19-07-07

Looppauze - Blogpauze

images

Beste lezertjes. Hier wordt de komende weken niet gelopen. Voor hoe lang, dat kan ik nog niet zeggen. Daar wil ik ook nog niet over nadenken. De marathon van Dublin wordt van het programma gehaald. Het webloglopersfeest in Eindhoven is nog even afwachten. Misschien dat ik van deze verplichte looppauze ook maar even een blogpauze maak - wat valt er nu immers te vertellen op een loopblog als je niet kan lopen? Weinig interessants natuurlijk. Het zal me misschien wel deugd doen me even op andere zaken toe te spitsen en een aantal zaken te herontdekken die ik enige tijd heb verwaarloosd omdat ik dagelijks 2 uur blogjes aan het schrijven en lezen was.... Misschien eens aan Maarten een uitleg zetelatletiek vragen?

Verdwijn ik volledig uit het bloggersbeeld? Néé, natuurlijk niet. Ik blijf mijn schouders zetten onder het MAW project, blijf jullie volgen op je blog (zelfs als ik misschien niet reageer) en blijf sponsors zoeken. 'k Zou ze misschien beter voor jullie zoeken want de kans dat ik in Eindhoven loop lijkt klein (maar ik kom zeker naar Eindhoven, laat daar geen twijfel over bestaan). Misschien dat ik mijn huidige sponsors vraag of ze zo lief willen zijn iemand anders te sponsoren in mijn plaats... we zien wel. Eerst even dit nieuws laten bezinken en bekomen en dan lezen jullie me misschien wel weer. Ik wens iedereen veel loopplezier en veel plezier met de voorbereiding van Eindhoven. Ik hoop dat de accumulatie van 3 blessures in één voet bij mij minstens 3 van jullie lopers gespaard houdt van dergelijk onheil!  

21:56 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (26) |  Facebook |

Commentaren

:-( snif snif snif, 'k ga mijn loopbuddy gigantisch missen hoor tijdens mijn eenzame duurloopjes. Hopelijk kan je toch een beetje meelopen in Eindhoven...Ik blijf zoals altijd mijn duimpjes omhoogsteken!

Gepost door: Ruthje | 19-07-07

ik denk aan jou! Julie,
kop op, probeer alternatieven te zoeken...maar als ik je zo hoor heb je daar geen zin in en ik begrijp het ook. De rede dat ik nog niet op de site sta om te sponsoren is idem aan wat jij vertelt...ik wil eerst terug kunnen lopen.
Groetjes en het allerbeste he!!!

Gepost door: Tinne | 19-07-07

Jammer seg! Weer pech onderweg? Zetelatletiek met een goede reep chocolade kan een heel leuke afwisseling zijn... Zo geneest de rest terug vanzelf!
't Amuzement morgen in Gent! Groetjes en beterschap!!

Gepost door: Homer | 19-07-07

Oei !!! Ons "chocolade prinsesje" ... gaat toch niet zomaar verdwijnen uit het grote sprookjes(blog)boek ??? dat kan toch niet ,al die trouwe lezers gaan hier wel iemand erg missen !! Maar we gaan het allen positief zien hé ,je voetje mooi laten rusten en samen met je prins genieten van andere leuke dingen ,en als de tijd rijp is gaat hij je (loop)muiltje mooi weer passen ... en de rest ken je wel 'ze leefden nog ...en gelukkig . verzorg jullie goed ,we zullen je wel missen :-((

Gepost door: katrien r | 19-07-07

sterkte!!!!

Gepost door: wim | 20-07-07

Kop op, meid Reculer pour mieux sauter !
Inderdaad, een stapje achteruit zetten om te herbronnen kan ook eens deugd doen.
Hopelijk ben je snel van alle ellende af.
Intussen blijven we duimen ...

Gepost door: frank spencer | 20-07-07

Jee, da's even schrikken. Ik heb zelf nu een keelontsteking, maar dat is volgende week over. Zo'n langdurige blessure is echt balen. Sterkte ermee.

Gepost door: Erica | 20-07-07

Pauze Jeetje Julie, ik voel helemaal met je mee. Vreselijk om niet te mogen lopen als je zo graag wilt. Maar op deze manier komt je voet wel aan zijn rust toe en kan hij herstellen. Mijn schoonzus had ook last van een blessure, heeft vervolgens 4 weken niet gelopen (!!) , toen weer begonnen en het gaat als een speer.
Sterkte hoor, liefs vanuit Driebergen!

Gepost door: Petra | 20-07-07

Rustig afwachten Doe eens even enkele weken niets. Dat kan zeker geen kwaad en ondertussen kan je hele lichaam rustig herstellen. Sluit nog niet alle deuren maar wacht rustig af, zo is nog niets definitief. Je komt er vast terug bovenop maar je mag niets forceren. Plezier in het lopen moet voorop staan.

Gepost door: Christophe | 20-07-07

??? OlA, zo plots alles gedaan, geen lopen.. ik schrik er wel even van... een blessure is nooit leuk.. Ik hoop dat je snel hersteld.

Gepost door: Vince | 20-07-07

balen!! Jammer dat je even niet blogt maar ik kan het begrijpen. Ik wens je spoedig herstel en hoop je weer snel te zien/spreken/mailen etc.. Koppie op he Chocomonstertje!

Gepost door: Fan van het Vlaamse Chocomonstertje | 20-07-07

Wat naar zeg ! Ik ga u missen hoor !!!!!! En ik duim met Ruth mee !!! dikke knuffel en X X X
gr

Gepost door: jetty | 20-07-07

Goed idee. Ik ben het helemaal met je eens, pak gewoon 4 weken totale rust en zet alles op een rijtje voor een goed herstel.Ga niet de marathon in Eindhoven lopen en doe pas later een marathon...
Zelf ga ik ook gewoon 2 keer per jaar 4 a 5 weken gewoon totale rust nemen voor een goed herstel, naar mijn mening de beste voorkoming tegen blessure's..
Neem je rust en herstel, komt helemaal goed.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 20-07-07

ai Wat naar julie ik dacht dat het de betere kant op gaat maar drie blessures aan één voet , hoeveel erger kan het nog ? Waaraan heb je dat verdient , ik loop wel , ik heb nog last van die hiel , maar niet als ik loop met die zolen . Hopelijk ben je vlug van die vervelende blessures af , maar de moed niet laten zakken daarvoor heb je teveel talent en hebben we het beste van jou nog niet gezien . Veel sterkte !!!!

Gepost door: roadrunnerke | 21-07-07

Wat erg, ik dacht juist dat het de goede kant op ging. Ik leef met je mee en versta tussen de verstandige regels je ergernis, teleurstelling en frustratie! Je komt heus wel weer terug maar dat is nu schrale troost. Hou je taai en blijf een beetje in beeld ;)

Gepost door: John | 21-07-07

Balen! Jeetje Julie dat is balen! Ik voel met je mee. Ik heb er vorig jaar ook drie maanden uitgelegen met een voetblessure. Heel veel sterkte de komende periode! Wel af en toe een blogje schrijven hoor. Misschien is chocolade een leuk onderwerp .......

Gepost door: M@urice | 21-07-07

Verassing Dit komt als een totale verrassing. Net nu het terg goed leek te lopen. Hopelijk kan je de rustperiode bij het begin van het nieuwe schooljaar afsluiten en rustig aan terug beginnen. Veel sterkte en laat u maar eens goed verwennen!

Gepost door: Mike | 22-07-07

balen maar het komt wel goed ... ik wens je een spoedig herstel en veel plezier met je voorlopige nevenactiviteiten

Gepost door: Koen | 22-07-07

Veel beterschap Ik wens je in ieder geval veel beterschap. Zorg ervoor dat je toch iets anders om handen hebt en dat je er na het blessureleed terug de goede moed hebt om terug aan de slag te gaan. grtz

Gepost door: rudi | 22-07-07

Pech Hopelijk komt het snel weer inorde. Komt wel weer goed maar wel luisteren naar je lichaam hé.

Gepost door: Smurfineke | 22-07-07

oei Niet leuk dus... Geniet nu eerst maar van andere dingen, en kom over een maandje maar eens piepen en ons vertellen hoe het intussen is... Bedankt voor het MAW lotje...

Gepost door: jogginggirl | 23-07-07

Balen! Ook al geblesseerd.... Hopelijk heeft je humeur er niet te veel onder te lijden.... en kun je het lopen snel weer oppakken. Beterschap!

Gepost door: Gea | 24-07-07

helaba ! we zullen ongetwijfeld nog van je horen, niet ?

Gepost door: kj | 24-07-07

Ai ai ai Het zit je echt niet mee hé, jij loopt echt van de ene blessure naar de andere.
Verzet je zinnen nu maar even met iets anders en hopelijk komt het dan allemaal snel goed.
A propos, nog van harte gefeliciteerd met je PR dat je in Oostende gelopen hebt.

Gepost door: Marc | 24-07-07

Oei Met op verlof te gaan en te verhuizen heb ik de blogs niet zo goed kunnen volgen. Toen ik bij jouw aankwam verschoot ik wil even. Hopelijk komt alles snel in orde!!!

Gepost door: Carmen | 26-07-07

Merde ! 't Is toch niet waar hé ? Ik heb efkes een blogpauze van een paar dagen genomen omdat het gevoel niet goed zat. Ik kijk op de blogs van de trouwe loopvrienden en wat zie ik ? Ons aller Julie stopt er even mee ! Balen toch ! Ik weet wat het is om een pauze te nemen door een blessure, veel mensen denk ik trouwens, en besef nu dat dit enorm goed is geweest. Je lichaam kan op korte tijd toch niet genoeg herstellen. 't Is wel moeilijk om te bloggen als je niet loopt, dat heb ik beseft en die stelling heb jij dan tijdens die periode op mijn blog neergezet, met rede. Heel veel beterschap Julie, en laat de moed zeker niet zakken ! Ik duim met iedereen mee voor jou !

Gepost door: Epo | 26-07-07

De commentaren zijn gesloten.