29-09-07

Familieweekend!

imagesJep, het is weer zover: het familieweekend staat voor de deur! Mijn familie langs m'n mama's kant is niet zo groot (we zijn met 11 in totaal: m'n mama met haar twee zussen en hun families) en we doen heel veel samen. Regelmatig lunchen we op zondag samen, ook kerst wordt traditioneel gevierd en zo is er ook elk jaar het familieweekend. Een weekend waarin we de hele tijd wandelen, langs het strand of in het bos, heel vaak in Nederland of Frankrijk. Trouwe lezers herinneren zich misschien nog onze avonturen van vorig jaar in Kleine Brogel. Dit jaar wordt het iets dichterbij huis (zeker voor ons, de rest van de familie woont in het Gentse), nl... Waterloo! En de wandelingen zullen plaatsvinden in het Zoniënwoud! 'k heb al enkele mooie routes uitgestippeld; Wel gek om zo vanavond op hotel te gaan op amper 20 min. rijden van ons deur, 't is eens iets anders! Kom morgen of overmorgen maar eens piepen om te zien wat we allemaal hebben meegemaakt.

De vermoeidheid van Kiev is ondertussen zo goed als verdwenen en het leven gaat weer z'n normale gangetje (voor zover "normaal" een woord is dat hier van toepassing is). Dat betekent dus gisteren voor het werk naar de fitness om te sporten (45 min op de crosstrainer en 15 min op de step, gevolgd door nog wat krachtoefeningen) en dan ben ik vanmorgen een toerke gaan doen in het Jubelpark, een kleine 10 km. Jammer genoeg in de motregen, maar dat kon de pret niet bederven. Mijn hartslagmeter had tijdens de eerste 2 km precies wel wat kuren als ik de gemiddelde hartslag zo even bekijk, maar voor de rest alles ok.Voor de liefhebbers de cijfertjes: Clipboard01

10:28 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

stevig da's al terug een stevig tempo waar je aan traint! Knap! En veel fun op het familieweekend!

Gepost door: Ruthje | 29-09-07

Ja hallo !! Dat begint hier weer deftig hard aan toe te gaan zo te zien, Goed é meiske

Gepost door: katrien | 30-09-07

Gezellig! Oh, wat leuk! een familieweekend. Ik weet je verhalen nog van vorig jaar. (en de foto's) Heel veel plezier met elkaar.

Gepost door: Petra | 30-09-07

leuk fijn om zo'n toffe familieband te hebben.
inderdaad wij zijn thuis gebleven. dank zij de verzekering konden wij op enkele eorotjes na onze centjes terugkrijgen.
Ons kindje,daar moet we toch wel nog zo'n 2 jaar op wachten. maar we zijn toch al gozdgekeurd hé.

Gepost door: Geert | 30-09-07

Te voet Je kunt eigenlijk bijna te voet (lees dan wel "al lopend") van 't huis uit naar het hotel. De grote vraag : wie draagt er de bagage ?

Gepost door: Byrntie | 30-09-07

Da's leuk hoor zo dicht bij huis op hotel! Wij hebben dat eens gedaan in Brussel :-)
k'ben een beetje laat met mijn reactie, maar k'ben der zeker van dat ook dit weekend zeer geslaagd was !!
gr

Gepost door: jetty | 30-09-07

Ben benieuwd naar het verhaal van het week-end. Kzie dat ge sportief weer op volle toeren draaid.

Gepost door: Yves | 01-10-07

Je moet altijd niet ver weg gaan om te genieten en tot rust te kunnen komen. Gewoon weg uit dat dagelijkse ritme is soms al genoeg.

Gepost door: Marc | 01-10-07

De commentaren zijn gesloten.