04-11-07

Relax, take it easy....

Weekends zijn er om uit te rusten, maar ten huize Julie & Maarten loopt dat wegens allerlei activiteiten vaak helemaal anders. En zo ook dit weekend. Gisterenvoormiddag de fitness ingedoken (30 min. crosstrainen en 45 min. fietsen, gevolgd door wat krachtoefeningen) en in de namiddag werden we verwacht bij een collega om naar de trouwfoto's te gaan kijken en eens lekker samen te eten. 't Werd een gezellige avond met overheerlijke spaghetti en tiramisu (yum!) en daarna hebben we met ons 7-en nog tot 1u (!!) Trivial Pursuit zitten spelen en de meest onmogelijke vragen proberen te beantwoorden (zo weten wij nu welke teen de mens het eerst gaat verliezen als we verder evolueren - spannend he!).... 't Was 2u tegen dat we in ons beddeke lagen. Maar om 8u30 was ik alweer wakker voor een tweede training sinds Dublin. Van spierpijn geen last meer. De voetjes werken mee. Dus waarom niet? opnieuw twee rondjes Jubelpark aan een heel rustig (maar toch al iets sneller dan vorige training) tempo, ideaal om de dag te beginnen. Voor de liefhebbers nog even de cijfertjes:

Clipboard01
Om 11u kregen we dan bezoek van familie om samen te gaan eten in Brussel, in een héél leuk restaurantje in de Dansaertstraat, Comocomo. Ze serveren er allerlei Baskische tapas. Maar ipv op een kaart te kiezen wat je wil, loopt er een "loopband" door het restaurant waarop continu kleine bordjes passeren. Je neemt wat je lekker vindt en op het einde tellen ze de bordjes en je betaalt. Heel erg leuk en voor elk wat wils! Nadat we ons buikje hebben rondgegeten zijn we nog eens gaan wandelen in Brussel. Blijkt dat ze bij de Sint Goedele kathedraal nieuwe ligzetels hebben geplaceerd, die moesten we toch even uittesten he:
b
Zalig hoor! Echt relaxen op een zondagnamiddag! Ondertussen zitten we lekker voor de TV te kijken naar Paula Radcliffe die het beste van zichzelf geeft in de NY City Marathon. uiteraard volg ik ook via de site van de marathon zelf hoe ver onze Yves ondertussen is gevorderd, ik vind het spannend in zijn plaats. Kom op Yves, ga ervoor!

17:17 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

vervelen doen jullie je blijkbaar niette! :-) en Dublin lijkt ook bij jullie volledig verteerd te zijn, op naar onze volgende uitdaging! ;-)

Gepost door: Ruthje | 04-11-07

tijden veranderen Tegenwoordig moeten we in de week rusten !!! Jullie hebben duidelijk genoten van het weekend !

Gepost door: Edith | 04-11-07

zondag Meer moet dat niet zijn!!

Gepost door: Homer | 04-11-07

Laat, maar ... Proficiat met je prestatie in Dublin. 't Is voor mij een nogal drukke periode geweest en daarom geen tijd om te bloggen. Nogmaals knap gedaan Julie ! Rust is inderdaad niet echt aan u besteed.

Gepost door: Epo | 04-11-07

NEW YORK Clint en koen brachtten het er zeer goed vanaf , yves is blijkbaar nog bezig .

Gepost door: roadrunnerke | 04-11-07

Ewel si ... das nu eens een voorbeeld weekendje ! liever zo dan vervelend in de sofa liggen "zappen"

Gepost door: katrien | 04-11-07

Zo genieten-rusten , dat moet ge meer doen !!

Gepost door: mario | 04-11-07

Chill! Hé, dat zijn aparte stoelen! Heerlijk zo'n weekendje. Gaaf om New York te zien hoor en Yves heeft het onwijs goed gedaan. Ik ben trots op mijn Belgische hardloopvrienden èn vriendinnen! Jullie presteren geweldig! (ik vraag me af wat Mario in jullie schema's doet....)

Gepost door: Petra | 05-11-07

Dubbel Dubbel feest... twee keer lekker eter en dan nog eens met plezier gaan trainen. Het leven kan mooi zijn.

Gepost door: Mike | 05-11-07

proficiat Alvast proficiat met jullie nieuwe record. Je zult er nog wel een pak af doen als je zo blijft trainen.

Gepost door: rudi | 05-11-07

Ik maar vloeken, dat ik nergens ny marathon kon volgen :-(
Jullie liggen daar wel lekker op die stoeltjes hé :-)
gr

Gepost door: Jetty | 06-11-07

De commentaren zijn gesloten.