..

Gepost door: Edith | 07-06-07

Rust is relatief Make a wish = leuk idee !

Een rustdag ? Ik weet niet waarom, maar ik denk dat er morgen wel eens een chocoladetaart zou kunnen gebakken worden ten huize van runnerjules ! Maarten, er staat je ongetwijfeld een vertroeteling te wachten ! ;-)


PS : Je mag best jaloers op me zijn :-)

Gepost door: Jo | 07-06-07

rusten eerst zien, dan geloven...
enne, een rustdug betekent niet dat je de dag er op 20 km moet lopen hé ! take it easy , je bent nu juist op de goeie weg : houden zo !

Gepost door: jogginggirl | 07-06-07

Lekker rusten hoor!. En wat een doed doel gaat dat worden, benieuwd hoe het gaat en wat jullie gaan op halen.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 07-06-07

Het gaat zeker een donderslag geven ... boven Brussel als jij echt gaat rusten !!!!! Maar geloof er NIKS van , voor het goede doel is voor mij heel goed zenne
ps kheb gelezen op Haemsy zijn blog dat je naar Zulte zou komen (als je pootje mee wil) maar dan heel traag wel ik wil gerust samen met je lopen hoor voor mij geen probleem ;-))

Gepost door: katrien r | 08-06-07

whoehahaha en wat ga je dan doen op die rustdag? :p

Gepost door: Jess | 08-06-07

Da wil ik nog wel eens zien. Julie die gaat rusten.
Dat van make a wish is een prachtig idee. Kweet niet of ik kan meelopen in Eindhoven maar ik ga zeker kijken of ik mijn steentje kan bijdragen.

Gepost door: Yves | 08-06-07

make a wish goed idee hoor

Gepost door: kj | 08-06-07

rust en jij zou lachen met mijn rust????
'k ben blij dat het goed gaat met je .. dus neem maar je verdiende rustdag!

Gepost door: Koen | 08-06-07

je mag zeggen wat je wil ... ... dat van die rustdag geloof ik toch niet!

Gepost door: geert | 08-06-07

Ik sla achterover. Dit heb ik nog nooit gepresteerd. Geniet van je rustdag.

Gepost door: hans | 08-06-07

en Julie denkt vanmorgen OEFFFF de rustdag is voorbij: SPORTEEEEEEN

Gepost door: Jess | 09-06-07

en hopelijk.... heb je nu ook echt genoten van je rustdag hé ;-)
Wat ben je toch een bezige bij seg... verzorg je maar goed, en niks forceren met het lopen hoor !
Greets, en prettig wknd voor jullie 2

Gepost door: Steven | 09-06-07

niet sporten een dag niet sporten?? dat kan niet.. o ja wel, een dagje chocolade eten is ook een topsport :)

Gepost door: Ronald | 09-06-07

De commentaren zijn gesloten.