02-12-07

De kluts kwijt

imagesTerug van weggeweest. Gisterenochtend na een reis van 18u met tussenstop in Wenen toegekomen in Zaventem. Volledig de kluts kwijt. Is het nu vrijdag of zaterdag? Is het nu ochtend, middag of avond? Ik weet het dus écht niet meer. Twee keer een reis van 18u op amper 6 dagen tijd, een gemiddelde nachtrust van 3u/nacht en een tijdsvershil van 6uren met België hebben ervoor gezorgd dat ik compleet ontregeld ben met als gevolg dat ik overdag slaap, 's nachts klaarwakker lig te woelen, 's morgens warm eet en 's avonds ontbijt. Of zoiets. Maar goed. 'k Kijk wel met een tevreden gevoel terug op onze werkreis. We hebben gedaan wat we moeten doen, de presentaties zijn goed verlopen en de deelnemers aan onze workshop waren ook content, dus dat was goed. HEt is ook altijd leuk om je collega's eens op een andere manier te leren kennen dan in das en pak achter een bureauke met veel werk. Alleen ontzettend jammer dat we niet de tijd hebben gehad om ook maar iets te bezoeken. Nog een geluk dat ik Bangkok al gezien had, anders zou ik dat wel echt jammer gevonden hebben. Wat ik niét mis is de Thaise keuken. Hoewel bijzonder lekker ook bijzonder eenzijdig. En na dag drie van rijst met gewokte groenten en vlees heb je 't echt wel gehad. En ze hebben er bijna geen chocolade, kan je dat geloven! Wel leuk waren onze korte bezoekjes aan Starbucks tussendoor. 't Was wel een zot zicht: 30 graden buiten, volop zon, iedreeen in short en T-shirt, maar in Starbucks bleven ze hardnekker "Jingle Bells" spelen en ook de lobby van ons hotel stond vol met kerstversiering... Ondertussen een goed nachtje doorgeslapen en toen ik vanmorgen besefte dat het zondagochtend was (flink he), dacht ik "lange duurlooptijd", en dus ben ik m'n bedje uitgekropen om een lekker toerke te lopen in de regen. Dikke 17 km, op het gemak. 'k Ben nu kletsnat,maar heel content. Sorry coach, ik wéét dat dit niet is wat er op het schema stond voor vandaag, maar na een sportloze week wilde ik écht iets met wat pit erin. 'k Zal me vanaf nu wel braaf aan het schema houden!

Clipboard01
Clipboard02

10:39 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

Commentaren

Alle begin is moeilijk!!-) Blij nog ééns een blogje te lezen . Je hebt van één ding geluk , ik heb er na zoveel schema's geen flauw benul van wat er bij iedereen op zij schema staat , toch niet tot de details, maar ik vermoed dat het wandelen was ?? Maar na zo'n weekje drukte , zou ik me dat schema ook aan mijn laars gelapt hebben , VANDAAG TOCH -) en me ééns goed laten gaan ! je coach mario !!

Gepost door: je coach | 02-12-07

De kluts heb je terug gevonden zie ik denk dat hij tussen km 12 en 15 lag ;-) zo te zien heeft "The nights in Bangkok"jou goed gedaan !!

Gepost door: Katrien | 02-12-07

Terug .. Mooie training na de ontregelde week .. ik kan me goed voorstellen dat je dan de kluts kwijt bent ..

Gepost door: Edith | 02-12-07

groot gelijk dat je vandaag eens je goesting deed, dat had je wel verdiend na zo'n week!!

Gepost door: Ruthje | 02-12-07

Na de running van vanmorgen, heb je nu uw kluts wel teruggevonden hé :-)
gr

Gepost door: Jetty | 02-12-07

Wel even aanpassen door die tijdsverschillen. Gelukkig is het weer hier ongeveer hetzelfde als in Thailand...

Gepost door: Homer | 02-12-07

swat die khah of zo een twadde ja meisje, geniet nu mar eerst ff van onze mooie nazomer. Geleidelijk zal je merken dat die 30 graden ook niet alles zijn... en nu helpen we allen zoeken naar je 'draai'.

Gepost door: jogginggirl | 02-12-07

ongehoorzaam.... oeioeioei...ik dacht dat ik de enige was die niet luisterde vandaag... meer stoute kindertjes in blogjesland...maar is af en toe zo leuk he om een beetje stout te zijn.

Gepost door: Tinne | 02-12-07

gemakkie? 9,9 km/u is op je gemakkie? geloof er niets van! maar weer lekker dat je veilig terug bent

Gepost door: Ronald | 02-12-07

Vreemd, he, zo'n warm weer rond deze tijd van het jaar... Ik denk dat het kerstversiering idd nog vreemder is, maar dat hebben we hier niet :-(
Tevreden terug thuis en al ineens een mooie training, daar doen we 't voor, he!

Gepost door: Tessa | 03-12-07

Dat is niet verwonderlijk dat je de kluts kwijt bent na een week zonder lopen en chocolade.
En nu terug rustig opbouwen en zeker niet overdrijven. Heeft de coach nog geen chocoladeschema voor jou ? Misschien toch maar eens vragen ;-)

Gepost door: philippe | 03-12-07

Waaien. Je bent toch niet weggewaaid he ? Zo'n wind. 't Was waarschijnlijk serieus harken, al zat je precies wel wat tussen de huizen, kantoorgebouwen en dergelijke. Knappe training alweer !

Gepost door: Epo | 03-12-07

Oost, west, thuis best ... Lap, een serieuze duurloop op het appèl.
Na een weekje Bangkok heb je alvast niets van je conditie ingeboet.

Gepost door: frank spencer | 03-12-07

Je hebt je kluts weer aardig gevonden lijkt het...met die kilometers :) Je hebt een mooie week gehad, leuk!

Gepost door: John | 03-12-07

Welcome Back Haaai,

Goe gelopen;....welkom terug.
En voor je blogje uit Bangkok ben je de "één van de week"....een anonieme loper stemde je naar nr. 1

cisse

Gepost door: Cisse | 04-12-07

De commentaren zijn gesloten.