14-09-07

Around the world....

thailandDruk, druk, druk... De stilte op m'n blogje de laatste twee dagen heeft niets met sportieve inactiviteit te maken maar wel met het feit dat het op het werk weer ontzettend druk is geweest. Veel plannen voor de toekomst ook. Jullie wisten al dat ik op 24 september naar Kiev in Oekraïne vertrek om er enkele presentaties te geven. Vandaag kreeg ik te horen dat ik mag meedoen aan een super interesant project waarvoor ik in oktober een dagje naar Parijs mag en..... eind november een héle week naar Bangkok in Thailand! Waw! 'k Vind het echt wel reuze spannend. 't Is ook niet niets wat ik daar moet doen: presentaties geven, een workshop organiseren, debatten leiden.... maar 't is een hele uitdaging! Gelukkig moet ik er niet alleen naartoe (naar Oekraïne wel), dus 'k kan op de steun van m'n collega's rekenen. Hopelijk vind ik er eventjes de tijd om de beentjes te strekken, een Garmin-plaatje uit Bangkok zou mooi zijn! Helaas ook deze keer geen nieuwe bestemming, want reeds in 2001 bezocht ik met Maarten de Thaise hoofdstad. 't Blijft desalniettemin een SUPER bestemming en eindelijk eens iets anders dan al die Oostbloklanden waar ik de voorbije maanden naartoe ben moeten gaan. Anyway, van al die reisplannen zou een mens bijna vergeten vertellen dat ik eergisteren maar liefst 64 lengtes heb gezwommen en dat ik vanmorgen in de fitness 5 km gelopen heb (gemiddelde hartslag 154) op de loopband gevolgd door 15 minuten op de crosstrainer en enkele spieroefeningetjes. Een sportieve start van de dag dus! Voor de liefhebbers de cijfertjes (geen Garminplaatje want indoors). Prettig weekend iedereen!

1,0 km 6:48 min/km
1,0 km 6:41 min/km
1,0 km 6:40 min/km
1,0 km 6:41 min/km
1,0 km 6:20 min/km
5,0 km 33:10 min/km

20:14 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

internationale madam! echt wel super, en megafijn dat je van je werkgever zo'n prachtige kansen krijgt! En weer mooi getraind!!

Gepost door: Ruthje | 14-09-07

prachtige job ! Hebben jullie daar in bangkok geen bakker nodig voor een lekkere chocomouse taart te maken ?
Je bent ook weer goed aan het trainen . Doe zo verder , maar nog belangrijker is , beleef er weer veel plezier aan , want dat is het belangrijkste aan sporten , dat we het graag doen !

Gepost door: mario | 14-09-07

Lopen in Bangkok. Cool. Naar 't schijnt moet je daar niet voor ver zoeken voor een massage... ;-)

Gepost door: Homer | 14-09-07

Weblogloop? Zouden die Bankokkers het weblogfenomeen reeds kennen ?
Wat dacht je ervan om daar es een weblogmarathon te doen ?

Gepost door: Byrntie | 15-09-07

Een "wereld dame" een hele eer haar te kennen moet ik zeggen ,en wat de trainingen betreft ook een eer ze terug te mogen lezen en dat het weer goed begint te gaan ;-)

Gepost door: katrien r | 15-09-07

Succes Toch leuk als je zo de wereld kan zien .. veel succes alvast, want hier gaan waarschijnlijk ook zware voorbereidingen aan vooraf.

Gepost door: Edith | 15-09-07

terug je bent weer op de weg terug!!
en je kunt in bangkok altijd nog een presentatie geven over de garmin, ze houden wel van gadgets

Gepost door: martine | 15-09-07

Dat zijn mooie tripjes en iets moois om naar uit te kijken..
En je trainingen gaan ook lekker, goed nieuws allemaal.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 15-09-07

top geweldig.. wat een leuke vooruitzichten. Ik kijk uit naar de verhalen! succes

Gepost door: Ronald | 16-09-07

De commentaren zijn gesloten.