05-10-07

Proper Brussel, ik wil wel maar....

depotoir2_205Er gebeurt tegenwoordig wat in de straten van Brussel. Net Brussel heeft een nieuwe campagne om mensen te sensibiliseren om hun afval in de vuilnisbakken te werpen in plaats van op de trotoirs. "De netheid van Brussel is nog niet die van de Europese hoofdstad die we beweren te zijn", zo luidt het. Zo komt het dat er nu al drie dagen op rij een soort theaterstukje wordt opgevoerd door een "kwade vuilnisman" die een oud madammeke met het nodige vertoon op haar plaats zet omdat ze een blikje op de grond heeft laten vallen. Pas op, ik vind het een nobel initiatief en ik sta er volledig achter. Mensen mogen gerust wat meer respect voor het milieu tonen en ik kan dergelijke ludieke acties (die waarschijnlijk meer bijblijven dan saaie folders in je brievenbus) alleen maar aanmoedigen. Maar... moet dat dan écht allemaal met zoveel decibel gebeuren onder het venster van MIJN bureau terwijl ik probeer te werken en de wereldproblemen probeer op te lossenKnipoog? Echt waar, het lawaai dat die maken, ik denk telkens dat er minstens iemand onder de tram is gesukkeld of dat de derde wereldoorlog is uitgebroken.... Enfin, 't zal zijn doel wel niet gemist hebben: iedereen op 't werk weet ondertussen dat we braaf afval in de emmer moeten werpen :-)

Op sportief vlak hebben we niet stilgezeten hoor. Ben volledig in m'n nopjes dat mijn voeten eindelijk de strijd hebben opgegeven en braaf luisteren naar mijn goesting om te sporten. Gisteren ben ik voor het werk gaan fitnessen. Na 45 min. crosstrainen en 10 min. roeien konden we fris aan de werkdag beginnen. Vanmorgen dan ook weer vroeg opgestaan om toertjes te gaan doen in het Jubelpark. daar loop ik tegenwoordig zeker niet meer alleen: wegens de ramadan loopt het voor zonsopgang vol van de mensen die de moskee bezoeken (de grootste moskee van Brussel staat in het Jubelpark). Anyway, op 't gemakske een dikke 10km afgehaspeld, was plezant. Geen hartslagregistratie, de batterij van de meter is - voor de 5e keer op 1 jaar - plat....

Clipboard01

technoMorgen hebben we leuk bezoek: mijn nichtje Eline die onlangs 8 jaar werd komt eerst spaghetti eten(Maarten heeft daarnet héérlijke spaghettisaus gemaakt)  en dan trakteren we haar op een bezoekje naar Technopolis. Dat wordt een leuke middag. zondag zou Ruthje normaal gezien komen lopen (en ik meefietsen), maar haar enkel heeft er anders over beslist. Ruthje, we bannen Brussel van onze loopagenda en verder duim ik dat je enkel snel in orde komt. Kop op meid! Dinsdag ga ik dan voor 't werk een hele dag naar Parijs, iedereen duimen want ik heb een belangrijke presentatie te doen! Je ziet, we vervelen ons niet! Prettig weekend iedereen!

20:17 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

bxl brussel en samen lopen lijkt inderdaad wel vervloekt. Dat wordt weer afspreken in Bachte-de-Kuppe! ;-)

Gepost door: Ruthje | 05-10-07

hartslagmeter... Julie...
die hartslagmeter is overbelast!!! Dat ding vreet batterijen maar dat is normaal hoor als je altijd met jou mee moet kunnen :-)

Prettig weekend!

Gepost door: Tinne | 05-10-07

Ramadan voor jou hrtslagmeter ???? heb je hem op vakantie in een van die landen gekocht misschien ;-)))) ze passen zich heel moeilijk aan hoor !!!

Gepost door: katrien | 06-10-07

Re-setten Misschien moet je Garmin even resetten. Zo'n batterijtje moet toch een jaar meegaan?

Geef je voetjes maar een aai over hun wreefje.....ze zijn weer helemaal op orde. Driewerf hoera...hoera, hoera, hoera!
Fijne weekend samen met Eline.

Gepost door: Petra | 06-10-07

Stelletje lawaai papagaaien en laten ze een ieder gewoon laten werken!..Gelukkig niet elke dag denk ik..
En sportief lekker bezig en je gaat reuze goed, prima, en geniet van het weekend.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 06-10-07

De commentaren zijn gesloten.