28-11-07

Sawat die Kha

imagesSawat die Kha... oftwel "goeiedag" maar dan vanuit Bangkok (Thailand). Terwijl de meesten van jullie nu aan de middagpauze toe zijn, beginnen wij stilletjesaan al te denken aan een welverdiend avondeten, dat tijdsvershcil van 6u is wel heel speciaal en maakt contact met het thuisfront niet altijd even gemakkelijk (wilde ik vanmorgen met Maarten en Ruth chatten... sliepen die toch wel zeker? Wat een gedacht). Anyway. Goede reis gehad naar Bangkok. Doodmoe vertrokken na het MAW-evenement, en dus nog moe-er toegekomen. TUssenstop op de luchthaven van Zurich waar we van de ene terminal naar de andere vervoerd werden in een soort metro met geluid van jodelende mensen, loeiende koeien en luide koebellen. Nog nooit 2 chinezen zo stom naar elkaar zien kijken als toen. Nachtvlucht Zurich -  Bangkok ook ok, al was er van rust weinig sprake omdat iemand onwel was geworden en ze contstant vroegen of er een dokter aan boord was. Geen luid gegil gehoord, dus ik vermoed dat het verder wel ok was. Maar goed, mooi hotel in centrum Bangkok, Starbucks naast de deur en verder een frisse 30 graden en mooi zonnig weer. NIet dat we daar veel van zien want 't zijn hele dagen meetings. Een workshop leiden is wel bijzonder, wij (collega & ik) bepalen wie wat zegt wanneer, wanneer er wordt gepauzeerd, wanneer ze moeten terug zijn. Het valt me behoorlijk moeilijk (verbazingwekkend genoeg hoor ik Maarten al denken) om zo "de baas" te spelen, om vragenrondes te stoppen om de agenda te kunnen volgen enz.... maar iedereen lijkt tevreden en dus zijn wij dat ook. De rijst komt na amper 2 dagen al m'n oren uit, zelfs bij het ontbijt krijgen we het geserveerd. Menig maaltijd wordt hier dus vervangen door een bezoekje starbucks. Taxi nemen naar een restaurant 's avonds is een hachelijke onderneming, als de bestemming de chauffeur niet aanstaat, mag je gewoon niet instappen, soms moet je halverwege uitstappen (en daar sta je dan), en die Thai zeggen altijd met een grote glimlach "yes yes", maar uiteindelijk blijkt dat ze de ballen (sorry) hebben verstaan van wat je zegt. Handig..... Tijd voor sporten onbestaand, maar door de jetlag heb ik er eerlijk gezegd geen flauw benul van of het nu dinsdag of donderdag is, ochtend of avond, laat staan dat ik al goesting zou hebben om nog eens een extra inspanning te doen. 't Zal voor in België zijn. Als er al gelopen wordt is het naar het toilet op een rustig (zeldzaam) moment.  Allez, 'k moet er vandoor. Doe ze daar de groeten in België en tot binnenkort!

13:00 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

Commentaren

Pech Das wel pech hebben met het weer. Hier ist veel beter 6° met een koud windje en de nodige regen. Veel leuker om in te lopen...

Gepost door: Mike | 28-11-07

Ik doe ze in Holland ook meteen de groeten! en wat leuk om voor je werk helemaal daar heen te gaan, wel een mooie ervaring
Veel plezier
Groet rinus

Gepost door: Rinus | 28-11-07

t'is hier ondertussen al weekend. Blijkbaar hebben we in Belgie nu een speciale week waarin het weekend is vanaf woensdag. Volgende week vanaf maandag is hier alles terug normaal.
Zie dat ge nog wat kunt rondneuzen ginder he, nu je daar toch bent!
Oh ja, diene rijst daar zou ik niet van eten hoor... word je gegarandeerd ziek van :-))

Gepost door: streverke | 28-11-07

Alé ge gaat Bankok niet rap vergeten :-)
Yes Yes
En Maarten mag waarschijnlijk de eerste weken het woordje rijst niet uitspreken? :-)
groetjes

Gepost door: Jetty | 28-11-07

'k geef alvast aan Maarten de tip om een lekker rijstgerechtje klaar te maken tegen dat je thuiskomt hé ;-) nog veel (werk)plezier!!

Gepost door: Ruthje | 28-11-07

Taai Taai succes daar in Bangkok! Stukje lopen in de Gym dan maar?? goede reis terug alvast

Gepost door: Ronald | 28-11-07

Tof Je hebt blijkbaar een hele toffe job...zomaar efkes naar Bangkok om daar dan nog een beetje de baas te spelen ook :)
Geniet er ook een beetje van en da lopen da komt wel als ge terug in Belgie bent

cisse

Gepost door: Cisse | 29-11-07

foto ? mee alle chinezen , maar nie met de'n deze! da's gene foto van thailand , ik heb die in de efteling getrokken !!-)
prettige vlucht nog !!
je coach

Gepost door: mario | 29-11-07

Groeten. Ik zal de groeten doen in België, als jij ze in Thailand doet voor mij. Veel plezier ginds !

Gepost door: Epo | 29-11-07

Mag ik de volgende keer mee . Ik zal braaf zijn !!

Gepost door: Miss piggy | 29-11-07

Laat ze daar maar eens goed zien dat er met die Belgen niet te sollen valt.

Gepost door: marc | 29-11-07

Een frisse 30 graden! Pestkop! ;)

Gepost door: Gert | 29-11-07

nananananaa naa
wij hebben hier lekker veel regen en klaaskoeken ipv rijst bij 't onbijt ! Alle ja, dat ontbijt is voor over een paar uurkes, nu eerst ff slapen in een frisse slaapkamer. Geen aircolawaai nodig...

Gepost door: jogginggirl | 30-11-07

hoi wow, je zit helemaal aan de andere kant van de wereld:-) je wil ook de dodentocht doen zie ik op je blog, dat is ook nog een droom van mij maar voorlopig ist nog wat te ver, honderd kilometer;-)
groeten

Gepost door: patrick | 30-11-07

WE MISSEN JE !!!!! :-(((((((((((((((((( Niet te lang meer weg blijven ,groetjes !!!! XXX

Gepost door: Katrien | 01-12-07

De commentaren zijn gesloten.