15-12-07

Jumping Virtual Partner

Clipboard02Weekend! Altijd welkom die twee dagen rust in de week. Hoewel... rust? Ten huize  Julie en Maarten is het vaak in 't weekend nog drukker dan anders, maar 't zijn dan wel meestal leuke dingen. Zo staat er bijvoorbeeld vanavond een gezellige kerstwandeling in Mechelen op het programma met Ruth en Koen en gaan we deze middag laminaat kiezen voor in ons nieuw huis. Véél spannender dan werken! Maar even nog terug naar gisteren: vrijdag, dus dat betekent zoals altijd fitnessen voor het werk: eerst 20 minuutjes geroeid (die flubberarmen, weet je wel), goed voor 3,5 km en dan 40 minuutjes gefietst, goed voor 17,6 km. Voor vandaag had coach Mario een korte, maar krachtige training voorzien: 9km aan 5:45min/km (ofte 10,4 km/u). 'k Had voor de eerste keer sinds lang weer eens mijn Virtual Training Partner aan het werk gezet. Mooi aangeduid welke tijd ik moest lopen, muziekje op, handschoentjes en muts aan (brrr, koud!) en we konden op pad. Bijna de hele tijd liet mijn virtuele vriendje me weten dat ik enkele honderden meters voorlag op het vooropgestelde tempo, maar 't liep wel lekker, dus so what? Uiteindelijk sprong m'n Garmin Poppetje 9km en xx minuten verder vrolijk dansend op en neer m'n scherm met het bericht dat ik nog 2min25 over had! Wel leuk, zo'n enthousiast publiek bij het lopen, al geef ik toch de voorkeur aan het volk in Eindhoven of Parijs, maar goed, daar is het Jubelpark wel iets te klein voor denk ik. Voor de liefhebbers nog even de cijfertjes. Let vooral niet op de hartslag, da's de vermoeidheid van de voorbije week denk ik.

     Clipboard01

09:14 Gepost door Runner Jules | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

amai druk weekeinde voor de boeg. Maar wel plezant. Als Maarten nog geen adresjes genoeg heeft voor de laminaat keuze zo ruim mogelijk te maken -) -) weet het maar te zeggen !! ( grapje .....)knappe training , en ja die hartslag ....het zal wel aan de garmin liggen zeker -) Amuzeer julie met de wandeling. Zetten ze dan ook een kerstmuts op ?

Gepost door: mario | 15-12-07

Kerstmarkt Opgepast voor de jeneverkes en de gluhwein hé!

Gepost door: Gert | 15-12-07

Leuke dinges koopjes voor het nieuwe huis en kerstwandeling (als training ??) allemaal te gek ,amuseer jullie !!

Gepost door: katrien | 15-12-07

'k heb exact 6 min na jou de deur achter me dichtgeslagen en dezelfde training afgewerkt, zij het ietskes trager ;-) tot sebiet!!

Gepost door: Ruthje | 15-12-07

Je virtuele partner heb je verslagen, maar zal je straks je real partner ook kunnen verslaan bij het wandelen?

Gepost door: Homer | 15-12-07

Virtuele Die virtuele training partner heb ik nog niet uitgetest, ik kan die niet vinden in mijn speeltje.

Gepost door: Edith | 15-12-07

FR blijft leuk speelgoed he? de Forerunner... hulde aan de springende poppetjes!

Gepost door: Ronald | 15-12-07

De commentaren zijn gesloten.