25-11-07

11.400 EUR voor Make a Wish!

Vandaag was het ein-de-lijk zo ver, het langverwachte slotevenement van ons Make a Wish project, waar we ons met de hele groep zo lang voor hebben ingespannen. Eerlijk waar, vannacht niet écht veel geslapen. Allerlei rampscenario's met de tombola passeerden de revue en de zenuwen hadden me ook goed te pakken voor de presentatie. Ok, ik geef wel vaak presentaties op het werk, maar da's altijd in het Engels. En op één of andere manier lijkt het moeilijker in het Nederlands... begrijpe wie begrijpe kan. In ieder geval, m'n zorgen waren voor niets, want het werd een schit-te-ren-de dag! Vanmorgen vroeg Ruth & Koen opgepikt in Mechelen en dan naar Mol vertrokken. Daar troffen we al snel Mario aan de inschrijvingen voor de wandeling, Edith & Frank en ons Tinne, in vorm om met de fiets extra lotjes te gaan verstoppen. Ruth, Koen, Maarten en ik gingen eerst op pad om de wandeling van 12km te doen (de dodentocht, nietwaar?). Een prachtige wandeling langs het zilvermeer, super goed aangeduid, we hebben er op en top van genoten. Een lekker soepje op de tussenstop was ook net wat we nodig hadden om de innerlijke mens te sterken. Rond 13u waren we terug aan het Zilvermeer, en daar begon het volk al toe te stromen voor de brass band die er zou spelen. Die hebben er echt de sfeer in gebracht, en hebben dat schitterend gedaan. De bloggers druppelden ondertussen ook binnen: Frank Spencer, Veerle, Mike, Werner, GertYves, Francis, Charlotte, Jan, Jan, Jetty, Leen, Grote Smurf Wim en smurfin Christine ..... (sorry aan diegenen die ik vergeet). Werner had een prachtige slideshow gemaakt met foto's van de webloglopers van activiteiten het hele jaar, echt mooi! Rond 15u werd het spannend. De brassband verdween, Yasmine (meter van make a wish) kwam toe en het werd bijna tijd voor m'n presentatie... slik.... Een aantal persfotografen kon niet blijven en wilde nu al een foto van ons met de cheque, maar de mensen mochten eigenlijk het totale bedrag nog niet kennen. En dus moesten we allemaal even naar buiten voor de foto. Verschiet dus niet als  je morgen deze foto in de krant tegenkomt. Waar je natuurlijk wél van mag verschieten is het fantastische bedrag: door met 40 lopers bijna 1000 km te lopen (en al de rest) zamelden we samen 11.400 EUR in voor Make a Wish. Een resultaat waar we trots op mogen zijn!

orgmetcheque

Daarna begon het grote werk. Eerst gaf ik zelf aan de hand van een powerpoint presentatie een overzicht van alle activiteiten die we de laatste maanden hebben gedaan (algemene blog, T-shirts, flyers, Zulte, ....). Dan was het tijd voor een dankwoordje en dan werden de tombolaprijzen uitgereikt. Héél duidelijk dat ons Leen veel sponsors wist te verzamelen, want de helft van de prijzen ging naar sponsors van haar, zo ook de winnaar van de hoofdprijs, de reis naar Jamaica. Toch werd ook één van mijn sponsors een gelukkig winnaar, mijn nicht Maya won 4 tickets voor Sunparks, en daar is ze heel erg blij mee. Daarna gaf Yasmine een woordje uitleg over Make a Wish en bedankte ze ons. Werner & Mario kregen een fles wijn, Edith en ik een doosje met.... chocolade !!!  En alle webloglopers kregen een mooi Make a Wish-beertje! Toen iedereen dan toch vooraan stond, gaven we met z'n allen de cheque af: 11.400 EUR voor Make a Wish, Yasmine stond ervan versteld (wij ook). Een prachtig resultaat! En er wordt al een eerste wens mee vervuld: Egypte-fan Ine mag met haar familie op reis naar "de piramiden". Wij suggereerden alvast een foto van Ine met weblogshirt op de piramide :-) Het was een FANTASTISCHE DAG, de afwezigen hadden ongelijk!groep met cheque
Rest mij nog jullie allemaal, lieve bloggertjes, te bedanken voor jullie ongelofelijke inzet voor Make a Wish de voorbije maanden. Jullie hebben allemaal, op welke wijze dan ook, een serieuze steen bijgedragen om dit project te doen slagen, en daar mogen jullie trots op zijn. Edith, Werner & Mario: bedankt voor de super samenwerking.  En tot slot: Ruth, Edith, Frank, Mario, Koen VS, Katrien, Tinne, Philippe, Geert, Philippe & Veerle en Mike: bedankt voor de fijne attentie. Maarten en ik gaan er 100% van genieten!

Voor meer foto's, zie hier (met dank aan Homer) en hier (met dank aan mijn allerliefste schat Maarten, aan wie ik plechtig beloof dat het na MAW en na Thailand (nog 1 week dus) écht rustiger wordt!)

21:06 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

Commentaren

Pro Proficiat!
Echt goed gedaan van je.
Zonder spiekbrief.
Mooie woorden.
Proficiat!

Gepost door: Francis | 25-11-07

knappe speech heb je daar gegeven hoor, perfecte verwoording van de voorbije maanden! En da cadeauke had je echt verdiend hoor, voor al die uren en dagen werk dat je erin hebt gestoken! Genieten jullie er maar goed van!!

Gepost door: Ruthje | 25-11-07

De strafste dag uit de webloglopers avonturen reeks ja zo kun je het noemen ,lopen voor een goed doel ,en dan eindigen met een super resultaat , proficiat en dank (en de afwezigen hadden meer dan ongelijk ,en ik kan t'weten :-(

Gepost door: katrien | 25-11-07

Super Geweldige foto van jullie allemaal!!! Een hele mooie dag voor Ine die heerlijk mag genieten van Egypte. Geweldig wat jullie gedaan hebben!

Gepost door: Petra | 25-11-07

Schitterend voorwoord! Bedankt voor je ongelooflijke inzet!!

Gepost door: Homer | 25-11-07

genieten .. geniet er maar van .. en denk maar eens aan die moeilijke momenten .. de bloemen, het extraatje, de chocolaatjes .. allemaal dubbel en dik verdiend !! Bedankt voor jou ongelooflijke inzet.

Gepost door: Edith | 25-11-07

1 woord zegt alles merci !!!!

Gepost door: jogginggirl | 25-11-07

Jullie hebben al het werk gedaan !!
Met dit mooie resultaat !!!
Jacque zei " Wat kan die goed spreken!! Ze geeft het nog gedaan " :-)
In ieder geval bedankt dat we deze mooie dag hebben mogen meemaken !
PROFICIAT
Enne na Thailand uw belofte houden jegens uw ventje hoor !!!!!
groetjes

Gepost door: Jetty | 25-11-07

Geweldig zeg en wat een mooi bedrag.En een mooie bijeenkomst zo met elkaar en iets wat je niet snel zal vergeten, erg leuk om te lezen en te zien.
Groet rinus.

Gepost door: Rinus. | 25-11-07

Leuk... dat je er was!
Je hebt het echt verdiend...heel graag gedaan.

En MOOIE FOTO's weer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gepost door: Tinne | 25-11-07

Dikke proficiat voor al de tijd en inzet die je erin gestoken hebt. Het is echt een fantastisch bedrag geworden.

Gepost door: yves | 26-11-07

toppppp een geweldige prestatie van jullie allemaal top top top

Gepost door: Ronald | 26-11-07

geweldig Wat een prachtig resultaat. Van die 11400€ zullen ongetwijfeld verschillende kinderwensen in vervulling gaan.
En ik thuis maar zitten balen, snif, snif.

Gepost door: Marc | 27-11-07

Geweldig resultaat Wat een geweldig resultaat! Ik heb enorme bewondering voor jullie inzet!

Gepost door: M@urice | 27-11-07

Goe gedaan Proficiat met het resultaat van jullie Make-A-Wish inzameling. Tot in Brussel voor de 10K. Nr 562= ikke

Gepost door: Michael | 27-11-07

De commentaren zijn gesloten.