10-11-07

Weekend!

Yes! 't Is weer weekend, iets waar we al van maandag naar uitkijken! Gisteren stond eerst nog wel een behoorlijk drukke werkdag op het programma, met een vergadering in de voormiddag en eentje in de namiddag en nog allerlei zaken die moesten geregeld worden voor Bangkok. Ook moest het wekelijkse bezoekje aan Delhaize plaatsvinden, dus ben ik maar wijselijk voor het werk naar de fitness gegaan voor de dagelijkse portie sport.
step 0:15:00 101 verdiepen 146 bpm 169 kcal
fietsen 0:40:00 20,2 km 142 bpm 345 kcal
Deze inspanning verdiende natuurlijk een beloning, en dat werd het stoombad! Zalig! 

Gisteren kregen Ruthje en ik van coach Mario het schema in de bus om ons klaar te stomen voor ons grote doel. 't Is een echt pareltje van een schema, met aandacht voor alle aspecten van het doel, en met zelfs trainingen voor onze zetelatleten ertussen! We kunnen er tegenaan. Bedankt coach!

Vandaag staat een héle leuke activiteit op het programma, namelijk shoppen. Elke maand ga ik een keertje shoppen met m'n mama en da's altijd heel gezellig. En vandaag wordt nog leuker dan anders, want ik krijg voor kerst een paar gloednieuwe wandelschoenen, die zeker zullen van pas komen bij de trainingen voor ons GROTE DOEL. Maar goed, dus vanmorgen lekker vroeg opgestaan om eerst te gaan trainen. Begonnen met het idee van een vetloopje (lekker traag en 'k had niets gegeten of gedronken voor vertrek), maar na enige kilometerkes was het tijd voor een beetje meer "pit" want de bomen passeerden een beetje te traag Tong uitstekend Clipboard03
Clipboard01Gek hoor, volgens Training Center deed ik 12,5 km, volgens Sporttracks 13km. Ik geloof het laatste hihi ! Sporttracks corrigeert immers voor momenten waar Garmin weinig of geen ontvangst had he! Mario zou proberen m'n hartslag naar beneden te halen de komende maandag. 't Zal nodig zijn aan de cijfertjes te zien!  Deze keer ben ik niet aan de regen kunnen ontsnappen, maar achteraf gezien was dat niet zo erg. 'k Was vergeten hoe fijn het soms kan zijn om in de regen te lopen! En nu.... SHOPPEN!

09:07 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

Commentaren

delhaize ? Tiens, naar de delhaize ? Nochtans was ik in de overtuiging dat ik gisteren in jouw plaats ben geweest ? :-P

Gepost door: Maarten | 10-11-07

@Maarten Ja kwieteke, ik weet het, kon er ook niet aan doen dat die vergadering wat uitliep he. Maar je bent een schatje!

Gepost door: Julie | 10-11-07

Delhaize Maarten, kan je voor ons ook even gaan? Ik zal straks het boodschappenlijstje doormailen!

Gepost door: Homer | 10-11-07

KIJK é poppemieke ... heb het gezegd tegen Ruthje ook ,WIJ WILLEN HIER WETEN WAT DIE GROTE RIT IS of we STAKEN !!!!we zijn wel nieuwsgierig hoor ,ik slaap , eet ,drink niet meer en ik ga staken met lopen !!!!

Gepost door: Katrien | 10-11-07

Echt benieuwd Een grote rit met zelfs trainingen voor de zetelatleten. Wat zou dat kunnen zijn? Gokje: een berg beklimmen???

Gepost door: Harmsie | 10-11-07

hartslag zakken op 1 dag !! als je wil kan dat "maandag" beginnen , maar of dat s'avonds al resutaat heeft .....?? Weet me dat ééns te zeggen !! -) -)
Je verteld je grote doel in stukken precies -) Ik kan er niet aan uit, dat ze dat nog niet raden !! -)

Gepost door: mario | 10-11-07

geen echtelijke ruzies hier in blogland hé ;-) Maarten, je hulp wordt heus wel gewaardeerd hoor, volgende week krijg je ook ons boodschappenlijstje ;-)

Gepost door: Ruthje | 10-11-07

@Katrien katrienemientje.....kijk eens links.... of kijk eens rechts.... 't is echt niet zo moeilijk!

Gepost door: Julie | 10-11-07

Links en rechts? Nou ik zie niets als ik links of rechts kijk.....(volgens mij)
Shoppen? Da's leuk! Weet je wat er bij ons in de koelkast staat? Gekregen van mijn lieve tante...een grote doos pralines! Uit Breda....lekker, lekker, lekker en zo gezond hè?
Doei! Fijne zondag!!

Gepost door: Petra | 10-11-07

vetloopje slim dat je niet te snel gaat bij de vetloop.. je moet een hongerklop zien te vermijden.. na afloop heb je wel weer een chocolaatje (of 2, 3 ..) verdiend.

Gepost door: Ronald | 10-11-07

Vermoeden Jullie zullen het toch wel moeten vertellen .. er wordt nogal gespeculeerd op jullie grote doel !! Is er een prijs aan verbonden ???? Misschien wel te laat nu ..

Gepost door: Edith | 10-11-07

IK WIST HET é JIHHHHHHAAAAA GA ER VOOR !!!! IK ken iemand die verleden jaar zo Wijs geweest is en hij tips voor jullie ;-))))))

Gepost door: Katrien | 10-11-07

Ik heb maar twee woordjes gelezen, het GROTE DOEL ????????????????????
En de zetelatleten gaan meedoen ??
ben nieuwschierig pfff

Gepost door: Jetty | 11-11-07

links het staat hier vol met links naar het grote doel en nog zijn er een paar die het niet weten

alvast succes en liever jullie dan ik :-)

Gepost door: Nico | 11-11-07

Kheb nu toch ook een vermoede hoor! Geniet van je trainingen...shoppen is intussen al gebeurd vermoed ik!

Gepost door: Tinne | 11-11-07

De commentaren zijn gesloten.