13-07-07

Weekend!

images

Yes! 't Is weekend! Dat op zich is altijd een prettig gegeven, maar deze week heb ik er meer dan ooit naar uitgekeken. Ik ben zo moe, ik zou een week kunnen slapen denk ik. Ten eerste was de citytrip in Valencia van vorige week niet echt een "rustvakantie", we hebben elke dag serieus wat kilometerkes afgestapt, en dan was het de rest van de week supersupersuperdruk op het werk. 't Vat is af nu. Geen grammetje energie over. 't Is vrijdagavond en nu hang ik lekker lui in de zetel en doe ik lekker NIETS! Deze morgen wel sportief geweest hoor: rustig inlopen, en dan op hartslag trainen. De bedoeling was onder 150 bpm, maar wegens slaaptekort en stress zat dat er niet in, tenzij ik ter plaatse stil bleef staan, dat was natuurlijk ook de bedoeling inet. Dus doelstelling bijgeschaafd tot 155. Dan een snelle ronde (lap 3). Dan weer een hartslagronde (lap 4) waarin het al wat beter lukte die hartslag laag te houden, en dan nog een snelle ronde (lap 5). Toch goed voor 10,5 km en 1,05 EUR voor mijn MAW-spaarpotje. Voor de liefhebbers de cijfers:

Clipboard01

Er zal nog serieus aan die hartslag moeten gewerkt worden, amai. Maar een weekendje lekker uitslapen en rusten zal misschien al veel verhelpen! Prettig weekend iedereen en vergeet niet eens te gaan piepen op http://www.sponsormij.be. Iedereen die zelf wil lopen kan zich laten registreren, iedereen wie wil sponsoren, kan dit hier ook doen! Alvast bedankt voor jullie inzet!

19:14 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

geen wonder dat je moe bent, behalve de zware werkdagen en stevig stappen in Valencia ook nog eens twee dagen achtereen om half 6 je bed uit om te gaan lopen...Julieke toch! ;-) af en toe ook eens luisteren naar de signalen van je lichaam hé. Dus morgen uitslapen hé! :-)

Gepost door: Ruthje | 13-07-07

Met die hartslag... ... missta je helemaal niet naast mij tijdens de halve; het mag zelfs nog een beetje hoger ook ;)

Gepost door: Mike | 13-07-07

Geniet van je ... weekend ,je hebt het dik verdient ;-)))

Gepost door: katrien r | 13-07-07

Die hartslag gaat vanzelf omlaag als je weer meer loopt. Lekker dat het weer goed gaat met je...behalve dan dat je even moet uitrusten :) Maar zoals je zegt...daar is het weekend voor, een warm weekend.

Gepost door: John | 13-07-07

prettig weekend Ook voor jou een prettig weekend. Rust maar eens goed uit, als dat gaat tenminste.
Nog heel veel succes voor het MAW - initiatief.

Gepost door: Geert | 14-07-07

NAW mooie actie hoor voor MAW.. en een handige website voor de donaties. Ik heb mijn donatie op jouw naam gezet maar natuurlijk wens ik Ruth, Koen, Philippe en alle andere NAW lopers heel veel succes. Dus iedereen, hop naar de donatiesite en steun dit mooie initatief! Ik zal er zeker ook nog wat reclame voor maken.

Gepost door: Ronald | 14-07-07

wow als ik je bezig zie (lees), dan denk ik dat je eens een 24 u zeteltraining nodig zal hebben... Heb medelijden met die spierkes...

Gepost door: jogginggirl | 14-07-07

Weekend Geniet van het weekend enne .. een pittige training heb je gedaan .. die hartslag komt weer wel in orde. Rust maar eens goed uit.

Gepost door: Edith | 14-07-07

De commentaren zijn gesloten.