03-10-07

Bedankt!

Lieve bloggertjes, bedankt voor jullie fijne reacties op m'n vorige blog. 't Is inderdaad een hele stap om "grootgrondbezitter" te worden zoals Philippe zei, en we zitten hier nog altijd te glunderen in onze zetel! Veel tijd om te genieten hebben we niet echt gehad, want dinsdag was het meteen terug gaan werken om er stevig in te vliegen. Drukke werkdag gehad, gelukkig onderbroken door een gezellige lunch met Philippe en gevolgd door een uurtje sporten in de fitness:

 

fietsen 0:45:00 20,9 km 338 kcal
steppen 0:10:00 68 verd.113 kcal
crosstrainen 0:15:00 0,9 km 154 kcal
TOTAAL 1:10:00 605 kcal

 

Vanmorgen stond er tijdens de middagpauze een receptie op het werk op het programma en vanavond had ik beloofd thuis te zijn, dus ben ik vanmorgen maar wat vroeger (5u25) opgestaan om de beentjes te strekken in het Jubelpark. Een dikke 10km in net iets meer dan een uurtje. Drie keer goed nieuws: ik ben nog altijd niet de enige zottin die op zo'n vroeg uur door het park host, het lopen begint steeds beter te gaan - de conditie komt terug en.... mijn voeten beginnen EINDELIJK normaal te doen! Links helemaal geen last meer en rechts zo goed als geen! Jippie! Misschien is dan  nu een goed moment om te zeggen dat ik in Eindhoven niet aan de kant ga zitten tijdens de halve marathon. Nee, géén paniek, ik ga de halve M ook niet lopen, maar.... ik ga de laatste 10km inpikken bij An (van Philippe) en haar "hazen" (hoewel ze dat niet nodig zal hebben). Dat wordt dus ook voor mij een leuk weekend in Eindhoven! Voor de liefhebbers nog de cijfertjes van vanmorgen:

Clipboard01

18:56 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

super dat het weer helemaal de goeie kant uitgaat en goed idee om An te hazen in Eindhoven, zo ervaar je ook ten volle de ambiance ginder en je helpt er nog iemand mee ook!

Gepost door: Ruthje | 03-10-07

Dat gaat precies weer goed vooruit en goed dat je mee loopt in Eindhoven, de laatste 10 zullen wel de spannenste zijn ..

Gepost door: Edith | 03-10-07

JIHAAA !! Ons raspaardje is weer in de "running " EN !!!! de "gekheid" gaat weer beginnen (alsof dat ooit gestopt heeft ;-)) ps het is wel leuk dat iedereen mekaar helpt das het "label" van de bloggertjes toch hé

Gepost door: katrien | 03-10-07

Goed nieuws zeg !!!!!! Je hebt der veel voor over gehad, dus dit verdien je dubbel en dik !!!
gr

Gepost door: jetty | 03-10-07

Mijn gehaasde An gaat haar kuiten mogen insmeren zo te zien. Ik ga mij nog moeten haasten in Eindhoven om jullie te zien aankomen ;-)

Gepost door: philippe | 04-10-07

Kijk eens aan wat een goed nieuws en gefeliciteerd met jullie nieuwe huis, spannend!..En het is toch huisje, boompje , beestje!, wanneer een kleine(grapje)..
En bedankt voor je fijne reactie op mijn blessure.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 04-10-07

Jippiejahoe! Wat ontzettend fijn dat je voetjes zich eindelijk goed voelen en blijven voelen. Heerlijk om weer gewoon lekker te lopen. An mag blij zijn met haar chocoladehaasje!
Een hele dikke knuffel!

Gepost door: Petra | 04-10-07

Proficiat in elk geval met de aankoop van jullie nestje. Misschien zien we elkeer wel ne keer in het liedermeerspark ofzo. En amai zo vroeg op om te lopen. Maar wel een knappe training. 't Begint weer goed te bollen precies.

Gepost door: Yves | 04-10-07

welkom Welkom in Gent, de gezelligste (studenten)stad in België. Dit gaan jullie je geen seconde betreuren!!

Gepost door: Dirk | 04-10-07

Ik lees eens halve week geen blogjes omdat ik 's avonds te moe was om mijn computer nog aan te zetten; en ondertussen kopen jullie zo maar even een huis, loop jij zonder verpinken 10 km...
Proficiat met je eigen stek! Brussel zal niet meer het zelfde zijn vanaf januari...

Gepost door: Homer | 04-10-07

Kei goed... Ik ben echt blij voor je, geniet ervan in Eindhoven!!!

Zelf heb ik hier nog geen besluit in genomen...meer dan 5 loop ik er zeker niet maar het fietske daar dan ergens weggooien :-S das een probleem he...

Gepost door: Tinne | 04-10-07

normale voeten? straf hoe je voeten zich anders gedragen dan de rest van Julie ;-))

Gepost door: geert | 05-10-07

De commentaren zijn gesloten.