18-10-07

Halfweg de tunnel....

imagesBedankt lieve bloggertjes voor de fijne reactie's op m'n vorige post. Het is hartverwarmend zo'n lieve reacties te zien en ook in m'n mailbox zoveel mailtjes en kaartjes te mogen ontvangen. Jullie zijn super! Bedankt dus aan jullie allemaal (Ruthje, Edith, Philippe, ...), en een eervolle vermelding voor coach Mario, die verstond dat ik niet zozeer  goede raad nodig had, maar vooral een luisterend oor en die met menig lange mail m'n namiddagen wist op te fleuren en me eens lekker lang liet zagenVerlegen. Speciale vermelding ook voor Koenie, die vooral "moral support" voor Maarten verzorgde, want voor mijn sjoeke was het ook niet altijd simpel, maar hij is GEWELDIG geweest!  Hoe zit het nu? Wel, zoals altijd is er licht aan het einde van de tunnel, en het goede nieuws is dat ik al halfweg de tunnel zit. Een verhelderend gesprek met m'n chef vanmorgen lichtte een hele hoop last van m'n schouders, waardoor ik eindelijk mentale rust heb en dus ook fysiek kan rusten ipv liggen woelen. Het slapen lukt wat beter, de hartslag is naar beneden, alleen af en toe wat koorts, maar ja, m'n weerstand is natuurlijk weg (zeker nadat ik het nog in m'n koppeke gestoken had om een halve marathon te lopen Tong uitstekend). Dit weekje rust zal me deugd gedaan hebben. Heb ik gesport? Ik heb die vraag aan m'n dokter gesteld aangezien ik zo moe was en me dat eigenlijk geen goed idee leek, maar zij zei dat ik vooral moest doen wat me ontspant en alleen aan mezelf moet denken. En aangezien sport me ontspant.... NATUURLIJK hebben we gesport. Dinsdag 10km gelopen op ' t gemakske onder een stralend herfstzonneke en gisteren wat gaan fietsen en crosstrainen in de fitness. Vandaag dan weer naar het Jubelpark voor een wisselloopje: eerst effe inlopen, dan een rondje snel, ronde traag, rondje snel, rondje traag en dan weer uitlopen. De hartslag aan de hoge kant, maar 'k hoef geen tekeningetje te maken over hoe dat komt. Maar verder op en top genoten. Wel dubbel zo moe als anders achteraf, maar gelukkig kon ik lekker languit in de zetel liggen vanmiddag en een tukje doen. Voor de liefhebbers de cijfertjes:

Clipboard01

 

Clipboard02

20:18 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

de zon is er terug ... goed dat je het terug ziet zitten ... see you in Dublin ;-)

Gepost door: geert | 18-10-07

wat een simpel gesprek soms allemaal niet kan oplossen . Dat je een ventje hebt uit de duizend is al elgemeen geweten . Jullie vullen mekaar goed op , op de moeilijk momenten . Zo slaat ons jullie er zich telkens weer door . Ik ben zeer blij voor je !!

Gepost door: mario | 18-10-07

super dat het einde van de tunnel in zicht is! En goed dat je dat gesprek had met je baas, zo hoef je niet meer langer te piekeren!

Gepost door: Ruthje | 19-10-07

Goed dat je terug mentale en fysieke rust heb gevonden. Het zonnetje schijnt terug aan het Jubelpark. Good for you !

Gepost door: philippe | 19-10-07

Zo zie je maar , dat goeie gesprekken dikwijls tot veel positiefs leid !
Nu nog even verder tot het einde van de tunnel, en genieten van de mooie dingen van het leven !
Gr

Gepost door: Jetty | 19-10-07

AAAAH tgaat terug goed .... ben blij voor je ,echt waar !

Gepost door: Katrien | 19-10-07

Laten Je kan het echt niet laten he ;) Een gezonde verslaving. Een tukje in de zetel??? Is dat niet Maarten zijn plaats... Blij te lezen dat alles terug de goede richting uitgaat

Gepost door: Mike | 19-10-07

Ik ben blij dat het beter met je gaat. Je moet idd soms meer aan jezelf denken. Geniet van het rusten en het sporten!!!

Gepost door: Carmen | 19-10-07

De commentaren zijn gesloten.