10-06-07

Vetloopje

verkiezingen

Druk programma vandaag: er moest gelopen worden, gestemd worden én om 12u werden we in Gent verwacht voor een BBQ. Geen tijd te verliezen dus en zo stond mijn wekker vanmorgen om 6u30 om de beentjes eens te strekken in het park. Het werd een vetloopje, aangezien ik onmiddellijk met een nuchtere maag ben gaan lopen zonder eerst te ontbijten. Twee rondjes in het Jubelpark, niet meer niet minder. De hartslag al iets beter dan donderdag en voor de rest een voet die niet verslechtert (lees tussen de lijnen: ook niet verbetert). Voor de liefhebbers de cijfertjes:

lopen

Daarna mochten we gaan stemmen. Hier in Brussel gebeurt dat al elektronisch. Dat zou de boel sneller moeten doen gaan. Woeha, wat een lol! Moeten ze natuurlijk eerst de computer opgestart krijgen, bleek nogal een probleem te zijn, en dat anno 2007.... grr.... pas om 8u25 mocht de eerste gaan stemmen (normaal om 8u!) en dus stonden we in een ellenlange rij om dan uiteindelijk met een lichtpen op een schermpje twee bolletjes te kleuren, één voor de kamer, één voor de senaat. We hebben goed gekozen, dachten we. Helaas zien we ondertussen wel al dat we de komende vier jaar opgescheept zitten met Pater Leterme. Niet meteen mijn eerste keuze, maar goed, da's democratie zeker? Aan de cijfers te zien doet dit een grote meerderheid van de bevolking juichen, dus dan is 't wel goed zeker?   Daarna dus naar Gent voor een lekker BBQ in familiekring, en 't weer liet ons niet in de steek. Lekker gezellig! En zo is het weekend alweer zo goed als voorbij.....

19:05 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

BBQ Jeetje, Julie, jij zit ook niet stil. Je fietst wat af deze dagen. Vanochtend vroeg al gelopen! je bent toch echt een kanjer hoor! Je had dus geen last van de voet....hopelijk voel je komende week wèl wat verbetering.
Gezellig.....BBQ!! Gezellig en lekker!

Gepost door: Petra | 10-06-07

Dubbel... ... genieten vandaag. Eerst vetverbranden en dan vetverorberen. Hopelijk heb je van beiden evenveel genoten. Tof om lezen dat het lopen terug de goede richting uitgaat.

Gepost door: Mike | 10-06-07

Die willen dan van ons ook allemaal paterkes en nonnekes maken ! Met loopschoenen weliswaar ;-)
Goed bezig hoor ! Hopelijk gaat het steeds wat beter met je voetje, dat mag nu al wel stilaan hé !
gr

Gepost door: jetty | 10-06-07

stemmen die paters (bier) uit Westvlaanderen zijn anders best wel lekker hoor ! Leve st Sixtus !

Gepost door: jogginggirl | 10-06-07

zondag Julie, zondagochtend om 06:55 al aan het lopen??? Ik dacht dat ik vroeg op stond (maar dat komt door mijn kids).. hou je niet van (een beetje) uitslapen?

Gepost door: Ronald | 10-06-07

TGAAT TERUG GOED MET JULIE !!! Leuk dit te horen meiske, ben blij in jou plaats !!!:-O

Gepost door: katrien r | 10-06-07

Amai zo vroeg al weer op de been. Chapeau.
Hopelijk raak je snel van die voetproblemen verlost. Ik ken het gevoel dus ik weet dat een mens ongeduldig wordt om eens goed door te lopen.

Gepost door: Yves | 10-06-07

Goe zot of toch niet Je moet goe zot zijn ofwel ongelooflijk besmet zijn met het loopvirus om op zondag om 6u30 op te staan. Ik geef je het voordeel van de twijfel en denk dat het bij jou optie 2 is. Schoon loopje trouwens en dat komt wel in orde met die hartslag. Voorzichtig met je voetje hé.

Gepost door: philippe | 11-06-07

Rustig blijven is moeilijk. Tof dat je toch weer aan't lopen bent. Rustig houden hé ! Die voet zal wel stillaan verbeteren, maar niet pushen, want dat kan niet zo goed zijn. Doe zo verder !!!

Gepost door: Epo | 11-06-07

De commentaren zijn gesloten.