28-06-07

Garminwriting....allez, een poging tot

route

We zijn weer stillekes aan de trainingen aan het opbouwen na die vervelende blessure, en dus liep ik voor de eerste keer sinds Dwars door Brugge weer eens een langere afstand dan 6 km en dat zonder protest van de voet. Een mirakel! Lekker vroeg uit de veren voor enkele toertjes jubelpark. Eerst rustig inlopen (1e ronde) dan 3 rondjes in 't park (ronde 2,3 en 4) en dan was het tijd voor een probeersel. Ronald zet reeds geruime tijd mooie plaatjes op z'n blog van woorden die hij al lopend heeft "geschreven" en die de Garmin op luchtfoto registreert. Wat begon met een drieletterwoord is ondertussen bijna een half gedicht, echt heel erg leuk. En dat wilde ik ook wel eens proberen (rondeke 5). Bedoeling was om "MAW" te spellen, verwijzend naar ons goede doel. Nu , 't resultaat was bedroevend. 'k Denk dat ik mijn stukske grond te klein gekozen heb, want het enige wat ik op de luchtfoto zie is een hopeloos gekronkel (zie rode cirkel en het detail hieronder) dat op niets trekt. Ook niet als ik inzoom op de foto, 't is hopeloos. Als je je best doet kan je vaag een "M" herkennen... lijkt alsof ik dringend moet leren spellen! Volgende keer ga ik mij een groter stukske grasveld opzoeken, dan moet het wel lukken! En dan dus uit pure armoe nog een stukske naar huis gelopen (laatste lapke). Toch alles samen een kleine 9km.... binnenkort weer 10 km, en dan 15 km, en dan.....

lopen2806
MAW

Zoals ik al zei dus, dat Garminwriting trekt op niets....  Ik schreef al eerder dat ik de smaak van de dubbele trainingen te pakken heb, dus sprong ik vanmiddag ook even de fitness binnen om wat los te fietsen (35' - 17,6 km ) en krachtoefeningen te doen. Zalig! Weer een lekker sportieve dag achter de rug!


Vanavond werden Maarten en ik dan verwacht op het stadhuis voor de prijsuitreiking van de fotomarathon waar we zaterdag aan deelnamen; We vielen helaas niet in de prijzen, maar ik moet jullie wel nog vertellen wie welke foto's nam. Geen enkele blogger heeft het goed geraden, maar de foto's die ik nam waren de drie aan de rechterkant onder elkaar. Dus... de verrassing zal voor een volgende keer zijn!

20:35 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Garminwriting Alle begin is moeilijk, garmin writing komt wel .. het aantal gelopen km's begint ook op te lopen. Inderdaad, binnenkort terug een 10 km of 15 km training. Doe het vooral rustig. Spijtig van de fotomarathon, voor mij waren jullie zeker nummer 1. Bedankt voor de felicitaties.

Gepost door: Edith | 28-06-07

aan dat Garmin-writing heb ik me nog niet gewaagd, 'k zou er de vaart voor moeten inspringen en dat zie ik toch niet zo zitten eigenlijk :-) super dat je voet het alsmaar beter doet, binnenkort weer lekker samen trainen, jiehaa!!

Gepost door: Ruthje | 28-06-07

Garminwriting Je moet maar bedenken: als het lot jou samen met Hagar en Malle Eppie op zo'n eilandje had gezet met 1 palmboom en 1 potteke yogurth, dan had je alleen maar de O van "Oei, weer mis" kunnen writen.

Gepost door: paps | 28-06-07

Garmin writing 'k heb zo eens geprobeerd om groot genoeg 'Patattenboer' te schrijven ... 2 weken later was 'k nog niet thuis ...

Gepost door: geert | 28-06-07

garmin blijven oefenen, die Leffe komt wel ("chocolade" is in uw geval ook acceptabel) !

Gepost door: joggingirl | 29-06-07

Komt goed! Tijd genoeg om te oefenen Julie...er gaan op deze manier nog garmin-boeken geschreven worden!

Gepost door: Tinne | 29-06-07

NIET IN DE PRIJZEN ??? WEL !! Slechte jury (zoals in het Euroviziesong festival) voila ;-((((

Gepost door: katrien r | 29-06-07

Verrassend en weer goed gelopen.Moet heerlijk voelen volgens mij.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 29-06-07

Traaaag De oplossing : heel traag lopen over een goed uitgedocterd parcours (bv LEFFE)

Gepost door: Byrntie | 29-06-07

GW Ik zal een geheimpje verklappen... de truck met GarminWriting is door overdreven grote letters te lopen. Trek voor de letter i zeker 4 meter uit.. niet verder vertellen.. moet nog Leffe schrijven

Gepost door: Ronald | 29-06-07

Schrijflessen Die garminwriting wordt binnkort alvast weer een nieuwe rage hier.
Wel leuk te vernemen dat je de loptraining terug aan het opbouwen bent. Succes en hopelijk nu blessurevrij.

Gepost door: Geert | 30-06-07

De commentaren zijn gesloten.