16-10-07

My message to the world this week

MDW_0074't Vat is af. Dat het de voorbije weken nogal druk was op het werk konden jullie zo al tussen de regels door lezen. Attente lopertjes aanwezig in Eindhoven dit weekend zullen ook wel gezien hebben dat ik niet 100% op m'n plooi was. Dat ik de 21km heb uitgelopen was enkel uit frustratie en kwaadheid, en wonder boven wonder heb ik achteraf nietske spierpijn, nietske last van de voeten.... snap daar nog iets van. Had gehoopt na die halve marathon moe te zijn en wat te slapen, maar haha..... mis poes. Weer liggen woelen en draaien en elk uur van de wekker gezien. Toch gaan werken gisteren maar tegen 't eind van de dag was ik echt kapot. Eventjes langs bij de dokter dan maar? Ze keek me aan alsof ze een spook zag binnenkomen. Heel m'n verhaal gedaan (ik bespaar het jullie, 't is echt niet interessant). Dan hartslag meten: 110 in rust (normaal in de 50!). Oesje. Dan maar effe bloeddruk meten: 13 over 8 (normaal 10 over 6/7). Oesje. Oppassen geblazen. Verdict: een paar dagen uitrusten en alleen aan mezelf denken. Klinkt makkelijker dan het is, wetende dat er een berg werk op je bureau ligt, maar ik moet, zowel van m'n chef als van m'n dokter "foert" en "nee" leren zeggen. Bij deze (zie foto) dus mijn boodschap aan de wereld deze week.Knipoog Dit is natuurlijk NIET mijn boodschap aan jullie webloglopers allemaal. Een kleine berekening leerde me dat er 20 lopers de halve M liepen in Eindhoven en 12 lopers de hele marathon. Samen liepen we net geen 1000 km en zamelden we meer dan 10.000 EUR in.Super! Maarten is druk bezig met de foto's die hij zelf trok op de site te zetten samen met die van Mario, Mike, Frank en Philippe. Nog even geduld, maar ze komen binnenkort online, hou de webloglopersblog in de gaten! En nu.... nu ga ik weer even aan mezelf denken en genieten van een stukje chocolade... 't komt allemaal wel weer goed! Relativeren, je moet het leren!

12:24 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (22) |  Facebook |

Commentaren

Verzorg je maar goed! Even aan jezelf denken Julie en de tijd nemen die nodig is om deze dip te verwerken. Ik ben er zeker van dat Maarten je daar super zal in bijstaan.
Ik hou je blog in het oog en hoop hier kortelings terug de 100% positieve Julie te zien. ;)

Gert

Gepost door: Gert | 16-10-07

Opletten voor overtraining? Laat anders je bloed eens controleren (als dat nog niet gebeurd is) door een sportarts. Dan kan er veel aan het licht komen...

Gepost door: Wim | 16-10-07

Rusten Oei, de foto laat alvast niets aan de verbeelding over : we hadden al gemerkt dat je zondag nogal "stilletjes" was in ons kort gesprekje.
Neem wat gas terug en bouw voldoende rust in vooraleer er terug tegenaan te gaan.
"Reculer pour mieux sauter ..."
Je bent nog jong en dynamisch, we duimen alvast voor een spoedig herstel !

Gepost door: frank spencer | 16-10-07

Dat komt allemaal weer in orde. Zeg dat Homer het gezegd heb. By the way... Kan ik die foto ook bestellen in groot formaat? Uiteraard ten voordele van MAW.

Gepost door: Homer | 16-10-07

Sinterklaas Was het maar al Sinterklaasperiode dan smijten ze de overheerlijke chocolade naar je hoofd, kan je je eens goed laten gaan... Genieten maar van die rust; dat wil dus zeggen echt RUSTEN, zetelatleetallures aannemen en niets anders!

Gepost door: Mike | 16-10-07

Have a break ... ... have a KitKat. Ik weet of dat KitKat nog bestaat maar vervang het gerust door een ander stukje chocolade.
PS. Normaal moet je op het eind van je boodschap aan de wereld nog "Bedankt voor de bloemen zeggen" ;-)

Gepost door: philippe | 16-10-07

Julie Even aan jezelf denken, en geniet van de chocolade. Nu even niet aan het werk denken en genieten !!! Wij bloggers steunen je ..

Gepost door: Edith | 16-10-07

Te veel is te veel , zeg dat ik het gezegt heb !

Gepost door: mario | 16-10-07

Ikke ikke ikke, ... en de rest kan stikke ! Zo moet je af en toe denken, anders wordt het soms teveel. En te veel is te veel, en trop is trop ! Geniet van de rust en je bent zo weer als nieuw ! Laat de chocolade smaken ;-)

Gepost door: Epo | 16-10-07

Welja, zie het zo: vanaf nu zal alles beter worden.
Lopen uit frustratie kan ook soms helpen maar gaat na een tijdje vervelen, ik weet het maar al te goed.

Gepost door: Tjoff | 16-10-07

EEN BEETJE LAAT ... (maar pctje heeft kuren) Wel eerst en vooral ben ik verschrikkelijk blij dat je weer in 'form' zijt man man wat is dat leuk je zo stralend terug tussen de massa te zien draven PROFICIAT KIND JE VERDIEND HET !!! En nogmaals hartelijk dank voor ons te helpen en je SUPER HELD om heel de godse dag zich op te offeren BEDANKT MAARTEN !!!

Gepost door: katrien | 16-10-07

rust Hoi rust maar een beetje want soms kan het allemaal wat teveel worden. Mandagmorgen moest ik ook weer vroeg op post zijn maar gelukkig heb ik de marathon goed verteerd en waren de trappen op het werk geen te grote hindernis. Jammer dat ik niet op foto's ga staan want zonder de rode weblog t-shirt val je natuurlijk niet op bij de weblog fotograven hé !!!

Gepost door: wim | 16-10-07

Iedereen krijgt vroeg of laat wel eens te maken met een dipje. Vooral wanneer je je in alles wat je doet voor 100% inzet, en zo ben jij wel. Als er dan dingen tegengaan dan begrijp ik wel dat dat heel frustrerend kan zijn. Goed uitrusten, en straks weer fris in het kopje, dat is de boodschap.
Geniet nog van de mooie herstdagen.

Gepost door: Hansy | 16-10-07

Me, myself and I Eventjes uitblazen, relaxen en lekker niksken zullen je zeker goed doen!!! Je bent zo druk bezig geweest de laatste tijd dat je jezelf wat vergeten bent. Laat je maar eens door Maarten in de watten leggen en dan ben je binnenkort weer volop energie!! Veel beterschap!

Gepost door: Muriel | 16-10-07

Laat je maar eens goed verzorgen en in de watte leggen door Maarten !
Lekker een paar dagen relaxen en uwe geest leegmaken .
Dan kan je daarna de wereld weer aan !!
gr

Gepost door: Jetty | 16-10-07

smakelijk!!! Je hebt het verdiend, laat het smaken, geniet ervan en denk lekker aan jezelf!!!

Liefs
Tinne

Gepost door: Tinne | 16-10-07

genieten! geniet van je rustweekje, dat heb je dubbel en dik verdiend. En dan eind volgende week nog dat leuke citytripke naar Dublin. Zo gaan de batterijtjes zeker terug opgeladen geraken! En laat de chocolade smaken!

Gepost door: Ruthje | 17-10-07

Rust Profiteer en geniet nu maar eens van de gedwongen arbeidsrust.

Gepost door: marc | 17-10-07

Rust! Oei, Julie...je hebt zo hard gewerkt dat een weekje rust hard nodig is. Even pas op de plaats, genieten van quality time met Maarten, de konijntjes èn chocolade.
Liefs!!!

Gepost door: Petra | 17-10-07

top! goed gedaan Julie!! en wat je zegt op de foto: Lekker Puhhh!!!

p.s. is die Belgische postbode nu al eens een keer bij je langs geweest?

Gepost door: Ronald | 17-10-07

Rust nu maar eens lekker uit. Laat Maarten maar wat verwentruks boven halen. Hopelijk ben je snel weer een vol vat. 't Zal wel lukken daar twijfel ik niet aan.

Gepost door: yves | 18-10-07

Rust Rust lijkt toch belangrijk nu. Geniet daar ook maar eens van, het kan geen kwaad. Als de batterijtjes terug opgeladen zijn zal het nog zo goed gaan. Veel succes.

Gepost door: Christophe | 18-10-07

De commentaren zijn gesloten.