22-11-07

druk....drukker... drukst (bis)

imagesIk zou hier eigenlijk gewoon m'n berichtje kunnen beginnen met dezelfde woorden als m'n vorige post. 't Is hier nog altijd even druk: nog altijd voorbereiden voor Make a Wish zondag, nog altijd voorbereiden voor Bangkok volgende maandag en verder nog altijd 1001 andere dingen proberen gedaan te krijgen. En dat lukt aardig, tot er iemand je een uur lang aan de telefoon uitscheldt voor dingen waar je helemaal niet kan aan doen en je uiteindelijk pas om 19u de deur van 't werk achter je dicht kan trekken, daverend op je benen.... niet leuk. Hier zit dus een enigzins ontmutste Julie. Enfin.....  Gisteren tijdens de middagpauze een gaatje gevonden om even te gaan sporten in de fitness:
steppen 0:15:00 101 verdiepingen 169 kcal
fietsen 0:20:00 9,2 km 181 kcal
crosstrainer 0:15:00 0,9 km 149 kcal
TOTAAL 0:50:00 499 kcal

Vandaag stond weer een looptraining op het programma. Aangezien ik thuis wilde zijn vanavond voor Maarten (haha, dat was dus buiten die stomme telefoon gerekend) had ik de wekker weer wat vroeger gezet om die training tussen 5u30 en 6u 30 af te werken. Gelukkig bleef het deze keer droog. op het programma? Beetje inlopen (lap 1) en dan telkens een snel en een traag rondje Jubelpark (2X) en dan nog uitlopen. Snelle rondjes zijn blauw, trage rondjes zijn paars. En.... hoe kon ik dit vergeten vermelden (foei Julie!): tijdens de middagpauze een gezellige lunch met Philippe, het leek wel een wedstrijdje "omterdrukst", niet dat dat het soort wedstrijd is dat ik graag zou winnen :-) Maar 't was lekker en we hebben leuk gebabbeld. merci Philippe.   

Clipboard01

21:02 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

rap vergeten die snerttelefoon!! Laat Maarten je maar effe goe verwennen vanavond! en weer goe getraind hé!

Gepost door: Ruthje | 22-11-07

Sommige mensen zou je beter nooit horen ,en dat was zo eentje ,NIKS van aantrekken !! De training was weerom dik in orde zo te zien !!

Gepost door: Katrien | 22-11-07

volgens mij... is het jubelpark goed verlicht!?

Uitschelden?..Tja mensen... gelukkig zijn ze allemaal anders!

Gepost door: Tinne | 22-11-07

lieve schat, gelieve morgen niet om 5u op te staan om te gaan lopen :-P

Gepost door: Maarten | 22-11-07

telefoon Michien een tip, ik heb ooit ook zo eens een telefoon gehad, heb gewoon de hoorn op de bureau gelegd en toen ik het lawaai hoorde minder en precies een vraag hoorde (kan geweest zijn: Hallo, ben jij er nog?) hoorn terug opgepakt en gevraagd: "Are you finished now?", na dit een paar keer herhaald te hebben ging het gesprek vlotter. Indien dat niet helpt, gewoon door zijn/haar geroep een paar keer herhalen "Hallo!! Hallo!!, Hallo, is daar iemand, ik hoor niks meer!!" en dan zeg je meer tegen jezelf dan tegen de ander "verd... die telefoon werkt precies niet meer" en leg gewoon in, ga een jatteke koffie drinken of een kleske doen en pak de telefoon niet meer af!

Gepost door: streverke | 23-11-07

Volgens mij zal jij toch wel een beetje blij zijn als het zondagavond is.
En terecht, na al wat jij en Mario al gedaan hebben voor de Make a Wish actie.

Gepost door: marc | 23-11-07

Zondag ga jij der zo fier als ne pauw staan !!! want na al dat druk druk druk druk druk !
Komt dan de grote dag! En je gaat genieten hoor , daar ben ik zeker van !
En voor de rest morgen niet om 5 uur opstaan geeft Maarten gevraagd ;-)
groetjes

Gepost door: Jetty | 23-11-07

De commentaren zijn gesloten.