14-08-07

Life beyond running

VV5DHCAHWCFYHCAYIAE1QCAI383GCCA4HD307CA96HU2ACAR3FQ8GCA9YAO3KCAG1T0MHCAYV6MEOCA56PW0ECAZDKUZGCA4AX7MKCA5DIQDLCA2OOK8ZCANQCTJDCAINYORACA6HSIGXCAPUE3Y2CAK72KUKEven een berichtje uit loopgipsland. Donderdag dankzij een super familielid en een hulpvaardige orthopedist uit Gent toch nog aan de loopgips geraakt... oef. Zoedoende kan ik ondertussen weer redelijk vrij bewegen en nemen de frustraties geleidelijk aan af. Wie dacht dat ik elke avond zielig in m'n zeteltje zit te treuren omdat ik mijn aller-aller-allerliefste sport niet kan beoefenen heeft het - gelukkig - mis. Als er één les is die ik uit dit alles heb geleerd: "there's life beyond running". Echt waar... mijn hart is niet gestopt met kloppen, de wereld is niet gestopt met draaien en helaas... het werk is niet gestopt met binnenkomen.... omdat ik gestopt ben met lopen. We vervelen ons niet, integendeel. Ik heb een aantal zaken herondekt die in een vergeethoekje werden gedumpt en zo is het dat ik nu languit in de zetel boeken zit te lezen ( de nieuwe Harry Potter en Karin Slaughter zijn echte aanraders), meer puzzels heb gemaakt dan de voorbije 3 jaar samen en meer aandacht heb besteed aan m'n ventje dan.... wel ja, ook enige tijdKnipoog Dat de bloggerswereld ook een vriendenkring is geworden buiten het lopen om, heb ik ondertussen ook goed begrepen. Regelmatig krijg ik lieve mailtjes van bloggers die vragen hoe het met me gaat (Mario, Katrien, Edith, Philippe,....) en natuurlijk is er de dagelijkse communicatie met ons Ruthje, wiens vriendschap ik niet meer zou kunnen missen, temeer omdat ook tussen onze 'mannen' een band is ontstaan (ik vraag me nog altijd af wat die twee daar samen in Sluis hebben gedaan toen Ruth en ik de halve marathon liepen....). Vandaag had ik ook afgesproken met Philippe om samen te gaan lunchen tijdens de middagpauze (we werken dicht bij elkaar) - héél erg gezellig - en morgen gaan Maarten en ik met Ruth & Koen op bezoek bij onze Noorderburen. Jullie zien, ik heb het eigenlijk best naar m'n zin. Maar zal ik jullie een geheim verklappen? 'k Zal toch blij zijn als ik m'n loopschoentjes weer kan aantrekken!

19:54 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (18) |  Facebook |

Commentaren

Oef Leuk nog eens iets te lezen van jou .. ja, er is nog een leven naast het lopen .. alhoewel we dat niet altijd willen zien of beseffen .. Voor je het goed en wel beseft kan je terug lopen pronken met je loopschoenen ..

Gepost door: Edith | 14-08-07

Ja. Da komt goed. Zeg dat ik het gezegd heb!

Gepost door: Homer | 14-08-07

Lezen, puzzelen... Je zult aardig wat uurtjes bezig zijn met het lezen van het Harry Potter boek. Het moet echt heel erg spannend zijn. Karin Slaughter is ook één van mijn favorieten.
Oh en gelukkg zit je nu dan eindelijk in het loopgips! Hoera!!
Koppie op hè Julie, de loopschoentjes worden straks weer op en top gebruikt.

Gepost door: Petra | 14-08-07

positieve noot! Tot gauw he fienemien!
:-)

Gepost door: Tinne | 14-08-07

AMAI... ...is er een gips nodig om te beseffen dat er meer is dan lopen ? Nie goe bezig :p


Gepost door: Maarten | 14-08-07

tuurlijk bestaat er meer dan lopen alleen, alleen jammer dat je het op deze manier moest "ontdekken" natuurlijk. Gelukkig is het einde van je blessure in zicht en hopelijk krijgt lopen dan toch ook terug een plaatsje in je leven hé. Tot morgen, we hebben er ongelooflijk veel zin in!!

Gepost door: Ruthje | 14-08-07

Natuurlijk is er nog een leven naast het lopen. Maar het zou nog leuker zijn voor je, als er ook weer bij gelopen kan worden!

Gepost door: jan | 15-08-07

goe bezig Goe bezig ; dat is zo één van die uitspraken die ik al dikwijls op je blogje heb geschreven , toenje nog met loopschoentjes te bewonderen waard . Maar nu bedoel ik ermee , dat je toch niet in dat mentaal diep putje bent gaan zitten , en dat je je bezigheid hebt gevonen in andere opzij geschoven hobby's. Al moet ik toch bekennen dat ik blij ga zijn , dat ik eer die straffe madam weer aan het werk mag zien in sportkledij . Niet alleen omdat je er goed mee staat , maar omdat je er vooral goed in bent .
En Maarten , proffiteer nog maar even van alle aandacht en........-) want zal binnen een paar weken weer fel afnemen hoor , want op mijn schema's staan gen overeen komsten met deze gouden periode voor je , want rustdag is rustdag he -)!!!
Amuzeer jullie vandaag !!!

Gepost door: mario | 15-08-07

SLUIS !! Jij vraagt je af wat die mannen in Sluis gedaan hebben , niet gaan "Hollandse kaas" proeven dat is zeker !! de winkeltje afgedweild voor "Hebbedinggetjes" dat is meer op hun "lijf" geschreven ;-)))))) En euh alles komt goed en eerlijk ? ik bewonder je geduld !!!!! Ps aan Maarten : We hebben nog geen grappige foto voor juliie nakomelingen met "de gips" van Julie

Gepost door: katrien r | 15-08-07

mooi Hey ik ben alvast terug, dus ook weer op mijn berichtjes mag je rekenen. Heel tof dat je je niet verveeld, ook ik heb met dit saaie weer van deze zomer naar de lectuur gegrepen. Zo heb ik gisteren de nieuwe van Rutger Beke gekocht Ik niet, benieuwd of hij goed zal zijn... de 2 boeken van Marc Herremans zijn alvast aanraders.

Gepost door: kimson | 15-08-07

Straks heb je zoveel andere dingen te doen dat het moeilijk wordt om terug te lopen :-)

Gepost door: Smurfineke | 15-08-07

Geniet er van. Straks als de gips weg is en de voet weer ok ben je zeker weer zo aan het lopen. In elk geval goed te zien dat je je amuseert ondanks de blessure.

Gepost door: yves | 15-08-07

ik heb even bijgelezen. Jeetje wat balen allemaal.
En ja, er is genoeg anders leuk te doen...maar toch
Succes!!!

Gepost door: martine | 15-08-07

Tijd Je gaat straks om 3u moeten opstaan om alle leuke dingen die je nu hebt ontdekt nog te blijven doen eens je terug aan het lopen bent ;-)

Gepost door: philippe | 16-08-07

Tof. Leuk om nog eens van je te horen. Na je bericht van "IK BEN BOOS" dacht ik dat je alle dokters in Brussel aan't opzoeken was en op je lijstje zette getiteld: "Wie te vermoorden vóór Nieuwjaar 2008 ?" Leuk om te lezen dat er inderdaad nog een gezellig leven is naast het tijdelijk niet lopen. Hopelijk gaat je herstel goed !

Gepost door: Epo | 16-08-07

Lekker om ook andere leuke dingen weer op te pakken en zo te lezen verveel jij je niet.
En wat die twee mannen hebben gedaan zal een vraag blijven vrees ik ;-).
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 16-08-07

loopband misschien komt die loopband er toch nog om te kunnen blijven lezen tijdens het lopen ? ;-)

Gepost door: Jo | 16-08-07

27ste Dwars door Grijsloke Op zaterdag 25 augustus wordt er weer gelopen in Grijsloke!
Meer info én inschrijven op onze website.
mvg
namens het organiserend commité.

Gepost door: gerrit@grijsloke | 17-08-07

De commentaren zijn gesloten.