06-12-07

Wisselloop: zwarte pietenjacht in het Jubelpark

imagesMet het bezoek van de goed heilig man en zijn zwarte pieten houden we ons maar braaf aan het schema van coach Mario. Wie weet valt er dan nog iets uit de bus. We hebben wel geen schoorsteen thuis, ik ben waarschijnlijk veel te oud en volgens Maarten ben ik ook niet braaf, maar... je weet maar nooit. Braaf het schema volgen dus en hopen dat de Sint ons huisje niet voorbijloopt! Een Garmin 305, een nieuwe laptop of een ticketje voor de NY Marathon, daar zullen we maar niet op hopen, maar misschien dat een stukje CHOCOLADE er wel af kan? We zullen zien.... Maar goed. Drukke dag op het programma (wekelijkse vergadering, Maarten 's avonds naar een personeelsfeest, dozen inpakken voor de verhuis,...) dus moest er 's morgens getraind worden. Mario had weer een pittige training voorzien op ons schema: wisselloop van 8km, met afwisselend 500m loslopen en 500m aan 4:50 min/km. Slik. Daar wordt een mens meteen wakker van! Ondanks het vroege uur is het toch redelijk goed gelukt. Eerst een beetje ingelopen (lap 1) en dan de wisselende tempo's uitgevoerd. De snelle staan opnieuw in het zwart. Dan nog effe uitgelopen (laatste lap). Dat was iets langer dan voorzien omdat ik nog aan de andere kant van 't park stond. Voor de liefhebbers de cijfertjes, waarbij moet gezegd worden dat Garmin tijdens de eerste trage 500m (lap 3) slechte ontvangst had, en het dus lijkt alsof ik superlang over die 500m heb gedaan, in werkelijkheid was het denk ik bijna 800m :

Clipboard01
 

Clipboard02
Het goede nieuws is dat die hartslag eindelijk begint te zakken terug bij lahere tempo's. Sinds m'n blessure bleef die maar boven de 160, zelfs al deed ik maar 6.30 min/km. nu niet mee dus. Super! 'k heb tijdens de training nog achter elke boom gekeken of ik er geen zwarte piet zag schuilen.... helaas.... die zitten ondertussen waarschijnlijk alweer in Spanje...maar niet zonder vanmorgen in m'n schoen een reuze chocolade sint achter te laten! Hihi, dus me braaf aan m'n schema houden helpt echt (danku Sint.... Maarten)! Ah ja, gisteren ook nog 55 min. op de crosstrainer gestaan in de fitness.

06:45 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

De mooiste tijd van het jaar !!! Voor al de chocolademonsterjes duuuus 'oppermonster" Julie beleefd goeie tijden ps knappe "pietenjacht" euh training ;-))))

Gepost door: katrien | 06-12-07

aaah, dan toch een stukje chocolade gekregen, dubbel en dik verdiend na zo'n mooie training! Bij mij staat morgenvroeg hetzelfde op het programma ;-)

Gepost door: Ruthje | 06-12-07

Knappe Sinterklaastraining - dat verdient een extra stukje chocolade.

Gepost door: philippe | 06-12-07

Mooie training Julie. De conditie (lage hartslag) komt blijkbaar snel terug. Hopelijk krijg je een NY ticketje in je schoentje. Zeker de moeite.

Gepost door: yves | 06-12-07

op zo'nontieglijk vroeg uur zijn die pieten wel nog niet wakker zunne, wie loopt er nu ook om 5 u 's morgens...

Gepost door: jogginggirl | 06-12-07

Zo'n mooie training alweer !! K'denk dat sinterklaas wel wat in petto geeft voor jou !!
gr

Gepost door: Jetty | 06-12-07

Verkopen ze in Belgie ook chocolade letters ?

Gepost door: Bjorn Paree | 06-12-07

dag Julie , hier de sint ..., Vroeger was jij als kind heel braaf en wijs , en kreeg jij altijd op 6 december een grote prijs. Ik heriner je nog heel goed , ...dat brave meisje met haar lieve snoet. Maar de pieten maakte jou bang , en dan huilde je soms uren lang . Maar wees nu blij en hebt geen schrik , de pieten hebben zeker iets bij ! Je krijgt dit jaar geen straf , maar sluit hier mijn gedichtje af , met de wijze woorden ....volg je schema goed maar onthou , alles mag en niks moet .
Van sint en piet !!

Gepost door: De Sint !! | 06-12-07

de sint... heeft naar het schijnt nog speculaas over!!!

Gepost door: Tinne | 06-12-07

Braafkes zijn. En als ge nu braaf blijft tot met Kerst dan ligt er misschien zelfs iets onder den boom. Wie weet?
Ik zal da in ieder geval ook proberen

Gepost door: Cisse | 08-12-07

piet ken dat plaatje ergens van :))

Gepost door: Ronald | 12-12-07

De commentaren zijn gesloten.